Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

meggggg ya yakınsan gel ugra git hatta eşin bıraksın sonra alsın
sen bizi merak etmiyomusun bakimmmmm**

maşallah bebiişine duygum ne güzel bir duygu değimi tatlı biir telaş
rabbim olmayan herkese versin inşallah

kocişe ragmen herşey çok guzel cnm onu alıorm ne gerek var masraf alma bunu alıorm ne gerek var bıktm artık öö geldi valla
sonra da aldgm şeylern etiketini kesıo bi sehba aldm tekerlekli boyle bezlerini ıslak mendllerini koymak etmek için onu monte edıo şimdi
bi çözsem şu adamı buna ömrüm yetmicek sanrm
hayır bşey de blldigi fikir verdigi de de yok tek bldgi yapma etme
sonnda hep bnm dedgm oluo da yorluorm yani hep açklama hep laf anlat et:26:

bluuuuuuuuuuuu ayyy azcık uzatt bu bebişi yaaaaaaa yiyim opeym koklayımmm maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kırkbirkereee yaaaaaaa
bnm bebeklgme nasl benzıo resmlerm var aynı boyle
kuzummm yaa kuzummm öp onu coppp coppp ve de ki duygu teyzen sana çok hayran deee

duygum maşallah gördüm seni
yaaa ben nasıl koycam bi tarif edin sadece arkadaşlarım görcek diye seçenek mi var

hilalll bak ben koydm resmlerimi hadi sen de koyyy
yne saçlarm küt bnm boyası da gtti artık
biblomm ben hilal gamze bi de büyükaksu dördmz bulşçz belki megimiz de sürprz yapar da beş olurz aaa asıl assolstmz rüzgarrr
en baş konugumuz nasipsee

Meg

kızlar yarın senın kırıkını yıcekler demedı deme
enggel olamam 1e 3 olacaklar bak

çok güzel bir şey yapıyorsunuz
keşke herkes yakın olsaydı birbirine
rüzgar da olunca dadundan yenmez vallahi

Meg
ben cocukluyum zati
duyguyla aksuda koca gobeklı suan
bı hılal var bosta onunda senı kacırması ımkansız bıldıgımız kadarıyla puf desen ucacak gıbı

zararsız bır ekıp olucıızzzzzz gel gel gellllllllll

gamze bunu anneme de anlatsana yidi beni yemn ederm nie evhamlı bu kadın bu kadar yaaa anlatamıorm tembh ustune tembh yazsana bşeyler okucam şimdi telde ona

ne olurrrr biri bana yardım etsin kullanıcı kontrol panelinden mi ekliycem profilden mi
hiç öyle bir albüm resim diye seçenek yokkiiiiii
cehalet zor şeyyy

aysun sen diyet takımıylamı yarışıyorsun yoksa bireyselmi..ben takıma giricem öyle daha motive oluyorum..hemde işi sıkı tutuyorum

yok canım bireysel..aslında takımla daha mı heyecanlı oluyo ben hiç yarışmaya girmedim

inersin hemencik haftada 1 kilon gitse 2 aya kalmaz inersin..:13:

deme..o zaman benim prensesimin güzel olacağı garanti inşallah..sen çok güzelsin çünkü

allahım sana daha güzel daha tatlısını vericek inşallah..anasına bak kızını al hesabı

ne olurrrr biri bana yardım etsin kullanıcı kontrol panelinden mi ekliycem profilden mi
hiç öyle bir albüm resim diye seçenek yokkiiiiii
cehalet zor şeyyy

cnm proflne tıkla ordan henuz albmnz yok kısmna album ekle de ekle resmleri bitir de tmmdır

Duygu yanımıza varınca ararsın konusuruz yada annenıde getır ne dıyım yani

korkmasın benim oğlum korur hepimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…