Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bilmiyorumki canım normalde gayet güzel sağıyordu ama 1 haftadır tık yok gerçi bu süre içinde bebeklerde emmediler beni hiç ondanmı oldu acaba:26:

emmedilerse sut cekilmistir belki
sana tavsiyem sut glmese bile gunde 3-4 defa 10 dk kadar sag
en azindan beyine sut uretimi icin sinyal gitsin
yipratici istir sagmak
anne sutu verme konsunda kararliysan ugras
cok da onemli degil diyosan birak kendi haline
mamalar da anne sutune cok yakin biliyosun
ama ben olsam sagarak geri getirirdim
ben kuzeyin gonlune biraksam simdiye 10 defa kesilmisti sutum

Ztarim hosgeldin
Nasilsin cnm

Hosbulduk kuzu selami sabahi gecip firca kaydim sana

Iyiyiz cok sukur agirlasiyorum artik tabii..

Sende misafirden basini kaldiramiyorsun anladigim kadariya masallah diyim ccanim

Allah insani bos birakmasin o cok ciddi bir imtihan cunku.

Pitircigin da kocaman olmusturr

Son düzenleme:

tamam canım öyle yapıcam zaten daha çok küçükler ferda bu kadar erken sütümü bıraksınlar istemiyorummama takviyesi zaten oluyor ama anne sütünün yeri başka..bide şu senin çayı deneyim bakalım düzenli olarak içeyim hergün umarım işe yarar

Bos birakmasin dicektim yanlis yazmisim telden yazamiyorum cunku

Neyse duzelttim

Kızlar ben birşeyi merak ediyorum.
Ben şuan bebeğim doğduğunda o uyurken ben sürekli başında beklemem gerekli gibi hissediyorum
sanki üzerine birşey gelecek battaniye yüzüne kapanırsa ya kusarsa vs gibi sürekli kafamda bunları kuruyorum
bunlar herkeste oldumu ben nasıl onu beşiğinde bırakıp rahat gÖzümü kapatabilicem.

Elimden gelse beişiğin yanına bir sandalye koyar eşimle nöbetleşe başını bekleriz uyurken bir zarar görmesin diye gibi bir düşünce oluştu bende.

CANIMMMMMMMMMMM ÇOK SEVİNDİMMM
İNŞALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALIRSIN BEBEĞİNİ

Saka gibi ya dogumuna cok az kalmis
Allah sag salim kucagina almayi nasip eder cnm insallah
Amin cnmmm
Resim yukledim albume ztarim bana hep ayni gibi gelior kizim

Ne desen haklisin valla
Ben kendime degil kizima uzuluyorum
Buraya da yazdim ki siz kizarsiniz da icmem diye

Kizina uzuluyorsun ama kendini de dusunmen lazim.

Kizinin bir anneye ihtiyaci oldugu gibi saglikli bir anneye de ihtiyaci var. ayrica ilerde kizinin da sigata icmesini istemiyorsan once sende bunu gormemesi lazim. Gormesin ki yarin obur giun kizinda boyle bir merak baslarsa kizacak yuzun olsun kuzu..

coook sevındımmm ya masallah melegıne
daha da guzel olacak inş.
kendıne cok dıkkat et cnm benım

Canım ısırgan çayını denemediysen aklında bulunsun oda sütü arttırıyormuş.Görümcem aktardan ısırgan alıp kaynatıp içiyordu.faydası oluyor.

Saka gibi ya dogumuna cok az kalmis
Allah sag salim kucagina almayi nasip eder cnm insallah
Amin cnmmm
Resim yukledim albume ztarim bana hep ayni gibi gelior kizim

Aminnn canim saolasin..

Pc alinca bakim albumune.

O sana oyle geliyordur annesi.. Benim burda cok yakin bir arkadasimin kizi var. iki gun gormesem ucuncu gunu gordugumde ne kadar buyumus bu diyordum

Cnm hamile kalir kalmaz biraktim bir seneye gecti ve ben basladim ne kadar sacma bir durum degil mi
Icmek de istemiyordu sinirle aldim paketi ve icmeye basladim simdi basa dondu hersey

lovelyy m canm
oyle düşünme bak ben neler dıyodum kımsenın kucagına vermem gözumu ayırmam falan ama şimdi annem gelse de kucagında tutsa dıye beklıyorm
dogumun yorgunlugu cok etkılıyor senın dinlenmen lazım ki bebegıne faydan dokunsun

bu arada azraaa zararını bılıyosun söylemeye gerek yok kendı kendıne psikolojık baskı uygula

Aslinda biri evire cevire dovmesi lazim beni

ketenhelva milkplus malt icecegi gibi bi icecek cay degil
en faydali o diye biliyorum ben de icmistim doktorum da onu onermisti ilk
elinden geleni yap ama stres de yapma
en buyuk dusman stres biliyosunki
olmazsa da dunyanin sonu degil emdiler cok sukur hep boyle telkin et kendini
sutun tekrar gelecek ben inaniyorum

azracim okudum ama yazmak istemedim
ben sigara hic kullanmadim
o bagimliligi anlayamam belki ama ben kiziyorum yine de emzirirken hamileyken fln sigara icenlere
buyuk bencillik olarak goruyorum
yani ictiginiz allah korusun da uyusturucu falan olsa ictim uyustum unuttum gibi bi mantik olur
ama sigara neden efkardan icilir anlamam ben
hicbiseyi unutturdugu falan da yok
yasadigin sikintilari tahmin ediyorum canim
ama sigaraya siginman yanlis ki yanlis oldugunu sen de biliyosun
sen mukemmel bi annesin
bebegini d hepimizden cok dusunursun eminim ki
dusun tasin dogru yola sap insallah

lovely olmaz mi hepimizde oldu
en azindan bende oldu
ama bebekler o kadar gucsuz degiller
cok kusan bi bebekse tetikte olmak sart tabi
ama obur turlu bebegin karnini doyurup gazini cikarirsan bebek kusmaz zaten
bi de yan yatirmak lazim ilk zamanlar biliyosundur
kussa da bisey olmaz o zaman
yan yatis yastiklari cok guzel o yuzden
2 ay kadar kullandim ben
bebegin battaniyeyi yuzune cekmesi pek mumkun degil
ilk zamanlar o kadar aktif hareketli degiller
hareketlenmeye basladiginda da yuzune cekerse acmayi da beceriyor
ha diyelimki bederemedi tepinip ediyor agliyor uyandiriyor zaten seni
hem ilk bikac gun basini beklesen de enerjin bitiyor ve o uyur uyumaz uyumak istiyosun sen de

Doğunca belki kurtulurum bu düşüncelerden ama şimdi sürekli aklımı kemiriyor eşime söylüyorum o diyor birşey olmaz zaten dönemiycek nasıl koyarsan öyle yatacak diyor ama ben ya dönerse ya üzeri örtülürse diye korkuyorum şimdiden.

Bende önceden kimsenin kucağına veremem diyordum geçen hastaneye gittiğimde yeni doğmuş bebekler vardı onları görünce ben bebeğimi kucağıma alamıycam diyorum birşey olursa zarar verirsem diye korkuyorum eşim benden cesaretli bu konuda.

Ferdam hamile kaldim biraktim 4 aylik oldu icmedim surda zaten bir yasina kadar emzirmeyi dusunuyorum ne kaldi icme iceceksen afedersen bu boku o zamana kadar bekle yazik degilmi kizina diyorum agliyorum ondan sonra bana bir sinir geliyor el ayak titriyor sigaraya kosuyorum benim psikolaga gitmem lazim sigaraya degil ve ben de hamileyken emziriken icenlere hep kiziyordum ben yapmayacagim diyordum al iste icme icme simdi icmeye basla tam bir gerizekaliyim allah benim belami versin kizimin sucu ne

Aslında önceden çok cesaretliydim bu konuda çok şey bildiğimi sanardım ama şuan sanki hiçbirşey bilmiyormuşum gibi geliyor.Başkalarının bebklerinde daha cesaretli oluyormuş insan.Yiğenlerimin altını üstünü çok değiştirdim ama şimdi sanki kendi bebeğimin hiçbirşeyini yapamıycam gibi geliyor.
Ferdam yan yatış yastığı internette görmüştüm ama yanlış birşey almıyım foto ekleyebilirmisin dışarı çıktığımda ilk iş ona bakmak olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…