Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Ayy gecmis olsun gulbebekim ya..

Iyi cesaretli davranmissin arkadasim.. Ne sevap oralardaki korpe beyinlerle mesgul oluyorsun. Allah yar ve yardimciniz olsun.

Milletimiz, devletimiz tez zamanda feraha ersin hayirlisiyla insaallah

Anneler persentil hesaplaması yapıyormusunuz?
Bizim her ay dr hesaplıyordu. Ama kontrolümüz 3 ayda 1 oldu 7 aylık persentili ben hesapladım. Geçen ayın verilerine göre tabi

boy 95- 97
kilo 90- 95
baş > 97
boya göre kg 70-90

nasıl sizce :26:

Kızlar ben kocama devamlı hata ettim senle evlendim diyorum

şimdide rüzgara diyorum ki biseydim bu hatayı daha önce yapar seni daha erken doğururdum

Ayy gecmis olsun gulbebekim ya..

Iyi cesaretli davranmissin arkadasim.. Ne sevap oralardaki korpe beyinlerle mesgul oluyorsun. Allah yar ve yardimciniz olsun.

Milletimiz, devletimiz tez zamanda feraha ersin hayirlisiyla insaallah

sorma ztarım çok şaşkınımmm en çokta kadınlara şaşırdım terliğini giyen fırladı koştu önümde arkamda koşanlar falan ne tarafa bakacağımı şaşırdım zaten orda garaj vardı birde yaşlı bir amca onun yanına gidecektimm ama aklıma başka şeyler geldi o kalabalıkta olmak o amcanın yanına gitmekten iyidiirrr dedim kendi kendimee.

foto yükledim bende

gulbebek ne gicik bi ortama girmissin yaa gecmis olsun valla

gamze o persentil degerleri olmamis cok kotu yuzde 10 olmaliydi
dalga mi geciyon len daha ne olacak yuzde 110 mu

Gülbebek ne kadar yakışmış sana toblo inallah kalıcak orda

Kzlar kafayı yememe az kaldı Lovely de yok Prenses te yok bugün 17.gün iğne olalı hala adet olmadım 2-3 gn önce test yaptım negatif gebelik yok sanmıyorum ama neden olmadım ki benim çatlamayla ilgili zaten sorunu yoktu başıma iş mi açtım :26:

gülbebeğim bebişinin yüzü suyu hürmetine korumuş seni Rabbim düşüncesi bile ne güzel dimi

gerçekten geçmiş olsun arkadaşım Allah bidaha yakından öyle bir durumla karşılaştırmasın

gulbebek ne gicik bi ortama girmissin yaa gecmis olsun valla

gamze o persentil degerleri olmamis cok kotu yuzde 10 olmaliydi
dalga mi geciyon len daha ne olacak yuzde 110 mu
malesef ferdacımmm geçecek ve bitecek hepsi kalıcı şeyler olucak belki hasarsız olmayacak bu iş ama atlatıcaz herşeyi inşallah
prensesim inşallah kuzummm tablom umut veriyor banaa nede güzel olsada olmasada bebişşin eli kolu kalbi yazıyor insanın içi bir garip oluyor...Kaç gün geçti birde ne testi yaptın ki senn ...Kan testi yapmadıysan gebelik olabilir.Birçok kez şahit olduk bu durumaa

gülbebeğim bebişinin yüzü suyu hürmetine korumuş seni Rabbim düşüncesi bile ne güzel dimi

gerçekten geçmiş olsun arkadaşım Allah bidaha yakından öyle bir durumla karşılaştırmasın
yüzümü güldürdün len saf saf gülümsedimmmm

evet o kadarda uzak olmadığını hisssediyorsundur en azından zaten değilde canım olmuştur inşallah yürekten diliyorum
çatlatma iğnesini ayın 1inde sabah yaptık canım bugün ayın 18i işte dün yada önceki gün olurum sanıyordum ama olmadım dr. 15-16 gün sonra olmazsan bikaçgün geçsin gel dedi hani olurum p.teside giderim diye bekliyordum böyle olunca biraz canım sıkıldı yinede en mantıklısı ptesi gitmek mi acaba
ayy kafanı şişirdim dimi burda kendimi nasıl şişiriyorum bi bilsen :26:
ha bu arada idrar testi yaptım laboquick vardı evde

Son düzenleme:

benim bildigim sen ptesiye kadar kafsyi yerdin
bence bugun kan tahlili yaptir yada eczaneden erken gebelik testi al

benim bildigim sen ptesiye kadar kafsyi yerdin
bence bugun kan tahlili yaptir yada eczaneden erken gebelik testi al
Ferda beni çok iyi tanımışsın
seni dinliicem yarın dr.a gidiyim mi p.tesiyi bekliyim mi
ben göğüs hassasiyetim başladı diye zırladım ya geçen gün o hafiften azalmaya başladı gbi hissediyorum bu durumda kesin adet olucam onun için teste gerek duymuyorum

Tekrar selam, pericim umutlandırmak için söylemiyorum ama burdaki herkes ama herkes gebe kaldığı ay aynen bu sözleri söyledi"off göğüs hassasiyetim var, sancım var,off göğüslerimin şişi indi yine geliyor kırmızılar...." diğerleri de zaten otomatiğe bağlamıştı olsun canım bi dahaki ay olur üzme kendini gibi ama gebe olmadığımız aylarda hepimizin belirtileri hat safhadaydı mide bulantıları ağızlarda tatlar baş dönmesi oooooo. demek istediğim gebelik belirtisiyle adet belirtisi neredeyse aynı yani öyle bariz bir belirtisi yok gebeliğin,hepsi 8. haftadan sonra başlıyor tam anlamıyla

bi wc ye gittim geldim kiii olan oldu geliyor benimkiler klasik hayırlısı olsun diyorum
tam şuanda üstüne eşim aradı hayılısı olsun dedi bıktım şu laftan dedim suratıma kapattı

Gamzeeee kız yazık o çocuğa niye bu kadar zayıfladı e tabi günde 500 ml yedirirsen böyle olur

Canımmm hemen çıkmazkii ferdanın bile 400lerde falandı yanlışım varsa düzeltsin çook silik çıkmıştıı o yüzden ya kan testi ver yada erken gebelik testi yap .İnşallah vardır bişeyler canım benim hakkında hayırlısıııı

bi wc ye gittim geldim kiii olan oldu geliyor benimkiler klasik hayırlısı olsun diyorum
tam şuanda üstüne eşim aradı hayılısı olsun dedi bıktım şu laftan dedim suratıma kapattı

prensesimmm kuzummm bende hayırlısı olsun dedimm hayırlısını istemek her zaman iyidir anlıyorum seniii şu durumda sinirlerin bozuk herşey bitmiş gibi gelebilir ama sen bu şekilde kafaya taktığın sürece bebekimiziii bekletiyorsunnn yanii olması için sabır gerek ve kafaya takmamak gerek bak bu ay ben azıcık kafama taktımm ne olduuu yine geciktiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…