Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Ozimmm çok seindim maşallah size
sağlıcakla kucağına alıp koklamakta nasip olur inşallah canımm

Kızlar hepinize selamm

Ozimmmm canım arkadaşımmm inşallah cuma günü keseyi göreceksin hayırlı haberlerini bekliyoruz.İnşlalah senin peşinden megim, hilalim perim, jeladam ve daha şuan aklıma gelmeyen herkes gelsin

Ozimmm çok seindim maşallah size
sağlıcakla kucağına alıp koklamakta nasip olur inşallah canımm

Kızlar hepinize selamm

Canım sen hosgeldın senı cok ıyı anlıyorum ama ne olur umutsuz olma rabbime sıgın inan bana olucak alkahın izniyle bıraz bugun gıttıgım doktor umudumu kırdı gıbı eve geldım hemen töbe ettım alkahım sen ıste olur dedım cok sukur kan ver demiştı bugunki doktor gene degerın dusuk dedı dın 477 olan degerım bugun 956 olmus doktorda sasırdı guzel inş cuma kesede gozukurse bıraz daha rahatlıycam ama ınsnıyorum inş olucak ayagımı surudum gelıyosuz umutsuzluk yok 3 senedır beklıyorum ama yılmak yok perım olucak inş cok sevıyorum sızlerı ve allahımdan tek duam arzu eden herkeze yasataın bu mutlulugu saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın hayırlı evlatlar nasıp etsin inş

kuzummmm kesenide göreceksin işallah darısı bekleyenlere hadi bakalım

Ozimmmm canım arkadaşımmm inşallah cuma günü keseyi göreceksin hayırlı haberlerini bekliyoruz.İnşlalah senin peşinden megim, hilalim perim, jeladam ve daha şuan aklıma gelmeyen herkes gelsin

Canım cok tesekkur ederım ıns ya ıns keseyı gorurum saglıkla kucagıma almak nasıp olur buarada dın degerım 477 dı bugun 956 olmus bıgunde ıkıye katlamıs cok sukur doktor cok ıyı dedı allahım inş hep guzel haberler vermeyı nasıp etsın:26::26:

ztarcım adıyla yaşasın kızçen

bizim oğlanın adını duyunca rüzgar ne biçim isim diyo millet niye "yel" koydunuz çocuğun adını diyen mi ararsınız soğuk mu sıcak mı esiyo diyen mi ararsınız tabi ben kuduruyorum bunlar karşısında ama napalım

Canım ne güzel herşey yolunda herşeyin güzel olucağına inan ben inanıyorum sağlıkla kucağına gelicek meleğin
ben bazen umutlu bazen çok umutsuzum bugün 3 tane arkadaşım bendeydi 2si hamile nasıl mutlular sürekli gebeliklerinden bahsettiler aslında o kadarda imkansız olmadığını biliyorum ama benim tek derdim tedavisiz olmaması ve eşimin tedavileri sıcak bakmıcağını bilmek inan evliliğim çıkmazlara biliyor bu böyle gidicekse ayrılalım diyorum
klomenle 4 yumurta gelişti hiçbir engel yokmuş ama olmadı işte şimdi adını bile duymadığım menogon iğne oluyorum ayaklarım geri geri gitti bu sabah iğneye giderken hiç inanç kalmadı en azından tedavisiz olmucak

Canım değerin çok güzel artıyor inşlalah kesede görünecek Allah tüm hamilelerin bebklerini hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
Tüm evlat sahibi olmak isteyenlerede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
herkese tattırsın rabbim bu duyguyu.

Herkesin evladını kendine bağışlasın.

Allah kimseye evlat acısı sevdiklerinin acısını göstermesin.
Aminnnn

bu mılletın hayal gücüne bitiyorm
ne yaparsan yap mutlaka takacak bısey bulurlar

Perim umutuz olma olacak inşallah zamanı var rabbim nasip edecek.Bende tedavisiz asla olmayacağını düşünüyorum aşılamalarda tutmayınca tüp bebek şart diye düşünüyordum onuda yaptıracak maddi imkanımız yoktu ama kendiliğinden geldi inşallah seninde bebişin gelecek hayırlısıyla.Rabbim ol dedikten sonra hiçbirşey engel değil hayırlısıyla sağlıcakla gelsin inşallah en kısa zamanda göbüşüne minik meleğin.

ozim değerin çok güzel artmış cnm
keseyide görürsünüz cuma günü inş..herşey güzel lucak

tedaviler tedaviler..evet bende tedavisiz bebeğim olmayacağı kanısındayım artık

hatta p.tesi günü istanbula gideceğiz kızlar..2.tüp bebek için ön görüşmeye bu kez ist.seçtik:26:

inşallah herşey güzel olsun bu kez inşallah..

Canım öyle Allah ol derse olur demedikten sonra böyle çaresiziz
ben geçen ay çok pozitif ve umut doluydum olmadı ya artık çoook zor
bu iğne boşuna kilo aldırıcak inan ona takıyorum kafamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…