Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Perım tesavıyle yada dogal napalım bızım ımtıhanımızda boledır rabbım beterınden korusun benim esimde ıstemıyodu tedavı olmak ıkna edemıyodum helekı tup bebege ama benım yegenım oldu tamda benım dusuk yaptığım bebegım yasasaydı ozaöan olucaktı cok etkılendı bızımde dursaydı dogucakmıydı demeye basladı ve ankaraya gıtmeyı kendı teklıf ettı vaktı geldı demekki bende buyuzden cok kavgalar cıkardım benı anlamıyosun dedım bısanalım dedım allahtan esım benım kadar fevrı degıl yasadıklarını cok ıyı anlıyorum zaten buyuzden bole guzel dostluklar kurduk rabbım saglıklı sıghatlı gayırlı evlatlar versın evlatlarımızla sınamısın hıcbırımızı olucak sen elınden gelenı yapıyosun duaet tevekkul ol
Aminnn canım inş rabbim hepımız sevindirsin inş bizde sizin gıbı buyutelim göbişleri

İnşallah tedavin hayırlı olsun aysunum.Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşlalah.
zehra olacakmış cnm
Aaa çok güzelll

Bende zehra koyucaktım benim ismimlede uyumlu olduğunu düşünüyorum ama biz evlenmeden önce eşimi seven bir kız vardı adı zehra ondan vazgeçtimmm

Canım öyle Allah ol derse olur demedikten sonra böyle çaresiziz
ben geçen ay çok pozitif ve umut doluydum olmadı ya artık çoook zor
bu iğne boşuna kilo aldırıcak inan ona takıyorum kafamı

Perim seni o kadar iyi anlıyorum benim 3.5 yıl her ay ne umutlarla doldum ve her ay hayal kırıklığı insan bir yerden sonra umudunu yitirdiğini artık gücü kalmadığını düşünüyor artık umut etmekten bile yorulduğu anlar geliyor.Ama umut aslında hiç bitmiyor.Sen umut etmeye ve dua etmeye devam et elinden gelenide yap inşallah rabbim umutlarını boşa çıkarmayacak sanada nasip edecek

ozim değerin çok güzel artmış cnm
keseyide görürsünüz cuma günü inş..herşey güzel lucak

Aysunum canım kader arkadasım umıtsıxlık yok nefarkı varkı tup bebegın acık yardım almışız çokmu napalım rabbım ole sedıyse yapıcak bişi yok olucak inş şimdi ilkini tanamen unutuyosun olmamıs gibi ilk ve olucak allahın izniyle ben nededılerse kırmadım umıdımı cok şükür ilkinde hep bişi olucak diye korkuyodum oldu rabbim korkularımızda emin eylesin ona sığın varmı daha buyuk bi kapı şükürler olsun inş azkaldı dualarım seninle canım arkadasım

çok teşekkür ederim meganım...aminnnnnnnnnn...artık meleğim gelsin inşallah..
maddi açıdan toparlanamadık hem adetim denk gelmedi o yüzden yaza kalacak tedavi.şimdi ön görüşme yapacağız eşimin değerleri düzelmişmi ne durumda bakılacak vs
.ama zaman öyle çabuk geçiyor ki hemen geliverecek eminim..
inşallah sonu güzel biter bu kez hikyenin

prenses cnm inşallah bu kez meleğin seninle olsun

Canım arkadaşım inşallah büyüyecek o göbüşler zaman nasıl geçti anlayamayacaksın bile.Bebişine inan o çok güçlü annesi Allaha emnaet inşallah Allah hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almayı nasip edecek.

ozim canım..kader arkadaşım.tedaviyle yada tedavisiz yeterki sağlıkla gelsinler anne babalarına ben herşeye razıyım..
allah dermansız dert vermesin cnm bnm önce allaha sonrada doktorlara güveniyorum..

1.tedavimi hatırlamak bile istemiyorum zatn cnm..çok kötü hissettiğim zamanlardı..
bu kez merkeze çok güveniyorum hulyanın birsenin gittiği merkez onlarda çok memnunlar hatta giden herkes..
inş.bizim içinde iyi olacak herşey..

ilk kez istanbula gideceğiz eşimle inş.köprüde kalmayız saatlerce

dualarınızı esirgemeyin kızlar bizlerden hamişlerin duası kabul olurmuş

Tedavi yazada gelecek olsa ön görüşme için gidin mutlaka çünkü bazen tüp bebek öncesi birkaç ay ilaç verebiliyor dr vitaminler vs. yada beslenme düzenini değiştirmeni isteyebiliyor.Benim bir arkadaşım tüp bebek öncesi 6 ay ilaç kullandı farklı bir diet uyguladı dr un isteğiyle kilo verdi.Yaza kadar bunları halletmiş olursun.

saol gamzem..

ya ben zaten herkesi mutlu etmenin imkansiz olacagini dusunuyorum. ama sen farsca baska bir anlamini yazmistin guzeldi manasi. herkesin zevkleri baska baska sonucta. bu zamanda belki kizina zehra ismini vermeyecek bi dolu adam bulurum sana.
Hoşgeldin canımmmm

Ztarım bebişinin adı ne olacak ben kaçırdım orayı

kizlar yazmislar canim saolsunlar oyle dusunuyoruz insaallah.

sende cok hossun haa demek kocana eskiden yanik olan hatunun adiymis da ondan vazgectin. daha bulursunuz ya bak bizde epey gec karar verdik ama ne demisler gec olsun guc olmasin.

derya begenip begenip kacma kiz gel de iki kelam edelim

kizlar Turkiyede cati muayenesinde ne yapiolar ya burda cocugun pozisyonunu anliolarmis dusunun yani kafasi asagidaysa kafasina elliyolarmis

Bulduk isim bizde kübra olacak Allah kısmet ederse

kizlar Turkiyede cati muayenesinde ne yapiolar ya burda cocugun pozisyonunu anliolarmis dusunun yani kafasi asagidaysa kafasina elliyolarmis

Ztarım canım aslında yaşamadığım birşey ama yinede heryerde aynıdır bence çatı muaenesi korkutma kendini
ende kaçıncı haftada yapıldığını merak ediyorum aslında tecrbe etmiş olan kızlar ayrıntılı yazarsa iyi olur.

hem normal dogum istiyorum hem de su kadarcik seyden tirstim

neyse girdik bir yola Allah yardimcimiz olsun

Sağol teyzesi senin prensesininde ismi hayırlı olsun benim çok beğendiğim bir isim zehra adıyla yaşasın

amin canim cok saolasin..

bir de kavussaydik su pitirciklara hayirla, saglikla..

elini baticonlayıp daldırıyo içeri karnındanda bastırıyo azcık bebenin kafasını tutuyo ama biz trde zırt pırt ultrasona girdiğimizden pozisyonu biliyoruz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…