Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

uzuuun bi aradan sonra selam kızlar

megom okursan eğer havai fişeğimi isterim bende doğumdan sonra giremedim fazla , ama patlatabilirsin benimkinide

Son düzenleme:
slm kızlar bu gebelik belirtilerinde ayaklarda kramplar olurmu karşı komşumda hamilelkten şüpeleniyor sürekli yatarken kramp giriyomuş şimdi yanımda acil cvp canlar çok ümitli inşlh olmuştur

Kramplar hamişliğin 5 yada 6. aylarında falan başlıyor diye biliyorum ben hamişler daha iyi bilir gerçiinşallah hamiledirrr
kızlar elektrikler gidip geliyor sürekliiiiisinir oluyorum bütün eşyalarım gitcek Allah korusunKaçak kullanıyorlar burdakiler yükleniyorlaar tabi ahırlarında bile klima varr doğal olarak olan bizim elektriğe oluyor kaldırmıyor trafolarr

4 aylık olduk aşılarımızı dün yaptıdık gelişimimiz iyi maşallah ateş yine yoktu ama çok mızmızdı mahvetti oğluşum beni bugünde etkisi sürüyor dün fitil yaparken baya zorlandım geri itiyor kavga dövüş halletik bu fitil yapmanın kolay yolu yokmu?

maşallah canım
ah bende merak ediyorum vallahi şu fitil yapmanın kolay yolunu,
malesef bizdede hep hüsranla bitiyor

gece gelmeye çalışcam yine dizim başlıyor

maşallah canım
ah bende merak ediyorum vallahi şu fitil yapmanın kolay yolunu,
malesef bizdede hep hüsranla bitiyor

gece gelmeye çalışcam yine dizim başlıyor

Aynen o itiyo ben itiyom kıyamam meleklerimize.

Hevinnnn cnm çok tebrik ederim en kısa zamanda fotoda isteriz

moonum masalah sizede,acaba vaselin yada zeytinyagı sürüp koysanız tabi izin varsa

emineeeee eşin için cok ama cok sevindim rabbim büyük yakında kardeşte gelcek kızına inş.

Tescilli deli geldi minimum 8 aylık bir tedaviyle hallolacak sorunum
dru kanser ettim geldim

kocam babamla konuştu ne zamana kadar sürecek bu dargınlık dedi babamda sonuna kadar aramayın beni dedi konu kapanmıştır the end herkes yerinde sağolsun ne yapalım

ben de spinal sezeryan dusunurum herhalde canim
tabi belli olmaz durum ne gosterir ama ben sezeryana daha egilimliyim bu aralar

evet tacrubelerden faydalanmak daha anlamli
sonucta kim ne goturdu neler ise yaradi bildigimizde bize daha yol gosterici
iyki tecrubeli annelerimiz var

hemen yazdim bir koseye senin listeyi
tesekkur ederim canim

canımm üzüldüm ama yapacak bişey yokk keşke biraz esnek davranabilselerdi sonuçta torunları var en önemlisi kızısınnn ne olursa olsun yavrususun ben bu kadar üzülüyorken babanın yaptığına bişey diyemiyorum.İnşallah orta yol bulunur denecek başka hiçbişey yok çünküüü

gülbebekim yepyeni bir sayfa açmak istiyorum hayatımda eğer bu sayfada olmak isterlerse başımla beraber ama yok istemiyorlarsa canları sağolsun ne yapayım ki.

Kocam yanımda konuştu hi. Esnek değildi çok sert davrandı.
Torunları var ama ne yapayım kaderi dede nine tanımamaksa çocuğumun bende onlardan eksik kalan sevgiyi tamamlamaya çalışırım.

Umutluyum ilaçlarım yarına gelecek başlıycam bakalım nasıl olacak hayırlısı.

Gamzecim hakkında hayırlısı olsun sabrın sonu8 selamettir kuzumm belki birgün herşey yoluna girer belki rüzgarın dede dediği zaman bile olabilir inşallah barışırsınız ...Huniyi takdım tescillendim diyorsunn ohhh ne güzel tescilli olmakta başka bişeydir herhaldeeÜüzülme sakın relax oll boşveerrr rüzgarı ben bulsam ben mahfedicem öpmekten neler kaçırıyorlar neler kimsenin haberi yok

sorma kuzum normalde benim yatarak tedavi olmam lazımmış ama rüzgar var tam tescilli oldum yani

sağol cnm yok zetinyağı daha çok kayganlaştırıyo hiç girmiyor......:)

Rüzgara bebek biskuvisi yaptım yemiyo dünden beri 1 tepsiyi yedim
ama hipp biskuviye bayılıyo ufacıcık pk 6 tl yuh yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…