Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Canım anlıyorum seni bebeklerini anne sütü ile büyütmeyi istiyorsun her anne gibi bu çok doğal ama kendini suçlu hissetme sen elinden geleni yaptın.Çok kaliteli mamalar var mama ile devam edersin.Ben ve abim annemin sütü olmasına rağmen hiç meme emmemişiz hazır mama ile büyümüşüz ama gayet sağlıklıyız bebeklik çocukluk dönemindede öyle.

sezeryanin nasildi canim spinal genel epidural?

bir de ameliyat sonrasi acisi cok oluyor mu:44:
ben yavas yavas sezeryana kayiyorum sanirim en azindan olanlardan fikir edinmis olurum zaman yaklasana kadar
Benim araştırdığıma göre genellikle ilk iki gün çok ağrılı geçiyormuş sonrada bir haftaya kadar azalarak geçiyormuş ağrılar.
Ama kişiye görede değişir hiç zorluk ağrı yaşamadım diyende var.En kötüsünü düşünürsek iki gün ağrı var.

Ben de bu konuda hiç birşey bilmiyorum bazı listeler var çok kalabalık hastaneye o kadar çok şey götürmek gereklimi bilmiyorum tecrübeli anneler yazarsa bizde faydalanırız kullanmayacağımız gereksiz şeyleri yük etmemiş oluruz.

ketenhelvam bende aynışeyleri diycem
ısırgan rezene anason çayı.hiip in bitki çayları,malt içeceği,boza bol suuu
eger bütün yaptıklarına ragmen gelmezse meganın dediği gibi mamalar artık çok kaliteli
bunu bir kimyager olarak söylüyorum hem ,inanaılmaz yaptılar bu mamaları çok başarılı yani

Eki Görüntüle 605629

bi gıdaklamayamadım ben bu ay 13 te oldu sandım sonra 15te şimdi gene aynı

Hilalim bana en koyu bugün gibi geldi ama bu kadar üst üste koyu çıkmasıda gerçekten yanıltıcı.Ben yaptığımda bir iki gün açık çıkıyordu sonra koyu ve giderek silikleşiyordu.Bu testler kafa karıştırıcı olmuş.
Hilalim neden dr da yumurta takibi yaptırmıyorsun çok maliyetli değil hemde kesin yumurtanın geliştiği çatladığı günü bilirsin.

ben ışte iki pijama takımı aldım ped almıştım ama hasta bezi kullandım. Terlik almıştım onu da hastane verdi bana. Kağıt havlu normal havlu sabun. Sutyen atlet kilot bunları aldım ama kullanmadım hastane zaten çok sıcaktı birde sürekli emzirmeye çalıştığm için sadece pijama giydirmişlerdi bana. Çorap falan da almıştım ama kullanmadım. Aldıklarımn çoğunu kullanmadm. Bebek için 3 4 zıbn 3 4 alt üst takım. Eldivenli şapkalı. Bez ıslak mendil.vs Hastane sağolsun herşeyde yardımcı oldu :) ben 5oo evler özel şafak hastanesinde doğum yaptım çok memnun kaldım :) gene olsa orda yaparm :)

ayy ne bileyim sanki benim yüzümden oldu keşke hiç biberona alışmasalardı yaaa
canım sağınca gelmeyebilir bebeklere emzir gelir korkma

amin tatlım işşallahyalnız bizimkiler memeyi bin nazla alıyorlar meme ucu aldım onda bile zorla alıyorlar..didemcim bu bitkilerin hepsini aktardan alıp demlesem olurmu:44:

Oflum senin hazırlığın gayet yerinde olmuş bence bende bunları götürürüm diye düşünüyorum kullanmıycağım şeyleri doldurup kocaman bir çantayla gitmek istemiyorum.

Bebeğe ayr kendime ayrı bir çanta hazırlıycam.ve az öz eşya götürücem.

canım hilalin dediği bütün bitkileri içeriyo bu hippin çayı. Hatta bir sürü var. Ben hala bazen kullanıyorum. Tavsiye ederim

ewerycim ben spinal oldum çokta rahat geçti doğum sonrası 5.gün dikişlerimin kontrolü için dra gittim ve gayet iyiydimsanada tavsiyem spinal ol katetral isteme ağrın için iğne yaptır yürürken zor olmasın

Neden seni yüzünden olsun her anne bebeğini emzirmek ister anne sütü ile büyütmeyi ister ama bazen süt yeterli gelmeyebiliyor bu durumda mama kaçınılmaz hem mamalarda bebekler için üretilmiş çok kaliteli.Çevre insanı çok etkiliyor ayyy mamamı veriyorsun diyorlar insan kötülük yaptığını düşünür ister stemez ama mamada zehir değil sonuçta için rahat olsun bence sen elinden geleni yapmışsın mama vermemek için direnmek hata olur bu durumda bir an önce başla bence mamayaki kuzucuklar aç kalmasın annesi

ferdaaa
bi ara yazabilirsen yürüteci nası bişe alayım desene bana
baktım baktım bişi anlamadım
nesine bakmak gerekiyo özellik olarak filan

aynen canım yalan yere kalabalık yapmaya hiç gerek yok :)

cnm benimde nırmalde tek gün böyle olurdu bu kadar sürmezdi acaba bal tarçın çörek otumu yaptı bunu?
yumurta takibi fln hiç gerek yok dedi dr,kolay gebe kalıyorum diye ama bakalım görcez varmı yokmu

canım hilalin dediği bütün bitkileri içeriyo bu hippin çayı. Hatta bir sürü var. Ben hala bazen kullanıyorum. Tavsiye ederim

tamamdır canım alıyım ben başlarda humananın bi çayı var onu kullanmıştım bide hilalcimvita malt varmış onu deniycem o nasılki yaa işe yarar umarım

cnm benimde nırmalde tek gün böyle olurdu bu kadar sürmezdi acaba bal tarçın çörek otumu yaptı bunu?
yumurta takibi fln hiç gerek yok dedi dr,kolay gebe kalıyorum diye ama bakalım görcez varmı yokmu

Evet bal tarçın çörek otundan olabilir.İlaç yada böyle şeyler kullanınca birkaç gün çift çıkabiliyor.Sen çalışmalara devam et birkaç gün daha

Evet bal tarçın çörek otundan olabilir.İlaç yada böyle şeyler kullanınca birkaç gün çift çıkabiliyor.Sen çalışmalara devam et birkaç gün daha

cnm öyle gözüküyor şimdi geçmişte yüklediklerime de baktım tek gün hep kızarmışım bilemedim 2 gün sonnra bariz şekilde silikleşmiş
hayır gına geldiii günlerdir giyinip süsleniyorum ona bile mecalim kalmadı
pofff bakıcaz gene

canım zaten mama ve anne sütü ilaveliydi beslenme düzenimiz ama şimdi sırf mama yiyorlar memeyi almıyorlar biberona alıştılar tabi ondan bence

didem ben yurutec almadim yegenimden kalma vari alaak olsam mamalovein var hem ilk arabam hem hoppala hem yurutec ondan alirdim ama o kadar paa vermem diyosan hepsi ayni isi goruyor al gec ucuzundan bisey
bakman gereken sadece yukseklik ayari var mi
ketenhelva sutun bitmemistir cnim donem donem azaliyor milkplus almani tavsiye ederim ben de ayrica sut gelmese bile sag madem emmiyolar beyine sut yetmedi msji gitsin ayrica emmedikleri zaman da sag mutlaka yoksa iyice azalir makinan hangisi bu arada
ben gala sutumu sagiyorum gunde 1-2 defa kuzey de randimanli emmiyor artik sut bitmesin diye sagiyorum ben de sagdikca artiyor canim cikmasa bile 10ar dk sag sen yaklasik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…