Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Bende öyle düşünüyorum mart başı herşey hazır olmalı çünkü sezeryan olacakya mart ortalarında olabilir doğum.
Ben karyolaya uyku setini şimdilik öyle paketten çıktığı gibi serdim sabredemedim öyle gözümün önünde olsun diye doğuma yakın yıkar ütülerim.
benım hastane 1 kişinin kalmasına ızın vermiştı annem kaldı

oglumun ılk giyeceği kıyafetini de baska bı pakete koydum anneme de gösterdım bunu ver dıye

Bende hastane ile görüşücem bir kişiye izin verirlerse bende annemi tercih ederim çünkü bana eşimden daha çok yardımı dokunur.

benim böyle seçim hakkım olsaydı eşimi seçerdimmmhastanemdeki hemşireler çok iyiymiş zaten çok iyi yorumlar okudum herşeye gelip yardım ediyorlarmış...kayınvalide olunca insan biraz daha çekiniyor ben kesin strese girerim o tek olunca eşim mutlaka hep yanımda olmalı benimmm
senin herşey elin altındaymış canım eksiğin kalmamış gibi yavaş yavaş yaparsın
bizim sadece kıyafetleri hazır geri kalanları bu ay tamamlıcazzz inşallahhh

Bende gebeliğin ilk haftasından beri aynı dr agidiyorum ama burada doğum çok pahalı ve drum sezeryan istemiyor bende başka bir hastanede doğum yapıcam henüz gidip konuşmadım ama son aya kadar aynı dr a devam edicem son ay doğum için başka bir hastane var aynı şartlarda iyi bir özel hastane ama fiyat olarak uygun orada olacak doğum.

Eşinle konuş o zaman o olsun yanında izin durumunumu ayarlayamıyorsunuz?
Benim eksiklerim bitti sayılır çok ufak tefek birkaç eksik kaldı onlarda eczaneden marketten alınabilecek şeyler.
Ama benim alışverişi erken tamamlamam iyi oldu çünkü benim hamileliğim biraz ğır geçiyor sanırım dolaşamıyorum ayakta duramıyorum en fazla 45 dk ayakta dursam sırtımın ağrısından eve gelir gelmez yatıyorum.

cnm hangi hastaneye gidiyosun

guzel bı hastane oldugunu bılıyorm
ıns. dogumunda rahat gecer de hastaneyı güzel anarsın

Evet güzel bir hastane dr umu çok seviyorum ama doğumu orada yapamıycam sezaryan fiyatları diğer hastanelerin 3 katı

Kızlar Mehmet Ali birand ölmüş Allah ramet eylesin

benim hastanede biraz pahallı canım ama çok iyi o yüzden orda yapıcam
2500 tl inşallah ekstra birşey çıkmaz

eşlere üç gün doğum izni var canım...eğer dr da uygun görürse çarşamba yapıcam doğumu eşim 5 gün yanımda olacak inşallahhh
bende artık çok kalamıyorum ayakta yürüyüş desen o zaten hiç yok
biz kıyafet işini eminönünde havuzlu handan ve avm den hallettik
şimdi banyo ve bakım ürünleri kaldı onlarıda yine gidip eminönünden havuzlu handan alıcam hepsi aynı yerde olunca yorulmuyorsun o yüzden de son zamanlara bıraktık zaten...allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsinde eksikler tamamlanır bi şekilde
ben çıkıyorum iyi akşamlar canımmm

Öyle tabi Allah hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.Eksikler tamamlanır.

moon gormemisim canim msjini
ben aktif bebekmpremium care huggies hepsinden kullaniyorum hepsi de var evde
aktifle premiumun bi farki yok zaten premium daha pahali sadece
huggies de daha sert ve kalin ama sirtta lastik oldugundan kaka sirttan pek tasmiyor
aktifte sirttan topluyorum kakayi
ama aktif bebek densiviyi daha iyi emiyor
yani artilari eksileri var o yuzden hepsini de kullaniyorum
premium care almam ama daha bu bitince hic gerek yok o kadarbpara vermeye
sen de aktif bebek alabilirsin bence artik

kizlar sizi de dogum telasi sarmis hazirliklar baslamis
insallah sikintisizngecerndogumunuz
bende de esim ve kv kaldilar
ozellerde sikinti olmuyo geneld kim isterse kalir
ben yikama utuleme isine 33. hafta falan basladim hemen bitiyo zaten 3-5 gunluk is dinlene dinlene yapinca
acele etmeye gerek yok ben hevesimden yaptim
cantaminda 35. haftada falan hazirladim

Ztarım eşyalarını yıkayıp ütüledinmi nasıl oluyor çok uzun sürüyormu?Ben 8. aya girince yıkayıp ütülemeyi düşünüyorum çok oyalıyorsa dahamı erken başlasam

canim bizim Amerikada hamilelik topiginde bir arkadas demistiki ne isiniz varsa 33. haftaya kadar halledin. simdi cok iyi anliyorum onu cok hakliymis. belki de ben cok kilo aldigimdan da olabilir ama cok agirlasmaya, cok cabuk yorulmaya, hamileligimi simdi hissetmeye basladim ve evet bebegin kiyafetlerini yikayip utulemek canima okudu diyebilirim. gerci ben 3 gun boyunca utu yapmistim butun biriken utulerimi o zaman yapmistim.

bilemiyorum sen bilirsin tabiki bence iki hafta sonra falan baslayabilirsin. ki benim esyalarim sadece burdan benim aldiklarim. daha annemin getirecegi bi ton sey var dusun yani. ama o TR de yikayip utuleyip oyle getirecek. seninkiler benim 2-3 katimdir. bence iki hafta falan sonra yavas yavas basla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…