3 günü geçti ama bestenin sankinim bide iç ateş olayı var tabi eveli gün rüzgar buz gibiydi ama emzik dereceyi verdim ağzı 39.9 çıktı
gecmis olsun
ameliyattan sonra sikintiniz hizla duzelir merak etmeyin
burda olanlar vardi ameliyat falan da olmadan cocuk sahibi olabildiler
hayirlisiyla evladiniza kavusun
icinizi ferah tutun dermansiz dert degil
Canım ateşten elleri ayakları buz kesiyormuş zaten besteninde öyleydi hatta kocama dedim ki ateşini düşürelim derken zatürre edicez çocuğu şu an bile giydirmeye korkuyorum bi uzun kollu çıtçıtlı badi bide alt pijama var üstünde
işte ateşi düşürebilme çabası sırasında (soğuğa yakın ılık su kompresi ya da ılık banyo vs gibi)
çocuğu daha da hasta etme riski de var..
bu sebeple kontrol altında tutmalı ateşi..
hani aniden tavan yapan ateşin önüne geçebilmek için..
diyorum ki,parasetamol grubundan ateş düşürücü şuruplar iyidir..(calpol.....)
ve ince giydirmekte fayda var elbette.. çünkü vücudun ısısı zaten 36.5'un üstünde..
çok sıkıcı oldum değil mi
Ne ılığı hastanede buzlu su sürdüler vücuduna morarana kadar ağladı
sen evde buzlu su yapmıycaksın tabii,soğuğa yakın olması yeterli..
çok tehlikeli bi şekilde yükselmiş demek ki bestenin ateşi..
havaleden korkar doktorlar..
hani beyne oksijen gitmiyor ya belli bir süre.. allah korusun..
geçecek özüm..üzülme hadi..
ozlemcim iceri gitmistim de
ilacin kanankarismamsuresini dusunmek lazim
12 saat kadar emzirmesen yeterli olur diye dusunuyorum ama doktoramsormak lazim bence
Özlem rüzgarında öyleydı eller ayaklar buz gıbı ve kırec gıbı bembeyaz eger ates 37.5 cıvarına gelırse sadece bezıyle kalsın ama altındaysa gıydırdıklerın cok ıyı bende uzun kollu cıtcıtlı ınce pıjama ınceckte bı corap gıydırmıstım ama 37.5 gordummu soyup banyo ettırıp cıplak bıraktım
Şu an 36.3 teyzesi kıyamadı kapitone bi Yelek giydirdi:)
özlem dijital dereceyle ölçüyosun dimi her ölçümün arası 10-15 dk olmalıymış yoksa yanlış sonuç verirmlş kafasını değil karnını ölç kapalı olan yer belli eder ateşi kafa açıkta soguk olabılır
Kulağından ölçüyoruz canım
Çok ama çok geçmiş olsun canımKızlar çok zor günler geçiriyoruz 3 gündür hastanelere taşınıyoruz durmadan en sonunda dün sabah 39 U gördü bestenin ateşi.
Neler yaptılar çocuğuma buzlu sulara soktular idrar tahlili için çiş yapmayınca sonda taktılar bileğinden kan aldılar morarana kadar ağladı
Hele o buzlu bezleri vücuduna sardıklarında yalvaran gözlerle bana bakışını hiç unutamıyorum idrar yolu enfeksiyonu olmuş yavrum
Besteye soğuk kompreks yaparken hep suları benim üstüme geldi sırılsıklam oldum montta yoktu üstümde bi de öyle karlı havada sokaklardaydım şu anda benim ateşim 39 gözümü açamadığım için dünden beri teyzemlerdeyiz sağolsunlar besteye bakıyorlar antibiyotik ve ateş düşürücü kullanıyo kızım sürekli takipteyiz ateşi 38 olursa gelin yatış vericem dedi Dr. Şu anda ateşi yok Allah'a şükür bugün bütün gün uyudu. Uyanık olduğu zamanda gülmüyor halsiz kahroluyorum ne olur dua edin iyileşsin yavrum
yine ağrıttı bu karışım benim midemi yageçen ayda ilk gün böyle olmuştum bu ayda
keşke bende severek yiyebilsem bu karışımı
Ne karışımı canım o
slm kızlar
geçmişi okuyamadım neler var neler yok
ben çok iyiyim annem bende 2 haftadır saolsun buzluğuma hergün bişeler yapıp koyuyoz dünde mantı döktük bolcana bu kışı rahat geçiricem
ama 2 gün sora gidecek çok alışmıştım
bal tarçın çörekotu:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?