Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Öğlen adamı dövdüm üstüne bana tencere setiyle bu çiçeği aldı tencereleri bulursam ekiicem şimdi

Eklentiler

• $fotoðraf0906.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 27
Aksucum,korku filmi gibi ya :18:aman allah korusun ne fena o şekilde kapıda kalmak

Aynen vallahi Meg kOrku filmi gibiydi sagolsun alt komşuya sığındım:)) esimde hemen geldide eve girdim.aksam benle dalga geçiyor insanlar kapıyı açınca sasirmadilarmi hunin nerde demediler mı diyor..

[video=youtube;-RAuM3B5tJg]http://www.youtube.com/watch?v=-RAuM3B5tJg[/video]

Yalnızlığım yollarıma pusu kurmuş beklemekte
Acılar gözlerini dikmiş üstüme nöbette
Bekliyorum bekliyorum bekliyorum
Hadi gelin üstüme korkmuyorum ...

İşte bunlar kızlar aldıklarım sırada çelik takım var taksiti azaltayımda hem o arada model seçerim dim

güle güle kullan gamzecim çiçeklerinde tencerelerinde çok güzel kuzum..

Arkadaslar tüm tecrübeli dogum yapmış olanlardan yorum
Bekliyorum normal dogum sonrasi ozel hayatınızda sorun oldu mu?? Biraz ozel bir soru oldu ama özelde cvp yazarsanız açıkta yazmak istemeyenler ozel msj atarsa sevinirim.normal doğumdan sonra vaj...eski haline dönmüyormuş ve bu da ozel hayatta problem yapıyormuş dogrumu kizlar.

aKsucum onu bende duymuştum yahu bu hamilelikle doğumla ilgili ne çok şey biliyormuşummm meğersemmNormal doğumda açılma oluyormuş dikiş çok önemli eğer biraz dikişi az atarsa doktor anladın işte açıklık kalır doğal olarak ilişkiyede yansıyabilir doktora yada ebeye tembihlemek lazım bence paraysa para bile verilebilir önemli bir durum çünkü

hiç öyle düşünme canım doğum sırasında vajina ağzı tam 10 cm açılıyo ama eski haline dönüyo ha bi genişleme söz koonusu evet ama bu sezeryan olanlardada oluyomuş sonuçta normal yada kesi yoluyla içimizden birşey çıkıyo sezeryan olanlarınkı kız gibi değil yani onu kim demişse b.k yemiş

iyi geceler kızlar bilgisayarı elime alacak gücüm yok kızlar bu velet anamı ağlatıyo omuzlarımda sanki ayı oturuyo biz hala anamgilde kalıyoz evimi özledim ama teras oldugu için çok soğuk oluyo yarın sağlık ocagına gidecez kontrole bi 5 dk ugrayacam evime deliksiz bi uykuya hasret kaldım ablam kesin hamile internetten yumurtlama gününü hesaplamış sonra halvet sonuc olarak allahım tüm bekleyen arkadaşlarıma nasip etsin tez zamanda inşallah

Arkadaşlar PKo ile ilgili bişey bilen yokmu?? Tamamen geçermi hamile kalmada sorun yaşanırmı?? Bide bişey duymuştum ama gebelikte doğumda o minik kistler yokoluyomuş öylemi??? Ya neden bana kimse bişey yazmıor :S

canım gebelikden önce adet dönemlerimde aşırı sancım oldugu için ve bayıldıgım için profesör doktora gitmiştim 4-5 tane küçük kist oldugunu gebelikle geçeceğini kafama takmamam gerektigini söylemişti bende hamile kaldım muayeneye gittim dedim bnm kistim vardı diye kaybolmuşlar hamile kalmadan önceki son adetimde kanamam çok olmuştu onlarda gitti heralde

Çok saol canım inan içim ferahlattın. Ben bu ay şüpeleniyorum biraz da. 12-12 idi son adetim. Dünden beri az az kahve leke gelio az ama. Acabada kaldım. Sancım var biraz ama sanki üşütmüşümde kasıklarım şişmiş gibi belkide üşüttüm ondan gelio kahve lekelerde bilmiyorum. sanki daha çok bağırsak sancısı ama kasıklarımda bu ağrı gerilio sanki. Çok gazım oluyo. biraz belirtilerde var sanırım ateş basmalar mide bulantıları tansiyonum çok oynuyo. birden başım dönüyo sersemliyorum gibi ellerim çok titriyo birden. kendimi bıraksam yere yıkılıcam gibi oluyorum. ya ne bilim böle şeler işte. doktora çıkıcam sonuçta gebelik yoksa bi hastalık var yani. kendimi iyi hissetmiyorum

AyazE

ben pkoluyum bacım hala duruyo kistler solda 5 sağda 9 tane

Hmm Hm :) Korkulcak bişi yok yani hamile kalmaya engelde deil DDDD Çok sevindim:) Tşkrler kıslar Küçük bi işim var görüp geleyim dermişim DD
Yılbaşı gecesiymiş benim ovu:) Geçmiş yani. Zaten günümde geçti :$ bundan sonra takip edicem ama. Sık sık ta sizi ziyaret edip fikirler alıcam. çünkü sadece hamile kalmanın nasıl olduğunu biliyorum gerisi yok D Günmüş falanmış filanmış sıfırım bu konuda :)

Niye lan benim hala kız gibi :)))

Biz hala teyzemlerdeyiz biraz evvel benim maymunun bi kase muhallebi yedi:)))

Aynen Gülbebek kesinlikle önemli özellikle beyler icin.esim ısrarla sezaryan ol dıyorsak bende dedim bu sebepten mı diye oyle bişeyde varsa önemli oda önemli tabi diyor.ben sancı çekmene gerek yok ne gereği var saatlerce çekeceksin onun icin dıyordun ama oda önemli dedi isteaslında normal cok istiyordum ama sırf bu sebep acaba mı diyorum ne yalan .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…