Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

3 günü geçti ama bestenin sankinim bide iç ateş olayı var tabi eveli gün rüzgar buz gibiydi ama emzik dereceyi verdim ağzı 39.9 çıktı

Canım ateşten elleri ayakları buz kesiyormuş zaten besteninde öyleydi hatta kocama dedim ki ateşini düşürelim derken zatürre edicez çocuğu şu an bile giydirmeye korkuyorum bi uzun kollu çıtçıtlı badi bide alt pijama var üstünde

gecmis olsun
ameliyattan sonra sikintiniz hizla duzelir merak etmeyin
burda olanlar vardi ameliyat falan da olmadan cocuk sahibi olabildiler
hayirlisiyla evladiniza kavusun
icinizi ferah tutun dermansiz dert degil

Cevabiniz icin tesekkur ederim

Bizim suan sonuclarimiz iyi cikti doktorda sebep varikosel olmayabilir diyor bende uzuluyorum oyuzden yani hamilelik icin suan hersey normal gorunuyor ben muayene oldum bende birsey cikmadi

işte ateşi düşürebilme çabası sırasında (soğuğa yakın ılık su kompresi ya da ılık banyo vs gibi)
çocuğu daha da hasta etme riski de var..
bu sebeple kontrol altında tutmalı ateşi..
hani aniden tavan yapan ateşin önüne geçebilmek için..
diyorum ki,parasetamol grubundan ateş düşürücü şuruplar iyidir..(calpol.....)
ve ince giydirmekte fayda var elbette.. çünkü vücudun ısısı zaten 36.5'un üstünde..

çok sıkıcı oldum değil mi

Son düzenleme:
zaten yemeğe gidiyoruz,kurtuldunuz dr. meggil'den

ama geliciim sonra

Ne ılığı hastanede buzlu su sürdüler vücuduna morarana kadar ağladı

Ne ılığı hastanede buzlu su sürdüler vücuduna morarana kadar ağladı

sen evde buzlu su yapmıycaksın tabii,soğuğa yakın olması yeterli..
çok tehlikeli bi şekilde yükselmiş demek ki bestenin ateşi..
havaleden korkar doktorlar..
hani beyne oksijen gitmiyor ya belli bir süre.. allah korusun..

geçecek özüm.. üzülme hadi..

ozlemcim iceri gitmistim de
ilacin kanankarismamsuresini dusunmek lazim
12 saat kadar emzirmesen yeterli olur diye dusunuyorum ama doktoramsormak lazim bence

ozlemcim iceri gitmistim de
ilacin kanankarismamsuresini dusunmek lazim
12 saat kadar emzirmesen yeterli olur diye dusunuyorum ama doktoramsormak lazim bence

Sağolun kızlar anne olmak ne zormuş idrar yolu enfeksiyonuna şükrettim ciğer filmi temiz çıktı kan da öyle. Eğer idrarındada bişey çıkmasaydı ateşin kaynağı kötü bi hastalık mı diye belinden su alcaklardı Allah korusun.
Bu arada beste biraz önce kardeşime güldü:))) şükürler olsun.

Özlem rüzgarında öyleydı eller ayaklar buz gıbı ve kırec gıbı bembeyaz eger ates 37.5 cıvarına gelırse sadece bezıyle kalsın ama altındaysa gıydırdıklerın cok ıyı bende uzun kollu cıtcıtlı ınce pıjama ınceckte bı corap gıydırmıstım ama 37.5 gordummu soyup banyo ettırıp cıplak bıraktım

Şu an 36.3 teyzesi kıyamadı kapitone bi Yelek giydirdi:)

Şu an 36.3 teyzesi kıyamadı kapitone bi Yelek giydirdi:)

özlem dijital dereceyle ölçüyosun dimi her ölçümün arası 10-15 dk olmalıymış yoksa yanlış sonuç verirmlş kafasını değil karnını ölç kapalı olan yer belli eder ateşi kafa açıkta soguk olabılır

Çok ama çok geçmiş olsun canım
çok zor bir durum olmalı rabbim acil şifa versin güzel kizina kiyamam ya o halde ne kadar caresiz oluyorlar muhtaç muhtaç bakıyorlar sanki bana şifa ver der gibi çok uzuluyor insan hele de birşey gelmeyince elinden

slm kızlar
geçmişi okuyamadım neler var neler yok
ben çok iyiyim annem bende 2 haftadır saolsun buzluğuma hergün bişeler yapıp koyuyoz dünde mantı döktük bolcana bu kışı rahat geçiricem
ama 2 gün sora gidecek çok alışmıştım

yine ağrıttı bu karışım benim midemi ya geçen ayda ilk gün böyle olmuştum bu ayda
keşke bende severek yiyebilsem bu karışımı

Ah ah bende kendi annemi çok özledim halbuki daha geçen hafta buradaydi ama yine de çok özledim canımannem ya oda yapar bana elinden geldikçe herşeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…