Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Bende aynını yazmıştım yürümek iyi olur

aslında mantıklı kuru kayısı felen daha iyi olabilir yada iyanımda yoksa bile bu hazmı kolaylaştıran yoğurt vardı içinde kayıcı parçacıkları olan adı aklma gelmedi ondada olabiri değilmi inşallah becere bilirim ddim ya çok iradeli biri değilim şimdi eve giderken fındık ezmesi almayı düşünüyorumama kızım için bakkk kesinlikle aklımda kötü bir niyet yok

Evet meyveli yoğurtta olabilir.Özellikle işyerinde tutuyorsa tatlı krizi yanında kredi kartı bulundurma parada yanında kısıtlı olursa alamazsın o zaman mecburen yanında ne varsa kuru meyve yada meyveli yoğurtla yetinmek zorunda kalırsın.

Ben şuan markete gitsem neler neler almak istiyorum hep abur cubur istiyorum ama ne bana ne bebişe faydası var o yüzden kendimi frenliyorum çikolata tatlı vs alıcağıma meyvelere yöneliyorum muzda çok tıkıyor beni tatlı iştahınıda kesiyor.

slm... nasilsiniz? biey sormak istiyorum;aslinda sorudan ziyade fikir almak istiyorum.yardimci olur musunuz? 4,5 aylik evliyim.esimle aslinda anlasmazlik yasamamizi gerektirecek bisey yok;ama nasil oluyorsa sorun yasiyoruz.ya annesiyle bazen anlasamamaman kaynaklaniyor.ya da benim verdigim bilmiyorum cevabindan.bazen de benim takildigim seyler oluyor.yanlis anlamalar.almanya ya gelin geldim ben 5 haftadir esimin yanindayim.sizce bu sorunlar normal mi?burda arkadasim olmadigi icin fikir alabilecegim kimsem yok. nasil hareket etmeliyim,ne dusuneyim de alttan alabileyim :26::26::26:

Evliliğin oturması biraz zaman alabiliyor o yüzden bazen böyle ufak tefek anlaşmazlıklar olabiliyor.Sen bunun farkına varmışsın ve düzelmesi için acaba ben nerede hata yapaıyorum diye düşünüp davranışlarına ona göre bir çeki düzen vereceksşndir ama tek taraflıda hiçbirşey olmaz eşinlede konuşup onunda farkıa varıp daha özenli olması gerekir.Kyınvaliden ile olan sorunlarınıda ona uygun bir dille kırılmayacağı şekilde söyleyebilirsin.Konuşarak çözülmeyecek hiçbir şey yok yeterki herkes karşılıklı mantıklı anlayışlı davransın.

o da farkinda,ama sinirlenince alttan alacak bir yapida degil.o yuzden benim sakin davranmam gerekiyor.ben de haksizliga gelemedigim icin hemen saldiriya geciyorum.bunun farkina yeni vardim.kaynvalide ve kayinpdr yaninda olmanin da zorlugunu yasiyorum.26 yasindayim,kucuk de degilim.daha ozenli olmaliyim biliyorum,ama yalniz oldugumu dusunmenin verdigi uzaklasma hissi de var.yani biri bisey dese aliniyorum ve soguyorum.ya da dusunmdgim bir seyi dusunmus gibi adletmelerini bana yapilan haksizlik olarak goruyorum ve karsilik veriyorum.bunun adi da inatcilik oluyor.:26:

Nasıl yorgunummmm varyaa anlatamam
kahvemi yaptım geldimmm
galiba bnm bu ayda olmadı heç belirtim yok daha önce gidiyordum bırakmıştım bu ara pilatesi şimdi bana daha yakın bi yer acılmış oraya yazılayım diyorum ama ya gebeysem die bekliyorum delimiyim neyim

kızz belirti falan deme gebeliğin belirtisi yok pilates için de bekle biraz

Hep tek taraflı alttan almak senin için yıpratıcı oluyordur inşallah eşinde kendine çeki düzen verir ayrı eve çıkma gibi bir durumunuz yokmu belki o zaman birşeyler daha çabuk yoluna girer.
lovelyym
gecen aksam arena parka gittik yağmur basladı acık alan oldugu için dolaşamadan geri geldik

Bende gündüz çok kalabalıktı kendime alamamıştım eşime almıştım ve birde bebişin eşyaları için çanta alamıştım ama kalabalıktan ayakkabı deneyememiştim.eşimle akşam gittim tekrar ama ayakkabıların hep büyük numaraları kalmıştı bitirmişler millet kapış kapış alıyordu

Belirtiye takılma adet olamadığın her ay umut var ve devam ediyor.Pilatesi bir süre ertele bence.

Ne bilim masterım ya ilkinde cok kasık batmam olmustı hatta batıma 1 hafta varken eşime burda bişey var demiştimdigerinde gögüslerim cok sertleşmisti
simdik tık yok ama evt illa olması gerekmiyor ama ovu da cift cizikim var bugünde
evt bekliycem mecburen

evt bayagı indirim var şimdi heryerde millet nasıl kapışıyo ya
gerci oğlum fırsat verse bende kendimi alışverşe vermek istiyorm cook rahatlatıyo hakkaten

benım tek belirtim göğsüm de yeşil damar belirmişti o an kesin hamileyim demiştim umut hep var yakındır güzel haberi almamız

Evt meganım bekliycez mecburenn ,ne bilim böylede her ay buna kendimi şartlamak istemiyorum hayatı durdurmuş gibi aman neyseee
bende markette o zararlı reyona hiçccccc girmiyorum ilerde cocugumuda sokmak istemem ama markette yaygarayı kopartırsa vaaay halimize

bu ay bal tarçın çörekotu kürü uygulamıştın dimi hilalim ovu da hala çift çıkıyor inşallah hayırlara vesile olsun
evt bayagı indirim var şimdi heryerde millet nasıl kapışıyo ya
gerci oğlum fırsat verse bende kendimi alışverşe vermek istiyorm cook rahatlatıyo hakkaten

Bende şimdi ne bulursam onu giyiyorum nede olsa aldığım iki ay sonra olmayacak diye fazla alışveriş yapmıyorum ama doğumdan sonra bende kendimi alışverişe vermek istiyorum.Evet bende alışveriş yaparken çok mutlu oluyorum.

o ikilimi cok iyi biliyorum canim 7 ay boyunca yasamistim
tam spor yapmak istiyorum ya hamileysem diye yumurtlama sonrasi hemen birakmak zorunda kaliyordum
insan tam anlamiyla kendini veremiyor
ama hamile kaldigim ay pelvis hareketlerini bolca calistim ve callanetics yaptim yumurtlama sonrasi 3 gune kadar ve bende olumlu etki yaptigina inaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…