meyvede hep cam rende kullandim zaten onda sikintivyok da
sebze artik kafami bulandiriyor
puture alisamazsa diye korkuyorum
ama puturlu zorlayinca da kusuyor
gerci bizim yediklerimizden verince putur mutur dinlemiyor masallah
ona yaptigim sulu kofteyi falan da yiyor ama niyeyse sebzede puturlu yemiyor
canim artik pcyi kaldirdim ortaliktan
sadece telefon ve tablet kullaniyorum
bunlardan da resim eklenmiyor bildigim
didos ben bikac kez tel suzgec kullandim da oyle de iyice putursuz su gibi biseyvoluyo
ovyuzden blender kullaniyorum ben
arada da catalla eziyorum ama genelde oguruyor oyle
blenderda az putur birakiyorum alissin diye
artik tamamen catalla mi ezsem diye dusunuyorum da erken mi acaba diyorum sonra da
tel suzgeci tamamen biraktim ben dedigim gibi sifir putur oluyo oyle de
Herkese günaydın bilin bakalım ne oldu pkklılar eylem yapıyordu aralarında kaldımmm önce şaşkolok gibi baktım etrafımaaonra geri dönsem o taraf karışık :44:ileri gitsem orada karışık:44: mecburen aralarına girip yanlarından sıyrılıverdim bilseydim okula gitmezdim bugünn
Herkese günaydın bilin bakalım ne oldu pkklılar eylem yapıyordu aralarında kaldımmm önce şaşkolok gibi baktım etrafımaaonra geri dönsem o taraf karışık :44:ileri gitsem orada karışık:44: mecburen aralarına girip yanlarından sıyrılıverdim bilseydim okula gitmezdim bugünn
irmiğin pütürü oluyo işte
Amin canımmm aralarında kalmadan gitme hayalim vardı yalan olduuugülbebeğim çok geçmiş olsun canım benim
inşallah en kısa zamanda kurtulursunuz ordan
Master evet kuzum haklısın çook kalabalıklardıı ordan burdan koşuşuyorlardı amaa Rabbim yardım etti ya celil dedim içimden ve yürüdüm valla..aayy Allah korumuş bi an kendımı düşündüm de korkudan ortaya bayılırdım herlade :26:
Sağolasın duygumm çok şükür atlattım bir an ne yapacağımı bilemedim salaklaştım birdenn dedimki içlerine gireyim biri bişey sorarsa bende yürürüüümm dedimmmgülüm geçmiş olsn cnm kanm dondu resmen zaten tırsak bi insanm ben oyle bi durumda hemen panik yapardm ben sen çok şükür ki sogukkanlı davranp sıyrılmşsn Allahım hayırlısyla kurtarsın sizi ordan inşşş
slm canlarmm ben bugun gtmedm okla rapor aldm dr gidip şimdi evdeym bi uyuycam ohhh
bu arada bebek arabamız gelmiş iki gun olmş aşagıda komşunn dukkanına bırakp gtmşler dedm artık eşime gelnce yukarı çıkarcak çok agır cunku inş bi sıkntı çıkmaz kurulumnda da ...
Amin canımmm aralarında kalmadan gitme hayalim vardı yalan olduuu
Master evet kuzum haklısın çook kalabalıklardıı ordan burdan koşuşuyorlardı amaa Rabbim yardım etti ya celil dedim içimden ve yürüdüm valla..
Sağolasın duygumm çok şükür atlattım bir an ne yapacağımı bilemedim salaklaştım birdenn dedimki içlerine gireyim biri bişey sorarsa bende yürürüüümm dedimmmŞaka bir yana kötü kötü baktılar adiler baksınlar umrumda değil koskoca Rabbim var yardım etti çok şükür..
Bebek araban gelmiş hadi hayırlı olsun kuzummm resmini yayınlada bakayım .Nasıl oldun meleğimm dikkat et kendine hemen iyileş aklım sendee
Allah bildiği gibi yapsın onlarıneyse kurtulmuşsun kuzm bi daha boyle karşk zamanlarda gtme okla boşver
valla tam toparlayamadım cnm ya yanma var göğsmde yatcam uyuycam birazdan
geldi ben de çok mrk edıorm kurulunca nasl olcak kociş yarın kurar buyuk ihtmal koyarm cnm fotolarını
evt ii olmş dursun bi kenarda test ama yapmak yok bi kaç daha gecsn bakalm ....inşş takvmn hep orda dursunnnn gülümmm bebegmmmmmm7 gündür her yer kapalııı sadece eczane ve fırın açık yani birazcık param var 7 gündür harcayamadımmm.Çook mutsuzum çook bir tek eczane açık olduğu için gittimm test aldım kenarda durcak şimdilikBekliyorum fotoları iyileşince halledersin sen dinlen birazcık.
Ozim kuzumm bak dinlenmen lazımmış bundan sonra pek nete falan girme yat dinlen uızat ayaklarınııı bol bol vitamin al sadece buraya sonucu yaz ve çıkk emiiii çook öpüyorum seniii(gelirsen diye yazayım dedim)
yırlı olsun kuzummm resmini yayınlada bakayım .Nasıl oldun meleğimm dikkat et kendine hemen iyileş aklım sendee
Eve geldiğimde bende öyle oldummm ama geçtii atlattım kuzumm çok şükürrrGülbebeğim ay elim ayağım titredi okuyunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?