Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Ozlemmmm icim yandı bitanem
cok cok gecmis olsun
allah yavrularımızı korusun
bu nasıl bir duygu ya
bir sey olunca mahvoluyor insan

Gecmis olsun gamzem

Selam kızlar özlemcim çok geçmiş olsun canım,seni anlayabiliyorum geçen akşam biz de acildeydik benzer şeyler yaşadım ben de elleri hala mosmor hemşire çok sıkmış tutarken 5 kere deldiler damar bulamıyorlardı o gece bırakmadılar bizi serum taktılar da kendine geldi.Bizim şikayetimiz iştahsızlıktı son 3 gün iyice bişey yemiyordu artık günde 100 cc falan yiyordu.Komşunun arabası vardı gittik.Kolumda yığıldı saradı falan.Çok şükür şimdi gayet iyi ama senin sorduğunun aynısını sordum eşime bu travmayı atlatır mı diye.Tahliller röntgen temiz çıktı çok az enfeksiyon varmış idrarda o da sıvı kaybından dolayı oluşan bir yoğunlukmuş yemeye başlayınca geçer dedi dr ilaç vermedi. Bizim ateşimiz hiç yoktu en yükseği 36.8 di buna rağmen eve bırakmadılar saat başı kontrol ettiler çok dikkatliydiler ki sizin baya yükselmiş allah acil şifalar versin canım üzülme kendine dikkat et ona sen iyi geleceksin.Bak gülmeye de başlamış çabuk iyileşir her şeyi de unutur sana bi kere gülsün sen de unutursun

Elisim çok geçmiş olsun canım ya
ya noluyo bu bebelere böyle
Allah şifa versin inşallah hepsine

kızlar inanın bebişleriniz hasta diye acayip üzüldüm ezanlar saatinde dilerim rabbimden hepsi bir an önce iyileşir kıyamam onlara meleklerimizi rabbim korusun hem nazardan hem hastalıklardan .

ELİS ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM TOPİĞİN BEBELERİNE NAZAR DEYDİ ALLAH KORUSUN YAVRULARIMIZI

Elisim çok geçmiş olsun canım ya
ya noluyo bu bebelere böyle
Allah şifa versin inşallah hepsine

kızlar inanın bebişleriniz hasta diye acayip üzüldüm ezanlar saatinde dilerim rabbimden hepsi bir an önce iyileşir kıyamam onlara meleklerimizi rabbim korusun hem nazardan hem hastalıklardan .

ELİS ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM TOPİĞİN BEBELERİNE NAZAR DEYDİ ALLAH KORUSUN YAVRULARIMIZI

Sağolun kızlar inşallah bunla biter başka olmaz valla çok zormuş anne olmak ama allahtan bebeler gülünce her şey bitiyor

geçmiş olsun canım kıyamam ben ona aynı dert bizdede oldugu için çok iyi anlıyorum seni inşallah hemen geçer kız çocuklarında korkulu rüya idrar yolu enfeksiyonu

gamzecim geçmiş olsun rüzgara bazı çocuklarda alerji oluyo önemli olan neye oldugunu bulabilmek ablamda kurdeşen hastası hamilelikde neler cekti kaşıntıdan şimdi yegenimdede var inşallah geçicidir .

Elısım cok uzuldum gecmıs olsun rabbım bı daha gostermesın nazara geldı bebelerımız

Canin benim ya
her seyin bası saglık
cok ii anlıyorum seni
allaha şükür gecmis
bebis hatırlamaz merak etme
sadece bilinçaltı unutmaz
sen ona anlat
sunun için yaptılar iyileştin filan diye
Anlamaz deme o anlar
Kaydeder her şeyi

sağol canım ben de şimdi rumuuzun alıntıdan okudum rüzgara da geçmiş olsun zati balkabağı onun damak tadına uymuyor tahminimce

sorma canım bal kabagınada alerjı mı olur cıns benım oglum ne dıyeyım

Gecmis olsun canım
Su hamileliğimden bu yana
hastanedekilerle akraba olduk
O gün esim acildeki adama diyor
hep sizi görüyoruz gece vardıya yok mu
neyse ii olsunlar da

selam kızlar benim cadılardan giremiyorum topiğe eiscim özlemcim gamzecim hepinize gelmiş gelmiş olsun rabbim yawrularınızı size bağışlasınortalıktra salgın falanmı var acaba benimde kuzularım bugün hep kustular nane içirip uyuttum bende ewde sıcak dışarıda çıkmıyoruz nasıl üşğtüyorum anlamıyorum yeminle:26:bu arada sabah sabah öküz kocama sinirlrndim dün resmen bin tane yalanla çıktı dışarı iş için diye sonradan telini karıştırırken bide baktım arkadaşlarıyla buluşmuşyuhh dedim yani ayyy bide yüzüne vurunca yalanını sinirleniyor haspaaabide benim ikizler artık memeyi bin nazla alıyorlar ne yapıcamı bilemedim silikon göğüs ucu aldım bende öyle kandırıyorum ama bi yandanda tırsıyorum sütüm biterse diye:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…