Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Elis ve ferda siz benle alay mı ettiniz şimdi

elis kız geçen aradım seni niye açmadın

hosgeldin güloş nettin kıs adetinmı gecikti test yaptınmı bı baktım altta bebe anaaaaaa dedım hamıle kalmıs insallah vardır canooooooooo

adetim gecikti ama test yapmadımm heves yaptım sadeceeegebe değilim diye alta imza ekleyeceğimAdet gelene kadar olsada olmasada gelişimine bakayım diye takvim ekledimmm.Canımm benim inşallah vardırrr

Elis ve ferda siz benle alay mı ettiniz şimdi

elis kız geçen aradım seni niye açmadın

Ferdayı bilmem ama ben alay ettim tabi,alay demeyelim de takılma diyelim.Adam % 97 ye girmiş sen nasıl diyorsun asıl sen bizle alay ediyorsun bence
Geçen duymamışım doğu biraz ateşlenmişti o günlerde kafam doluydu gördüğümde dönemedim bedavam yoktu kısmet bugüneymiş

heee
klasık rende gibi düşünmüştüm ben

Yok bebiş zaten tek seferde bir elmanın yarısını anca alıyor ben kullanımını rahat bulmuyorum,çoğu zaman tembellik edip meyve sıkacağına elmayı atıyorum sonra posasını da alıp karıştırıorum püre oluyor

çorbacıkk bende yapıp yarışmaya katılsammıki ama üşeniyorum ben yaa hazır çorba yapılabiliyormu kiii aşama aşama anlatırımmmm

1 -5 bardak su

2-paketi açç
3-tozu dök karıştır üstünede maydonoz at o kadarr

yarışmanın en tembel birincisii Gülbebekkkk

özledim sohbetini o sesini özledim

kız senın dün corban vardı artık yok naptın

laptopum geldi yüklücem yeniden kocam laptopa yapıştı aşk yaşıyo bitirsin

aklıma gelmedı degıl de
sıkılana kadar ugrasıcam zaten şimdi hevesliyim bişey yedırmeye

prenses simdi kiyma tavuk veriyorum baliga 9. ayda baslicam
ben de sen puturlu veriyomusun diye soracaktim
mesela sebzeyi falan catalla mi eziyosun blenderdan mi geciriyosun

anladım canım
oğlum pütürlü şeyleri yemiyor
çatalla ezince yemiyor
blenderdan geçiriyoum
tavuk ve et veriyorum şimdilik
dün pilav yaptım yemedi
acaba bunu sevecek mi diye düşünmek çok yorucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…