4 aylık olduk aşılarımızı dün yaptıdık gelişimimiz iyi maşallah ateş yine yoktu ama çok mızmızdı mahvetti oğluşum beni bugünde etkisi sürüyor dün fitil yaparken baya zorlandım geri itiyor kavga dövüş halletik bu fitil yapmanın kolay yolu yokmu?
şükürler olsun eşimin mr sonucu daha iyi çıkmış
çokkk sevinçliyimm çokkk rabbim sen büyüksün hamd olsun
tıkalı damarlardan 1 tanesi kalmış diğerleri açılmış çoookkk şükürrrrrrrrr
maşallah canım
ah bende merak ediyorum vallahi şu fitil yapmanın kolay yolunu,
malesef bizdede hep hüsranla bitiyor
gece gelmeye çalışcam yine dizim başlıyor
ben de spinal sezeryan dusunurum herhalde canimewerycim ben spinal oldum çokta rahat geçti doğum sonrası 5.gün dikişlerimin kontrolü için dra gittim ve gayet iyiydimsanada tavsiyem spinal ol katetral isteme ağrın için iğne yaptır yürürken zor olmasın
Benim araştırdığıma göre genellikle ilk iki gün çok ağrılı geçiyormuş sonrada bir haftaya kadar azalarak geçiyormuş ağrılar.
Ama kişiye görede değişir hiç zorluk ağrı yaşamadım diyende var.En kötüsünü düşünürsek iki gün ağrı var.
Ben de bu konuda hiç birşey bilmiyorum bazı listeler var çok kalabalık hastaneye o kadar çok şey götürmek gereklimi bilmiyorum tecrübeli anneler yazarsa bizde faydalanırız kullanmayacağımız gereksiz şeyleri yük etmemiş oluruz.
ben ışte iki pijama takımı aldım ped almıştım ama hasta bezi kullandım. Terlik almıştım onu da hastane verdi bana. Kağıt havlu normal havlu sabun. Sutyen atlet kilot bunları aldım ama kullanmadım hastane zaten çok sıcaktı birde sürekli emzirmeye çalıştığm için sadece pijama giydirmişlerdi bana. Çorap falan da almıştım ama kullanmadım. Aldıklarımn çoğunu kullanmadm. Bebek için 3 4 zıbn 3 4 alt üst takım. Eldivenli şapkalı. Bez ıslak mendil.vs Hastane sağolsun herşeyde yardımcı oldu :) ben 5oo evler özel şafak hastanesinde doğum yaptım çok memnun kaldım :) gene olsa orda yaparm :)
Tescilli deli geldiminimum 8 aylık bir tedaviyle hallolacak sorunum
dru kanser ettim geldim
kocam babamla konuştu ne zamana kadar sürecek bu dargınlık dedi babamda sonuna kadar aramayın beni dedi konu kapanmıştır the end herkes yerinde sağolsun ne yapalım
canımm üzüldüm ama yapacak bişey yokk keşke biraz esnek davranabilselerdi sonuçta torunları var en önemlisi kızısınnn ne olursa olsun yavrususun ben bu kadar üzülüyorken babanın yaptığına bişey diyemiyorum.İnşallah orta yol bulunur denecek başka hiçbişey yok çünküüü
gülbebekim yepyeni bir sayfa açmak istiyorum hayatımda eğer bu sayfada olmak isterlerse başımla beraber ama yok istemiyorlarsa canları sağolsun ne yapayım ki.
Kocam yanımda konuştu hi. Esnek değildi çok sert davrandı.
Torunları var ama ne yapayım kaderi dede nine tanımamaksa çocuğumun bende onlardan eksik kalan sevgiyi tamamlamaya çalışırım.
Umutluyum ilaçlarım yarına gelecek başlıycam bakalım nasıl olacak hayırlısı.
Gamzecim hakkında hayırlısı olsun sabrın sonu8 selamettir kuzumm belki birgün herşey yoluna girer belki rüzgarın dede dediği zaman bile olabilir inşallah barışırsınız ...Huniyi takdım tescillendim diyorsunn ohhh ne güzel tescilli olmakta başka bişeydir herhaldeeÜüzülme sakın relax oll boşveerrr rüzgarı ben bulsam ben mahfedicem öpmekten neler kaçırıyorlar neler kimsenin haberi yok
Kuzum dikkatli oll kendine dikkat et çok geçmiş olsunn...sorma kuzum normalde benim yatarak tedavi olmam lazımmış ama rüzgar vartam tescilli oldum yani
Hevinnnn cnm çok tebrik ederim en kısa zamanda fotoda isteriz
moonum masalah sizede,acaba vaselin yada zeytinyagı sürüp koysanız tabi izin varsa
emineeeee eşin için cok ama cok sevindim rabbim büyük yakında kardeşte gelcek kızına inş.
sağol cnm yok zetinyağı daha çok kayganlaştırıyo hiç girmiyor......:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?