bilmiyorumki canım normalde gayet güzel sağıyordu ama 1 haftadır tık yok gerçi bu süre içinde bebeklerde emmediler beni hiç ondanmı oldu acaba:26:
Ztarim hosgeldin
Nasilsin cnm
emmedilerse sut cekilmistir belki
sana tavsiyem sut glmese bile gunde 3-4 defa 10 dk kadar sag
en azindan beyine sut uretimi icin sinyal gitsin
yipratici istir sagmak
anne sutu verme konsunda kararliysan ugras
cok da onemli degil diyosan birak kendi haline
mamalar da anne sutune cok yakin biliyosun
ama ben olsam sagarak geri getirirdim
ben kuzeyin gonlune biraksam simdiye 10 defa kesilmisti sutum
Hem senin hemde bebeginin gencecik, taptaze cigerlerine yazik etme balim..
kızlar geldim degerım tam ıkıye katlamış 45 olmus doktor dusuk gıdıyo ama umut var saglıklı yukselmıs dedı allahım şükürler olsun olucak ıns allah hepınızden razı olsun cumartesı rekrarlıycaz bakalım ıns kuzum sıkı sıkı tutunur bana doktor hamılesın ama düşük riskin yuksek dedı bende gıtmıycek tutunucak kuzum bana dedım inş rabbımın ızniyle olucak
Hosbulduk kuzu selami sabahi gecip firca kaydim sana
Iyiyiz cok sukur agirlasiyorum artik tabii..
Sende misafirden basini kaldiramiyorsun anladigim kadariya masallah diyim ccanim
Allah insani bos birakmasin o cok ciddi bir imtihan cunku.
Pitircigin da kocaman olmusturr
Ne desen haklisin valla
Ben kendime degil kizima uzuluyorum
Buraya da yazdim ki siz kizarsiniz da icmem diye
kızlar geldim degerım tam ıkıye katlamış 45 olmus doktor dusuk gıdıyo ama umut var saglıklı yukselmıs dedı allahım şükürler olsun olucak ıns allah hepınızden razı olsun cumartesı rekrarlıycaz bakalım ıns kuzum sıkı sıkı tutunur bana doktor hamılesın ama düşük riskin yuksek dedı bende gıtmıycek tutunucak kuzum bana dedım inş rabbımın ızniyle olucak
tamam canım öyle yapıcam zaten daha çok küçükler ferda bu kadar erken sütümü bıraksınlar istemiyorummama takviyesi zaten oluyor ama anne sütünün yeri başka..bide şu senin çayı deneyim bakalım düzenli olarak içeyim hergün umarım işe yarar
Saka gibi ya dogumuna cok az kalmis
Allah sag salim kucagina almayi nasip eder cnm insallah
Amin cnmmm
Resim yukledim albume ztarim bana hep ayni gibi gelior kizim
Kizina uzuluyorsun ama kendini de dusunmen lazim.
Kizinin bir anneye ihtiyaci oldugu gibi saglikli bir anneye de ihtiyaci var. ayrica ilerde kizinin da sigata icmesini istemiyorsan once sende bunu gormemesi lazim. Gormesin ki yarin obur giun kizinda boyle bir merak baslarsa kizacak yuzun olsun kuzu..
lovelyy m canm
oyle düşünme bak ben neler dıyodum kımsenın kucagına vermem gözumu ayırmam falan ama şimdi annem gelse de kucagında tutsa dıye beklıyorm
dogumun yorgunlugu cok etkılıyor senın dinlenmen lazım ki bebegıne faydan dokunsun
bu arada azraaazararını bılıyosun söylemeye gerek yok kendı kendıne psikolojık baskı uygula
lovelyy m canm
oyle düşünme bak ben neler dıyodum kımsenın kucagına vermem gözumu ayırmam falan ama şimdi annem gelse de kucagında tutsa dıye beklıyorm
dogumun yorgunlugu cok etkılıyor senın dinlenmen lazım ki bebegıne faydan dokunsun
bu arada azraaazararını bılıyosun söylemeye gerek yok kendı kendıne psikolojık baskı uygula
Aslında önceden çok cesaretliydim bu konuda çok şey bildiğimi sanardım ama şuan sanki hiçbirşey bilmiyormuşum gibi geliyor.Başkalarının bebklerinde daha cesaretli oluyormuş insan.Yiğenlerimin altını üstünü çok değiştirdim ama şimdi sanki kendi bebeğimin hiçbirşeyini yapamıycam gibi geliyor.lovely olmaz mi hepimizde oldu
en azindan bende oldu
ama bebekler o kadar gucsuz degiller
cok kusan bi bebekse tetikte olmak sart tabi
ama obur turlu bebegin karnini doyurup gazini cikarirsan bebek kusmaz zaten
bi de yan yatirmak lazim ilk zamanlar biliyosundur
kussa da bisey olmaz o zaman
yan yatis yastiklari cok guzel o yuzden
2 ay kadar kullandim ben
bebegin battaniyeyi yuzune cekmesi pek mumkun degil
ilk zamanlar o kadar aktif hareketli degiller
hareketlenmeye basladiginda da yuzune cekerse acmayi da beceriyor
ha diyelimki bederemedi tepinip ediyor agliyor uyandiriyor zaten seni
hem ilk bikac gun basini beklesen de enerjin bitiyor ve o uyur uyumaz uyumak istiyosun sen de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?