Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Cok emmesede emiyor cnm
Kasik mamask veriyorum bir ogun 2 hafta sonra da sebze puresine basliycam cnm
Hipp markasinin kavanozlarindan yediriyorum

maşallah size cnm .bende 5.aydan sonra başlıcam tatırmaya hayırlısıyla.

hay masallah diyorum baskada diyecek bi soz bulamiyorum

:)bende 2-3 parmakla yaptı ama acımadı korkma okadar ama doğumda baya kucalıyorlar yani onun yanında çatı muayenesi bişi değil kuzum.

huzurcum hayırlı olsun pro üyeliğin

Canım umudunu Sakin Sakin yitirme. .tedaviyle olsun olsunda tek gelsin de melekler. Su msjinda 1 yıl önceki halımı gördüm .be 7 yıllık evliyim yaklaşık 4 yıldır bebek istedik gitmediğim Dr kalmadı 7'8 farklı Dr gittim birinin gözünden kaçan birsey vardır diye sebepsiz infertilite teşhisi konulmuştu bize. Rabbim bize cocuk vermeyecek diye tup bebeğe de cok karşıydım aşılama sayısız klomen tedavisi falan oldum ama tup istemedim esimin ısrarı ile denedik ve ilk seferde oldu sonra herseyi unuttuk , her ay dökülen yasları,beklediğimiz o gunleri simdi kendime kızıyorum bile neden bekledik diye ama hersey kısmet birazda ..onun icin umudunu yitirme moralini asla bozma vakti geldiginde Rabbim tedavi veya normal bı sekilde gönderiyor melekleri .kendiliğinde gelse ne ala ama İns beklemediğin bir zamanda sana sürpriz yapar ve gelir..

günayydınn
ben dünn çok fenaydımm işe felan gelmedim evdede ehh işte dinlendim sayılır
ama kimse beni merak etmemeişş
neyse daha fazla sinirlenmeyyeeyimm

huzurr kız sende giymişsin kürkkk
güle güle kullan
bendemi alsam ne yapsap şöyle güzelinden bir kürkk

evet kandiliniz mübarek olsun canlar

eminem
geçmiş olsun canım

kızlar kandiniz kutlu olsun allah bu mübarek günde dualarımızı niyetlerimizi kabul etsinnn inşallahhh

günnaydınlarrrrrrrrrrrr
kızlar ben geldimm evimdeyim ama çok kalamıycam
çünkü çamaşır makinemin bitmesine 10 dk.var nasıl kirlim çıktı anlatamam
evde herzamanki gibi kapalı oldugu halde kirlenmiş
hepiniz iyisinizdir umarım ara ara geçmişi okudum
hepinizi özledim
dün eve gelince dayanamadım ovu.yaptım 2.çizgi çıktı
ama geçen ayda böyleydi boşuna umutlanmak istemeedim
hepimiz için hayırlısı neyse o olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…