maşallah bebiişine duygum ne güzel bir duygu değimi tatlı biir telaş
rabbim olmayan herkese versin inşallah
duygum maşallah gördüm seni
yaaa ben nasıl koycam bi tarif edin sadece arkadaşlarım görcek diye seçenek mi var
Meg
kızlar yarın senın kırıkını yıcekler demedı deme
enggel olamam 1e 3 olacaklar bak
hilalll bak ben koydm resmlerimi hadi sen de koyyy
yne saçlarm küt bnm boyası da gtti artık
biblomm ben hilal gamze bi de büyükaksu dördmz bulşçz belki megimiz de sürprz yapar da beş olurz aaa asıl assolstmz rüzgarrr
en baş konugumuz nasipsee
Meg
ben cocukluyum zati
duyguyla aksuda koca gobeklı suan
bı hılal var bosta onunda senı kacırması ımkansız bıldıgımız kadarıyla puf desen ucacak gıbı
zararsız bır ekıp olucıızzzzzz gel gel gellllllllll
Kizlar selam Gamze kiz biz bu göbuslerlede ise yararız varsa bı gorev hemen yapalım kaçıralım Meg i
aysun sen diyet takımıylamı yarışıyorsun yoksa bireyselmi..ben takıma giricem öyle daha motive oluyorum..hemde işi sıkı tutuyorum
başladık bile
ben bira mekik falan çektim halı bile sildim spor olsun diye
benimde 15 kilo kadar ama ben şimdilik bi 68 hedefledim..öncelikle 75 ten 69 lara inmem lazım...
bu topik benim yaralı göğüslerimden zaten bıktı şimdi bide diyet işi çıktı başlarına artık kafalarını şişirir dururum
evet resimdeki kızçem ..amin sağol canım..darısı isteyen herkesin başına
deme..o zaman benim prensesimin güzel olacağı garanti inşallah..sen çok güzelsin çünkübluuuuuuuuuuuu ayyy azcık uzatt bu bebişi yaaaaaaa yiyim opeym koklayımmm maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kırkbirkereee yaaaaaaa
bnm bebeklgme nasl benzıo resmlerm var aynı boyle
kuzummm yaa kuzummm öp onu coppp coppp ve de ki duygu teyzen sana çok hayran deee
ne olurrrr biri bana yardım etsin kullanıcı kontrol panelinden mi ekliycem profilden mi
hiç öyle bir albüm resim diye seçenek yokkiiiiii
cehalet zor şeyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?