ya zaten zoraki veriyordum iyce bıraktılar memeyi az önce sağıpta veriyim dedim resmen gelmedi bi damla bile sadece elimle sıkınca geliyor süt:26:daha çok küçükler ya biraz daha emselerdi...oflucum sütüm başlarda iyiydi ama şimdi bana göre hiç yokkkk diyorum ya sağmaya çalıştım gelmedi hiçç
Benim araştırdığıma göre genellikle ilk iki gün çok ağrılı geçiyormuş sonrada bir haftaya kadar azalarak geçiyormuş ağrılar.sezeryanin nasildi canim spinal genel epidural?
bir de ameliyat sonrasi acisi cok oluyor mu:44:
ben yavas yavas sezeryana kayiyorum sanirim en azindan olanlardan fikir edinmis olurum zaman yaklasana kadar
bana da sezeryanda pijama giyilmiyor diyorlar hep
seni zorlamadi demek
baska ne gerekiyor kizlar ya hic bilgim yok
hastane icin bebegin cantasini hazirliycaz bir de kendimiz icin neler gerekiyor
daha zaman cok ama ben 28. haftamdan sonra yavas yavas hazirlamak istiyorum
bana da sezeryanda pijama giyilmiyor diyorlar hep
seni zorlamadi demek
baska ne gerekiyor kizlar ya hic bilgim yok
hastane icin bebegin cantasini hazirliycaz bir de kendimiz icin neler gerekiyor
daha zaman cok ama ben 28. haftamdan sonra yavas yavas hazirlamak istiyorum
ayy ne bileyim sanki benim yüzümden oldu keşke hiç biberona alışmasalardı yaaaCanım anlıyorum seni bebeklerini anne sütü ile büyütmeyi istiyorsun her anne gibi bu çok doğal ama kendini suçlu hissetme sen elinden geleni yaptın.Çok kaliteli mamalar var mama ile devam edersin.Ben ve abim annemin sütü olmasına rağmen hiç meme emmemişiz hazır mama ile büyümüşüz ama gayet sağlıklıyız bebeklik çocukluk dönemindede öyle.
canım sağınca gelmeyebilir bebeklere emzir gelir korkma
Oflum senin hazırlığın gayet yerinde olmuş bence bende bunları götürürüm diye düşünüyorum kullanmıycağım şeyleri doldurup kocaman bir çantayla gitmek istemiyorum.ben ışte iki pijama takımı aldım ped almıştım ama hasta bezi kullandım. Terlik almıştım onu da hastane verdi bana. Kağıt havlu normal havlu sabun. Sutyen atlet kilot bunları aldım ama kullanmadım hastane zaten çok sıcaktı birde sürekli emzirmeye çalıştığm için sadece pijama giydirmişlerdi bana. Çorap falan da almıştım ama kullanmadım. Aldıklarımn çoğunu kullanmadm. Bebek için 3 4 zıbn 3 4 alt üst takım. Eldivenli şapkalı. Bez ıslak mendil.vs Hastane sağolsun herşeyde yardımcı oldu :) ben 5oo evler özel şafak hastanesinde doğum yaptım çok memnun kaldım :) gene olsa orda yaparm :)
ayy ne bileyim sanki benim yüzümden oldu keşke hiç biberona alışmasalardı yaaa
amin tatlım işşallahyalnız bizimkiler memeyi bin nazla alıyorlar meme ucu aldım onda bile zorla alıyorlar..didemcim bu bitkilerin hepsini aktardan alıp demlesem olurmu:44:
ayy ne bileyim sanki benim yüzümden oldu keşke hiç biberona alışmasalardı yaaa
amin tatlım işşallahyalnız bizimkiler memeyi bin nazla alıyorlar meme ucu aldım onda bile zorla alıyorlar..didemcim bu bitkilerin hepsini aktardan alıp demlesem olurmu:44:
Oflum senin hazırlığın gayet yerinde olmuş bence bende bunları götürürüm diye düşünüyorum kullanmıycağım şeyleri doldurup kocaman bir çantayla gitmek istemiyorum.
Bebeğe ayr kendime ayrı bir çanta hazırlıycam.ve az öz eşya götürücem.
Hilalim bana en koyu bugün gibi geldi ama bu kadar üst üste koyu çıkmasıda gerçekten yanıltıcı.Ben yaptığımda bir iki gün açık çıkıyordu sonra koyu ve giderek silikleşiyordu.Bu testler kafa karıştırıcı olmuş.
Hilalim neden dr da yumurta takibi yaptırmıyorsun çok maliyetli değil hemde kesin yumurtanın geliştiği çatladığı günü bilirsin.
canım hilalin dediği bütün bitkileri içeriyo bu hippin çayı. Hatta bir sürü var. Ben hala bazen kullanıyorum. Tavsiye ederim
cnm benimde nırmalde tek gün böyle olurdu bu kadar sürmezdi acaba bal tarçın çörek otumu yaptı bunu?
yumurta takibi fln hiç gerek yok dedi dr,kolay gebe kalıyorum diye ama bakalım görcez varmı yokmu
Evet bal tarçın çörek otundan olabilir.İlaç yada böyle şeyler kullanınca birkaç gün çift çıkabiliyor.Sen çalışmalara devam et birkaç gün daha
Neden seni yüzünden olsun her anne bebeğini emzirmek ister anne sütü ile büyütmeyi ister ama bazen süt yeterli gelmeyebiliyor bu durumda mama kaçınılmaz hem mamalarda bebekler için üretilmiş çok kaliteli.Çevre insanı çok etkiliyor ayyy mamamı veriyorsun diyorlar insan kötülük yaptığını düşünür ister stemez ama mamada zehir değil sonuçta için rahat olsun bence sen elinden geleni yapmışsın mama vermemek için direnmek hata olur bu durumda bir an önce başla bence mamayaki kuzucuklar aç kalmasın annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?