Herkese günaydın bilin bakalım ne oldu pkklılar eylem yapıyordu aralarında kaldımmm önce şaşkolok gibi baktım etrafımaaonra geri dönsem o taraf karışık :44:ileri gitsem orada karışık:44: mecburen aralarına girip yanlarından sıyrılıverdim bilseydim okula gitmezdim bugünn
Ayy gecmis olsun gulbebekim ya..
Iyi cesaretli davranmissin arkadasim.. Ne sevap oralardaki korpe beyinlerle mesgul oluyorsun. Allah yar ve yardimciniz olsun.
Milletimiz, devletimiz tez zamanda feraha ersin hayirlisiyla insaallah
malesef ferdacımmm geçecek ve bitecek hepsi kalıcı şeyler olucak belki hasarsız olmayacak bu iş ama atlatıcaz herşeyi inşallahgulbebek ne gicik bi ortama girmissin yaa gecmis olsun valla
gamze o persentil degerleri olmamis cok kotu yuzde 10 olmaliydi
dalga mi geciyon len daha ne olacak yuzde 110 mu
prensesim inşallah kuzummm tablom umut veriyor banaa nede güzel olsada olmasada bebişşin eli kolu kalbi yazıyor insanın içi bir garip oluyor...Kaç gün geçti birde ne testi yaptın ki senn ...Kan testi yapmadıysan gebelik olabilir.Birçok kez şahit olduk bu durumaaGülbebek ne kadar yakışmış sana toblo inallah kalıcak orda
Kzlar kafayı yememe az kaldı Lovely de yok Prenses te yok bugün 17.gün iğne olalı hala adet olmadım 2-3 gn önce test yaptım negatif gebelik yok sanmıyorum ama neden olmadım ki benim çatlamayla ilgili zaten sorunu yoktu başıma iş mi açtım :26:
yüzümü güldürdün len saf saf gülümsedimmmmgülbebeğim bebişinin yüzü suyu hürmetine korumuş seni Rabbim düşüncesi bile ne güzel dimi
gerçekten geçmiş olsun arkadaşım Allah bidaha yakından öyle bir durumla karşılaştırmasın
evet o kadarda uzak olmadığını hisssediyorsundur en azından zaten değilde canım olmuştur inşallah yürekten diliyorummalesef ferdacımmm geçecek ve bitecek hepsi kalıcı şeyler olucak belki hasarsız olmayacak bu iş ama atlatıcaz herşeyi inşallah
prensesim inşallah kuzummm tablom umut veriyor banaa nede güzel olsada olmasada bebişşin eli kolu kalbi yazıyor insanın içi bir garip oluyor...Kaç gün geçti birde ne testi yaptın ki senn ...Kan testi yapmadıysan gebelik olabilir.Birçok kez şahit olduk bu durumaa
evet o kadarda uzak olmadığını hisssediyorsundur en azından zaten değilde canım olmuştur inşallah yürekten diliyorum
çatlatma iğnesini ayın 1inde sabah yaptık canım bugün ayın 18i işte dün yada önceki gün olurum sanıyordum ama olmadım dr. 15-16 gün sonra olmazsan bikaçgün geçsin gel dedi hani olurum p.teside giderim diye bekliyordum böyle olunca biraz canım sıkıldı yinede en mantıklısı ptesi gitmek mi acaba
ayy kafanı şişirdim dimi burda kendimi nasıl şişiriyorum bi bilsen :26:
ha bu arada idrar testi yaptım laboquick vardı evde
Ferda beni çok iyi tanımışsınbenim bildigim sen ptesiye kadar kafsyi yerdin
bence bugun kan tahlili yaptir yada eczaneden erken gebelik testi al
Anneler persentil hesaplaması yapıyormusunuz?
Bizim her ay dr hesaplıyordu. Ama kontrolümüz 3 ayda 1 oldu 7 aylık persentili ben hesapladım. Geçen ayın verilerine göre tabi
boy 95- 97
kilo 90- 95
baş > 97
boya göre kg 70-90
nasıl sizce :26:
benimki şöle bişi canım
Eki Görüntüle 609104
benım baktıgım da bu
ama rendelediğin nasıl arkasına cıkacak :26:
evet o kadarda uzak olmadığını hisssediyorsundur en azından zaten değilde canım olmuştur inşallah yürekten diliyorum
çatlatma iğnesini ayın 1inde sabah yaptık canım bugün ayın 18i işte dün yada önceki gün olurum sanıyordum ama olmadım dr. 15-16 gün sonra olmazsan bikaçgün geçsin gel dedi hani olurum p.teside giderim diye bekliyordum böyle olunca biraz canım sıkıldı yinede en mantıklısı ptesi gitmek mi acaba
ayy kafanı şişirdim dimi burda kendimi nasıl şişiriyorum bi bilsen :26:
ha bu arada idrar testi yaptım laboquick vardı evde
bi wc ye gittim geldim kiii olan oldu geliyor benimkiler klasik hayırlısı olsun diyorum
tam şuanda üstüne eşim aradı hayılısı olsun dedi bıktım şu laftan dedim suratıma kapattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?