Bende öyle düşünüyorum mart başı herşey hazır olmalı çünkü sezeryan olacakya mart ortalarında olabilir doğum.mart başında herşey hazır olsun yeter bence canım..benim ki de zaten mecbur öyle olacak gibi izne çıkınca alıcaz beşiği falan şubat sonu gelir eve büyük ihtimalle yıkayıp ütülerim herşeyi ama bende sermeyi son zamanlara bırakırım duruma göre
benım hastane 1 kişinin kalmasına ızın vermiştı annem kaldı
oglumun ılk giyeceği kıyafetini de baska bı pakete koydum anneme de gösterdım bunu ver dıye
aaa cok yakın orası bıze
bı bakmak lazım
Bende öyle düşünüyorum mart başı herşey hazır olmalı çünkü sezeryan olacakya mart ortalarında olabilir doğum.
Ben karyolaya uyku setini şimdilik öyle paketten çıktığı gibi serdim sabredemedim öyle gözümün önünde olsun diye doğuma yakın yıkar ütülerim.
Bende hastane ile görüşücem bir kişiye izin verirlerse bende annemi tercih ederim çünkü bana eşimden daha çok yardımı dokunur.
benim tüp bebek dr sezeryan dedi canım bana ama ben başka doktora başladım orası pahallı olduğuu için burdaki dr da tüp bebek diye illaki sezeryan olacak diye birşey yok dedi eğer riskli bir durum yoksa :26::26::26:ama ben de bebeğime birşey olma korkusu olduğu için sezeryan olsun istiyorum tabi:26::26::26:sezeryan olunca dr gün veriyor canımm 38. haftadan sonra ne zaman uygunsa o zaman olur...
yani normal doğum tarihinden 1 hafta önce gibi falanmesela bizim topikde bir arkadaşa nerden baksan doğum tarihinen 15 gün öncesine gün vermiş bende bu hafta kontrolümde sordum dr ama benim dr bana normal doğum yaptırmakta kararlı sanırım gün veremem dedi 37. haftaya gelelim hayırlsıyla bakıcaz dedi oysaki ben o çatı muyanesini hiç olmak istemiyorummm
benim böyle seçim hakkım olsaydı eşimi seçerdimmmhastanemdeki hemşireler çok iyiymiş zaten çok iyi yorumlar okudum herşeye gelip yardım ediyorlarmış...kayınvalide olunca insan biraz daha çekiniyor ben kesin strese girerim o tek olunca eşim mutlaka hep yanımda olmalı benimmm
senin herşey elin altındaymış canım eksiğin kalmamış gibi yavaş yavaş yaparsın
bizim sadece kıyafetleri hazır geri kalanları bu ay tamamlıcazzz inşallahhh
Bende gebeliğin ilk haftasından beri aynı dr agidiyorum ama burada doğum çok pahalı ve drum sezeryan istemiyor bende başka bir hastanede doğum yapıcam henüz gidip konuşmadım ama son aya kadar aynı dr a devam edicem son ay doğum için başka bir hastane var aynı şartlarda iyi bir özel hastane ama fiyat olarak uygun orada olacak doğum.
cnm hangi hastaneye gidiyosun
Batı bahat hospital.
guzel bı hastane oldugunu bılıyorm
ıns. dogumunda rahat gecer de hastaneyı güzel anarsın
benim hastanede biraz pahallı canım ama çok iyi o yüzden orda yapıcamBende gebeliğin ilk haftasından beri aynı dr agidiyorum ama burada doğum çok pahalı ve drum sezeryan istemiyor bende başka bir hastanede doğum yapıcam henüz gidip konuşmadım ama son aya kadar aynı dr a devam edicem son ay doğum için başka bir hastane var aynı şartlarda iyi bir özel hastane ama fiyat olarak uygun orada olacak doğum.
Eşinle konuş o zaman o olsun yanında izin durumunumu ayarlayamıyorsunuz?
Benim eksiklerim bitti sayılır çok ufak tefek birkaç eksik kaldı onlarda eczaneden marketten alınabilecek şeyler.
Ama benim alışverişi erken tamamlamam iyi oldu çünkü benim hamileliğim biraz ğır geçiyor sanırım dolaşamıyorum ayakta duramıyorum en fazla 45 dk ayakta dursam sırtımın ağrısından eve gelir gelmez yatıyorum.
benim hastanede biraz pahallı canım ama çok iyi o yüzden orda yapıcam
2500 tl inşallah ekstra birşey çıkmaz
eşlere üç gün doğum izni var canım...eğer dr da uygun görürse çarşamba yapıcam doğumu eşim 5 gün yanımda olacak inşallahhh
bende artık çok kalamıyorum ayakta yürüyüş desen o zaten hiç yok
biz kıyafet işini eminönünde havuzlu handan ve avm den hallettik
şimdi banyo ve bakım ürünleri kaldı onlarıda yine gidip eminönünden havuzlu handan alıcam hepsi aynı yerde olunca yorulmuyorsun o yüzden de son zamanlara bıraktık zaten...allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsinde eksikler tamamlanır bi şekilde
ben çıkıyorum iyi akşamlar canımmm
Ztarım eşyalarını yıkayıp ütüledinmi nasıl oluyor çok uzun sürüyormu?Ben 8. aya girince yıkayıp ütülemeyi düşünüyorum çok oyalıyorsa dahamı erken başlasam
beyaz kelebek sen misin bacim
benim canim ya,
uyeligimi iptal ettirmistim ama geri actim,
sizlersiz yapmadim :)
benim canim ya,
uyeligimi iptal ettirmistim ama geri actim,
sizlersiz yapmadim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?