Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hosgeldin kuzu yaaa

iyiki geldin tekrardan. daha sIk ugra topige neler yaptin, yapiosun TR ye gidecektin en son anlat yahu

hosbuldum canim,
iki tane gamze var ya ondan karisiklik oldu sanirim.

gittik tr ye ramazan bayraminda iste, 1 ay kaldik geldik cok guzel gecti her seyi yedim,
tabiki de kilo aldim geldim. simdi yine eski kiloli halime dondum.

haftaya ilk asilamamizi yaptiracagiz bakalim.
hayirlisi olsun dua et olur mu?
zaman gectikce zorlaniyorum...hayirlisi Rabbimden..

arkadaşlar siteye yeni üye oldum sayılır size bir sorum olacak ben 5 aylık evliyim eşimle bebek yapmaya karar verdik ve 2 gün önce çalışmalara başladık bende bel ağrısı var ve çok fazla uykum geliyor sizce psikolojik midir çok halsizim...yardımınıza ihtiyacım var...

Hevinnnn cnm çok tebrik ederim en kısa zamanda fotoda isteriz

Hilalcim sağol darısı en kısa zamanda sana ve tüm isteyenlere inşallah
Resim foruma eklemek istemiyorum ama özel albüm yapabilirim canım

Son düzenleme:
be geldm canlarrrr biz hasta oldk kızlar ya oksuruk girp bogaz agırısı dra gttm uygun hap falan verdi de onu da çok içemıorm dogal atlatlmaya çalşıorm elmden geldgnce bol bol meyve ve limonla yarın da raopr alcam dnlencem bol bol
ozimime acaip sevndm daha daa katlancak inşşşş degerler
başka hberler var mı pekii hep guzel hberlermz olsn inşşşşşş

tekrar geçmiş olsun duyguşummmm Allah şifa versin kuzummmm..

TŞKR ederim cnm öyle yapayım bende.

T

ütü işine ben de geç başlıcam cnm oda kurulsn o zaman başlıcam bu arada bebek arabam verlmiş kargoya yarın gelir belki
ozelcan da saglam bi siteye benzıo Ankarada dört tane magazası varmş blrsn sen ...

gecenin bu saatin baba kızın şarkılarını dinliyorum
ve gecenin bu saatine baba kız yüzünden koca bir tost yedimm

Bugün Rüzgar'ın yanına uzandım mememin birini açtım böyle oldu önce o ne lan dedi resmen bakışıyla sonra elini uzattı hafiften dokundu yüzünü o an görmeniz lazım limon yemiş ssanki bir buruştU
tam 6 kere dokundu buruştu sonunda iki eliyle tutup bir ısırdı olan bana oldu damak boş ama fena acıtıyo yav

Kocam karısının çiçek masrafını çıkarmak için mesaiye gitti

Göçmen kuşlar misali o topik senin bu topik benim geziyorum ben
geldiğimde kimse olmuyo burda
bana bakın yarın yoklama alacam bebelerinizde büyüdü artık doğru topiğe marş marş

Hayirlisi olsun canim..

Herkesin imtihani baska baska sende zor bir surec gecirdin zorlanman normal..

Hayirli guzel haberlerini aliriz insaallah hayirlisiyla.

Yaz haberdar et bizi de..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…