Herkese merhabaaa
Kızlar kızıma bu taşıma çantasını siperiş verdim
Eki Görüntüle 608074
Birde eşyalarını koymak içinde bu çantayı aldım çarşıda indirim vardı 85 den 25 e inmiş
Eki Görüntüle 608075
benimde aklımdan o marka geçiyor cnm memnun kalmadım bende.ya bende 4 numarasını begenmedım bı tuhaf sankı içine cekmiyo kakasını
o kadar da stok yapmıstım bitsin de huggies deneyim diyorm :26:
çok güzel güle güle kulanın inşallah cnmHerkese merhabaaa
Kızlar kızıma bu taşıma çantasını siperiş verdim
Eki Görüntüle 608074
Birde eşyalarını koymak içinde bu çantayı aldım çarşıda indirim vardı 85 den 25 e inmiş
Eki Görüntüle 608075
hadi hayırlısı cnmoyle pisim ya bekliyoruz insaallah aminnn diyorum..
bitti gibi hazirliklar. ufak tefek seyler kaldi onlari da netten siparis vericem zaten esimi yakalasam musait zamanini kullaniyorum oturtup alalim diye,
Ayy çok güzel bir söz fotoda sözün bittiği an.
Benim pisimde küçükken bende onu böyle besliyordum çok özledim kuzumu
oyle pisim ya bekliyoruz insaallah aminnn diyorum..
bitti gibi hazirliklar. ufak tefek seyler kaldi onlari da netten siparis vericem zaten esimi yakalasam musait zamanini kullaniyorum oturtup alalim diye,
güle güle kullan canım ikiside çok güzel
benimde aklımdan o marka geçiyor cnm memnun kalmadım bende.
çok güzel güle güle kulanın inşallah cnm
hadi hayırlısı cnm
Canım sen eşyaları yıkayıp ütüledinmi?
yok canım ya izne çıkınca yapıcam
evde işlerim var daha en sona bıraktım o işi ben
hatta bu gidişle son aya bile kalabilir diye düşünüyorum o zamana kadar doğurmam inşallahhhh
kızlar bende hastane çantasını hani şu küçük valizler varya çek çekli ona hazırlamayı düşünüyorum tek bir tane olsun benimde oğlumunda bütün eşyaları onun içinde olsun diye birde biz iki gece kalıcaz daha fazla şey götürmem gerekli sanırım:26:
Ben çalıştığını bilmiyordum.Bende önümüzdeki ay yapayım çıksın aradan diyorum minicik minicik parçalar bayağı uzun sürer ütüsü sanırım.
çalışıyorum canım8 şubatta son inşallah sonrası evde oğlumla yeni bir hayat inşallahhhh
benim evde temizlik işlerim ve eşya değişimi olacak canım onları hallettikten sonra başlarım oğlumun hazırlıklarına
ama sen başla müsaitten tabi bizim nisan annelerinde çanlarını hazırlayan bile var
Olur bence ama bebeğinin ilk doğduğunda üzerinde olmasını istediğini ayrı bir poşete koyarsın valizin içinde yanında kim olacaksa oda bilir ve verir hemşirelere.
Ben bebeğe ayrı kendime ayrı küçük bir çanta yaparım diye düşünüyorum.
Bizim hastane ile ev arası çok yakın yürüme mesafesi gece yanımda annem kalacak birşey lazım olursada evden eşim yada abim getirebilir.
Senin yanında kim kalacak acaba özellerde iki kişi kalmasına izin verirlermi ben eşiminde yanımda olmasını istiyorum ama sezeryan olursada anneme daha çok ihtiyacım olacak ikiside kalsa kabul edermiki hastane:44:
Teşekkür ederim Çok kararsız kalıyordum sonunda içime sinenleri buldum.
Kızlar istanbulda bir avm de çarşıda indirim yapmışlar nike ürünlerinde ama heryerdeki çarşıda varmı aynı indirim bilmiyorum yakınızında çarşı varsa uğrayın mutlaka tüm ayakkabılar 35-40 tl arasıydı
tabi canım öyle yapıcam zatennntabi eşim ve kayınvalidem teleşla yanlış vermezlerse...gerçi sezeryan olacak nasıl olsa ben gidip orda hazırda beklicem o yüzden ben çıkartıp veririm ellerine bunu vereceksiniz diye
benim yanımda eşim ve kayınvalidem kalacak özel olduğu için sıkıntı yok o konuda ama her hastane de aynımıdır bilmiyorum:26: hatta anlaşabilirsek hastaneyle bi oda var iki tane yataklı kolutuk olan odasını istiyoruz inşallah fiyatta anlaşırırız da o odada kalırız
Ben evdeyim çalışmıyorum önümüzdeki ay giyimlerini yıkayıp ütüliycem dolabına yerleştiricem.Ama yatağını hazırlamayı son haftaya bırakıcam toz olmasın diye nevresimlerini falan son hafta sericem.Çantalar için erken ama çokta geçe bırakmamak lazım ne olur ne olmaz bir ay kala hazır olur.
hangısınde cnm :44:
Arenapark avm deki çarşıda indirim var.130 tl lik modeller 38e inmişti.Tüm modeller 35- 40 arası
Senindemi sezeryan olacak dr unmu öyle dedi yoksa kendi isteğinmi?Benim henüz belli değil ama ben sezeryan istiyorum.
Sezeryanda nasıl oluyor dr önceden gün veriyormu doğum için mesela dr un verdiği günden önce sancılanırsan ne olacak acil sezeryana mı alıcaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?