Perım tesavıyle yada dogal napalım bızım ımtıhanımızda boledır rabbım beterınden korusun benim esimde ıstemıyodu tedavı olmak ıkna edemıyodum helekı tup bebege ama benım yegenım oldu tamda benım dusuk yaptığım bebegım yasasaydı ozaöan olucaktı cok etkılendı bızımde dursaydı dogucakmıydı demeye basladı ve ankaraya gıtmeyı kendı teklıf ettı vaktı geldı demekki bende buyuzden cok kavgalar cıkardım benı anlamıyosun dedım bısanalım dedım allahtan esım benım kadar fevrı degıl yasadıklarını cok ıyı anlıyorum zaten buyuzden bole guzel dostluklar kurduk rabbım saglıklı sıghatlı gayırlı evlatlar versın evlatlarımızla sınamısın hıcbırımızı olucak sen elınden gelenı yapıyosun duaet tevekkul olCanım ne güzel herşey yolunda herşeyin güzel olucağına inan ben inanıyorum sağlıkla kucağına gelicek meleğin
ben bazen umutlu bazen çok umutsuzum bugün 3 tane arkadaşım bendeydi 2si hamile nasıl mutlular sürekli gebeliklerinden bahsettiler aslında o kadarda imkansız olmadığını biliyorum ama benim tek derdim tedavisiz olmaması ve eşimin tedavileri sıcak bakmıcağını bilmek inan evliliğim çıkmazlara biliyor bu böyle gidicekse ayrılalım diyorum
klomenle 4 yumurta gelişti hiçbir engel yokmuş ama olmadı işte şimdi adını bile duymadığım menogon iğne oluyorum ayaklarım geri geri gitti bu sabah iğneye giderken hiç inanç kalmadı en azından tedavisiz olmucak
Aminnn canım inş rabbim hepımız sevindirsin inş bizde sizin gıbı buyutelim göbişleriCanım değerin çok güzel artıyor inşlalah kesede görünecek Allah tüm hamilelerin bebklerini hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
Tüm evlat sahibi olmak isteyenlerede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
herkese tattırsın rabbim bu duyguyu.
Herkesin evladını kendine bağışlasın.
Allah kimseye evlat acısı sevdiklerinin acısını göstermesin.
Aminnnn
İnşallah tedavin hayırlı olsun aysunum.Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşlalah.tedaviler tedaviler..evet bende tedavisiz bebeğim olmayacağı kanısındayım artık
hatta p.tesi günü istanbula gideceğiz kızlar..2.tüp bebek için ön görüşmeye bu kez ist.seçtik:26:
inşallah herşey güzel olsun bu kez inşallah..
Aaa çok güzelllzehra olacakmış cnm
Canım öyle Allah ol derse olur demedikten sonra böyle çaresiziz
ben geçen ay çok pozitif ve umut doluydum olmadı ya artık çoook zor
bu iğne boşuna kilo aldırıcak inan ona takıyorum kafamı
tedaviler tedaviler..evet bende tedavisiz bebeğim olmayacağı kanısındayım artık
hatta p.tesi günü istanbula gideceğiz kızlar..2.tüp bebek için ön görüşmeye bu kez ist.seçtik:26:
inşallah herşey güzel olsun bu kez inşallah..
ozim değerin çok güzel artmış cnm
keseyide görürsünüz cuma günü inş..herşey güzel lucak
İnşallah tedavin hayırlı olsun aysunum.Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşlalah.
Aaa çok güzelll
Bende zehra koyucaktım benim ismimlede uyumlu olduğunu düşünüyorum ama biz evlenmeden önce eşimi seven bir kız vardı adı zehra ondan vazgeçtimmm
Perım tesavıyle yada dogal napalım bızım ımtıhanımızda boledır rabbım beterınden korusun benim esimde ıstemıyodu tedavı olmak ıkna edemıyodum helekı tup bebege ama benım yegenım oldu tamda benım dusuk yaptığım bebegım yasasaydı ozaöan olucaktı cok etkılendı bızımde dursaydı dogucakmıydı demeye basladı ve ankaraya gıtmeyı kendı teklıf ettı vaktı geldı demekki bende buyuzden cok kavgalar cıkardım benı anlamıyosun dedım bısanalım dedım allahtan esım benım kadar fevrı degıl yasadıklarını cok ıyı anlıyorum zaten buyuzden bole guzel dostluklar kurduk rabbım saglıklı sıghatlı gayırlı evlatlar versın evlatlarımızla sınamısın hıcbırımızı olucak sen elınden gelenı yapıyosun duaet tevekkul ol
Aminnn canım inş rabbim hepımız sevindirsin inş bizde sizin gıbı buyutelim göbişleri
Aysunum canım kader arkadasım umıtsıxlık yok nefarkı varkı tup bebegın acık yardım almışız çokmu napalım rabbım ole sedıyse yapıcak bişi yok olucak inş şimdi ilkini tanamen unutuyosun olmamıs gibi ilk ve olucak allahın izniyle ben nededılerse kırmadım umıdımı cok şükür ilkinde hep bişi olucak diye korkuyodum oldu rabbim korkularımızda emin eylesin ona sığın varmı daha buyuk bi kapı şükürler olsun inş azkaldı dualarım seninle canım arkadasım
çok teşekkür ederim meganım...aminnnnnnnnnn...artık meleğim gelsin inşallah..
maddi açıdan toparlanamadık hem adetim denk gelmedi o yüzden yaza kalacak tedavi.şimdi ön görüşme yapacağız eşimin değerleri düzelmişmi ne durumda bakılacak vs
.ama zaman öyle çabuk geçiyor ki hemen geliverecek eminim..
inşallah sonu güzel biter bu kez hikyenin
prenses cnm inşallah bu kez meleğin seninle olsun
ztarcım adıyla yaşasın kızçen
bizim oğlanın adını duyunca rüzgar ne biçim isim diyo milletniye "yel" koydunuz çocuğun adını diyen mi ararsınız soğuk mu sıcak mı esiyo diyen mi ararsınız tabi ben kuduruyorum bunlar karşısında ama napalım
Hoşgeldin canımmmm
Ztarım bebişinin adı ne olacak ben kaçırdım orayı
İnşallah tedavin hayırlı olsun aysunum.Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşlalah.
Aaa çok güzelll
Bende zehra koyucaktım benim ismimlede uyumlu olduğunu düşünüyorum ama biz evlenmeden önce eşimi seven bir kız vardı adı zehra ondan vazgeçtimmm
saol gamzem..
ya ben zaten herkesi mutlu etmenin imkansiz olacagini dusunuyorum. ama sen farsca baska bir anlamini yazmistin guzeldi manasi. herkesin zevkleri baska baska sonucta. bu zamanda belki kizina zehra ismini vermeyecek bi dolu adam bulurum sana.
kizlar yazmislar canim saolsunlar oyle dusunuyoruz insaallah.
sende cok hossun haademek kocana eskiden yanik olan hatunun adiymis da ondan vazgectin. daha bulursunuz ya bak bizde epey gec karar verdik ama ne demisler gec olsun guc olmasin.
Bulduk isim bizde kübra olacak Allah kısmet ederse
derya begenip begenip kacma kiz gel de iki kelam edelim
kizlar Turkiyede cati muayenesinde ne yapiolar ya burda cocugun pozisyonunu anliolarmis dusunun yani kafasi asagidaysa kafasina elliyolarmis
coookk guzel canim masallah barekallah
kubra ismi de cok guzel bir isim. hayirli olsun
Ztarım canım aslında yaşamadığım birşey ama yinede heryerde aynıdır bence çatı muaenesi korkutma kendini
ende kaçıncı haftada yapıldığını merak ediyorum aslında tecrbe etmiş olan kızlar ayrıntılı yazarsa iyi olur.
Sağol teyzesi senin prensesininde ismi hayırlı olsun benim çok beğendiğim bir isim zehra adıyla yaşasın
derya begenip begenip kacma kiz gel de iki kelam edelim
kizlar Turkiyede cati muayenesinde ne yapiolar ya burda cocugun pozisyonunu anliolarmis dusunun yani kafasi asagidaysa kafasina elliyolarmis
elini baticonlayıp daldırıyo içerikarnındanda bastırıyo azcık bebenin kafasını tutuyo ama biz trde zırt pırt ultrasona girdiğimizden pozisyonu biliyoruz zaten
elini baticonlayıp daldırıyo içerikarnındanda bastırıyo azcık bebenin kafasını tutuyo ama biz trde zırt pırt ultrasona girdiğimizden pozisyonu biliyoruz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?