Kızlar çok zor günler geçiriyoruz 3 gündür hastanelere taşınıyoruz durmadan en sonunda dün sabah 39 U gördü bestenin ateşi.
Neler yaptılar çocuğuma buzlu sulara soktular idrar tahlili için çiş yapmayınca sonda taktılar bileğinden kan aldılar morarana kadar ağladı
Hele o buzlu bezleri vücuduna sardıklarında yalvaran gözlerle bana bakışını hiç unutamıyorum idrar yolu enfeksiyonu olmuş yavrum
Besteye soğuk kompreks yaparken hep suları benim üstüme geldi sırılsıklam oldum montta yoktu üstümde bi de öyle karlı havada sokaklardaydım şu anda benim ateşim 39 gözümü açamadığım için dünden beri teyzemlerdeyiz sağolsunlar besteye bakıyorlar antibiyotik ve ateş düşürücü kullanıyo kızım sürekli takipteyiz ateşi 38 olursa gelin yatış vericem dedi Dr. Şu anda ateşi yok Allah'a şükür bugün bütün gün uyudu. Uyanık olduğu zamanda gülmüyor halsiz kahroluyorum ne olur dua edin iyileşsin yavrum
Gunaydınnn...
Uykusuz vampirgilerden biri daha karşınızda
başım çatlıyo uykusuzluktan benimmmm
özlemmmm geçmiş olsun canım
ferdaaa kuzey sevmiş köfteyi ama salça yasak değil mi ki:26:
megomm sorma kabağa alerji olur mu hiç ama yediği tek değişik şey kabaktı nazar değdi ya ilaçları dun almadı babası nöbetçi eczane uzakmış bugun 3te gelince alacak kırmızılıklar hafıf şuan
Meg sen Sultan degil mısın
bosuna korktuk desene
Ne için ne ise yarıyo
Selam kızlar özlemcim çok geçmiş olsun canım,seni anlayabiliyorum geçen akşam biz de acildeydik benzer şeyler yaşadım ben de elleri hala mosmor hemşire çok sıkmış tutarken 5 kere deldiler damar bulamıyorlardı o gece bırakmadılar bizi serum taktılar da kendine geldi.Bizim şikayetimiz iştahsızlıktı son 3 gün iyice bişey yemiyordu artık günde 100 cc falan yiyordu.Komşunun arabası vardı gittik.Kolumda yığıldı saradı falan.Çok şükür şimdi gayet iyi ama senin sorduğunun aynısını sordum eşime bu travmayı atlatır mı diye.Tahliller röntgen temiz çıktı çok az enfeksiyon varmış idrarda o da sıvı kaybından dolayı oluşan bir yoğunlukmuş yemeye başlayınca geçer dedi dr ilaç vermedi. Bizim ateşimiz hiç yoktu en yükseği 36.8 di buna rağmen eve bırakmadılar saat başı kontrol ettiler çok dikkatliydiler ki sizin baya yükselmiş allah acil şifalar versin canım üzülme kendine dikkat et ona sen iyi geleceksin.Bak gülmeye de başlamış çabuk iyileşir her şeyi de unutur sana bi kere gülsün sen de unutursun
Elisim çok geçmiş olsun canım ya
ya noluyo bu bebelere böyle
Allah şifa versin inşallah hepsine
kızlar inanın bebişleriniz hasta diye acayip üzüldüm ezanlar saatinde dilerim rabbimden hepsi bir an önce iyileşir kıyamam onlara meleklerimizi rabbim korusun hem nazardan hem hastalıklardan .
ELİS ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM TOPİĞİN BEBELERİNE NAZAR DEYDİ ALLAH KORUSUN YAVRULARIMIZI
Kızlar çok zor günler geçiriyoruz 3 gündür hastanelere taşınıyoruz durmadan en sonunda dün sabah 39 U gördü bestenin ateşi.
Neler yaptılar çocuğuma buzlu sulara soktular idrar tahlili için çiş yapmayınca sonda taktılar bileğinden kan aldılar morarana kadar ağladı
Hele o buzlu bezleri vücuduna sardıklarında yalvaran gözlerle bana bakışını hiç unutamıyorum idrar yolu enfeksiyonu olmuş yavrum
Besteye soğuk kompreks yaparken hep suları benim üstüme geldi sırılsıklam oldum montta yoktu üstümde bi de öyle karlı havada sokaklardaydım şu anda benim ateşim 39 gözümü açamadığım için dünden beri teyzemlerdeyiz sağolsunlar besteye bakıyorlar antibiyotik ve ateş düşürücü kullanıyo kızım sürekli takipteyiz ateşi 38 olursa gelin yatış vericem dedi Dr. Şu anda ateşi yok Allah'a şükür bugün bütün gün uyudu. Uyanık olduğu zamanda gülmüyor halsiz kahroluyorum ne olur dua edin iyileşsin yavrum
Kızlar ruzgarın heryerı kabardıege unıye gıttık saat 7de dr alerjı ne yedı ddı valla ekstra bısey vermedım sadece corbasına balkabagı koydum dedım tamam ona alerjısı var dedı surup yazdı alerjı ıcın
yok ya nazara geldı oglum yuzu fılan kıpkırmızı ogluma nazar duası okurmusunuz yarında camı hocasına goturcem bı okusun uflesın dr soy cocugu dedı soydum mıncırdı durdu ben bu cocuga pece takacam artık her goren sarkıyo bebabasıda kızıyo senın yuzunden nazar oluyo dr soy dedıyse soyman mı lazım demez mı
napım kızlar o kabaran yerlere ben uyuyo gercı ama fıkrı olan var mı
Elısımcok uzuldum gecmıs olsun rabbım bı daha gostermesın nazara geldı bebelerımız
Sağolun kızlar anne olmak ne zormuş idrar yolu enfeksiyonuna şükrettim ciğer filmi temiz çıktı kan da öyle. Eğer idrarındada bişey çıkmasaydı ateşin kaynağı kötü bi hastalık mı diye belinden su alcaklardı Allah korusun.
Bu arada beste biraz önce kardeşime güldü:))) şükürler olsun.
sağol canım ben de şimdi rumuuzun alıntıdan okudum rüzgara da geçmiş olsun zati balkabağı onun damak tadına uymuyor tahminimce
Sultağnım tebi kızım
Amma 2. cağriyeyim aynı zemanda :2:
1. cağriyeğ ildoşun doğa
Selam kızlar özlemcim çok geçmiş olsun canım,seni anlayabiliyorum geçen akşam biz de acildeydik benzer şeyler yaşadım ben de elleri hala mosmor hemşire çok sıkmış tutarken 5 kere deldiler damar bulamıyorlardı o gece bırakmadılar bizi serum taktılar da kendine geldi.Bizim şikayetimiz iştahsızlıktı son 3 gün iyice bişey yemiyordu artık günde 100 cc falan yiyordu.Komşunun arabası vardı gittik.Kolumda yığıldı saradı falan.Çok şükür şimdi gayet iyi ama senin sorduğunun aynısını sordum eşime bu travmayı atlatır mı diye.Tahliller röntgen temiz çıktı çok az enfeksiyon varmış idrarda o da sıvı kaybından dolayı oluşan bir yoğunlukmuş yemeye başlayınca geçer dedi dr ilaç vermedi. Bizim ateşimiz hiç yoktu en yükseği 36.8 di buna rağmen eve bırakmadılar saat başı kontrol ettiler çok dikkatliydiler ki sizin baya yükselmiş allah acil şifalar versin canım üzülme kendine dikkat et ona sen iyi geleceksin.Bak gülmeye de başlamış çabuk iyileşir her şeyi de unutur sana bi kere gülsün sen de unutursun
canım çok geçmiş olsun bebelerimize harbi bişey oldu herkes acillerde allahım korusun evlatlarımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?