Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

gamze allah iyiliğini versin senin be

ben sana kızımı vermeye kalkmamaıştım değilmi:18::18:
eğer öyle bişiy yapmışsam benim kızın göynü başkasında başkasınaa

nayırrrrr vermiktin hareme 19. Cariye olarak kaydını yaptım bilem nihahhaha

çörek otu var ya,doğal göğüs büyütücü aynı zamanda..
duyurulur

:18::18::18::18::18:ben büyümesini istemiyorumkiii ne küçük ne büyük benimkilermemnunum bu halinden birde onu çıkarmasın başıma

ohh ne güzel afiyet olsun
peki sen süt de kullanmışsın
ben kullanmasammı ki
daha önce hiç vermedim de
şimdi kalkıp oğluma püsküüt yapıcim
nasılsa uyumadım

:18::18::18::18::18:ben büyümesini istemiyorumkiii ne küçük ne büyük benimkilermemnunum bu halinden birde onu çıkarmasın başıma

valla ben bilmem,kkde topikleri var çörek otu göğüs büyütüyor diyerekten.

gamze allah iyiliğini versin senin be

kız beni doğmam bile hata annem bana hamileykene ilaç içmiş drlar almamız lazım sakat dogar demiş babam kolu bacagı olmasın aldırmam demiş arkasından kemik innesinden komaya girmişim alkolik dr kurtarmış ya o kafayla yanlış tedavi etse cok değil bikaç yıl önce kistim patladı yumurtalıkları kaybediyodum i Kanamadan mefta olabilirdim
kedi gibiyim len ben
mesela evin damından uçtum merdlvenlerden yuvalandım hiçbişiy olmadı
anka kuşu gibiyim küllerimden doğuyorum her seferinde

maşallah sana
allah seni kocana,oğluna bize bağışlasın kuzummmmmmm

Kızlar Dr besteye ateş düşürücü olarak dolven verdi ama dolven altı aydan büyük bebekler için bişey olur mu gerçi 3 gündür veriyorum zaten yeter ki iyileşsin.
Bide ben küçükken havale geçirdiğim için 39 ateş benim için çok tehlikeli ilaç içtim o yüzden yoksa uykuda komaya girebilirim
2 gündür besteyi emzirmiyorum sütümü boşa sıkıyorum etkisi ne zaman geçer ne zaman emzirebilirim kızımı

özlem pedifen ve calpol dönüşümlü ver bi pedifen 4 saat sonra calpol gibi rüzgar doğduğundan beri hem üni hast hem çocuk hast hemde araştırma hast bu şekide önerdi bize

özlem pedifen ve calpol dönüşümlü ver bi pedifen 4 saat sonra calpol gibi rüzgar doğduğundan beri hem üni hast hem çocuk hast hemde araştırma hast bu şekide önerdi bize

Ateşi şu an 36-37 arası gidip geliyo zimaks antibiyotik kullanıyoruz ateş düşürücüye devam ediym mi

canım pastanı yapmadıysan sana tavsiyem pudingle değil hazır pasta kremesayla yapman
tıpkı pastanedeki pastalar gibi olacak emin ol
dr otkerin
süt ekleyip mikserle çırpacaksın canım sadece
pasta kekinide sütle ıstaltman yeterli şeker koymana gerek yok canım
alt tabanı sütle ısla canım üstüne kremanın yarısını dök arasına muz dilimleri ve varsa bitter çikolata yada damla çikolata serpip diğer tabanı kapatıp üstünü düzle canım üstünede yine damla çikolata yada bitter çikolata rendesi ekle
birde pasta tabanın kakaoluysa sade pasta kreması al eğer sadeyse pasta kremesını kakaolu al pastane pastası gibi olacak.aynı
hatta arasına ben çikolata sosu yapıyorum dr otkerin çikolata soslarından o zaman dahada güzel oluyor ama senin kuzey fırsat verirse öyle dene derim

Ateşi şu an 36-37 arası gidip geliyo zimaks antibiyotik kullanıyoruz ateş düşürücüye devam ediym mi

4-6 saatte bir ateş düşürücüsünü verirsen,(ateşi olmasa da-ilk 3 gün)
antibiyotik iyice etki edinceye kadar yardımcı olur kontrol altında tutmaya özlem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…