Canımmm çantanda kuru meyve bulundursan en azından şerbetli tatlılardan daha masum tatlı isteğinide bastırabilir.Yada hiçbir türlü engel olamıyorsan ye sonrasında pişman oluncada o kaloriyi yakmak için o gün işten eve dönerken bir saat yürürsün
Bende aynını yazmıştım yürümek iyi olur
Evet meyveli yoğurtta olabilir.Özellikle işyerinde tutuyorsa tatlı krizi yanında kredi kartı bulundurma parada yanında kısıtlı olursa alamazsın o zaman mecburen yanında ne varsa kuru meyve yada meyveli yoğurtla yetinmek zorunda kalırsın.aslında mantıklı kuru kayısı felen daha iyi olabilir yada iyanımda yoksa bile bu hazmı kolaylaştıran yoğurt vardı içinde kayıcı parçacıkları olan adı aklma gelmedi ondada olabiri değilmiinşallah becere bilirim ddim ya çok iradeli biri değilim şimdi eve giderken fındık ezmesi almayı düşünüyorum ama kızım için bakkk kesinlikle aklımda kötü bir niyet yok
neyse ben kaçıyorum ALLAH a emanet olun öpüldünüz kocaman
slm...nasilsiniz? biey sormak istiyorum;aslinda sorudan ziyade fikir almak istiyorum.yardimci olur musunuz? 4,5 aylik evliyim.esimle aslinda anlasmazlik yasamamizi gerektirecek bisey yok;ama nasil oluyorsa sorun yasiyoruz.ya annesiyle bazen anlasamamaman kaynaklaniyor.ya da benim verdigim bilmiyorum cevabindan.bazen de benim takildigim seyler oluyor.yanlis anlamalar.almanya ya gelin geldim ben 5 haftadir esimin yanindayim.sizce bu sorunlar normal mi?burda arkadasim olmadigi icin fikir alabilecegim kimsem yok. nasil hareket etmeliyim,ne dusuneyim de alttan alabileyim :26::26::26:
Evliliğin oturması biraz zaman alabiliyor o yüzden bazen böyle ufak tefek anlaşmazlıklar olabiliyor.Sen bunun farkına varmışsın ve düzelmesi için acaba ben nerede hata yapaıyorum diye düşünüp davranışlarına ona göre bir çeki düzen vereceksşndir ama tek taraflıda hiçbirşey olmaz eşinlede konuşup onunda farkıa varıp daha özenli olması gerekir.Kyınvaliden ile olan sorunlarınıda ona uygun bir dille kırılmayacağı şekilde söyleyebilirsin.Konuşarak çözülmeyecek hiçbir şey yok yeterki herkes karşılıklı mantıklı anlayışlı davransın.
Nasıl yorgunummmm varyaa anlatamam
kahvemi yaptım geldimmm
galiba bnm bu ayda olmadı heç belirtim yok daha önce gidiyordum bırakmıştım bu ara pilatesi şimdi bana daha yakın bi yer acılmış oraya yazılayım diyorum ama ya gebeysem die bekliyorum delimiyim neyim
Hep tek taraflı alttan almak senin için yıpratıcı oluyordur inşallah eşinde kendine çeki düzen verir ayrı eve çıkma gibi bir durumunuz yokmu belki o zaman birşeyler daha çabuk yoluna girer.o da farkinda,ama sinirlenince alttan alacak bir yapida degil.o yuzden benim sakin davranmam gerekiyor.ben de haksizliga gelemedigim icin hemen saldiriya geciyorum.bunun farkina yeni vardim.kaynvalide ve kayinpdr yaninda olmanin da zorlugunu yasiyorum.26 yasindayim,kucuk de degilim.daha ozenli olmaliyim biliyorum,ama yalniz oldugumu dusunmenin verdigi uzaklasma hissi de var.yani biri bisey dese aliniyorum ve soguyorum.ya da dusunmdgim bir seyi dusunmus gibi adletmelerini bana yapilan haksizlik olarak goruyorum ve karsilik veriyorum.bunun adi da inatcilik oluyor.:26:
lovelyym
gecen aksam arena parka gittik yağmur basladı acık alan oldugu için dolaşamadan geri geldik
kahvemi yaptım geldimmm
galiba bnm bu ayda olmadı heç belirtim yok daha önce gidiyordum bırakmıştım bu ara pilatesi şimdi bana daha yakın bi yer acılmış oraya yazılayım diyorum ama ya gebeysem die bekliyorum delimiyim neyim
Hep tek taraflı alttan almak senin için yıpratıcı oluyordur inşallah eşinde kendine çeki düzen verir ayrı eve çıkma gibi bir durumunuz yokmu belki o zaman birşeyler daha çabuk yoluna girer.
Bende gündüz çok kalabalıktı kendime alamamıştım eşime almıştım ve birde bebişin eşyaları için çanta alamıştım ama kalabalıktan ayakkabı deneyememiştim.eşimle akşam gittim tekrar ama ayakkabıların hep büyük numaraları kalmıştı bitirmişler millet kapış kapış alıyordu
Hep tek taraflı alttan almak senin için yıpratıcı oluyordur inşallah eşinde kendine çeki düzen verir ayrı eve çıkma gibi bir durumunuz yokmu belki o zaman birşeyler daha çabuk yoluna girer.
oyle bir ihtimal yok.tesekkur ederim dinledigin icin
Ne bilim masterım ya ilkinde cok kasık batmam olmustı hatta batıma 1 hafta varken eşime burda bişey var demiştimdigerinde gögüslerim cok sertleşmisti
simdik tık yok ama evt illa olması gerekmiyor ama ovu da cift cizikim var bugünde
evt bekliycem mecburen
bu ay bal tarçın çörekotu kürü uygulamıştın dimi hilalim ovu da hala çift çıkıyor inşallah hayırlara vesile olsunNe bilim masterım ya ilkinde cok kasık batmam olmustı hatta batıma 1 hafta varken eşime burda bişey var demiştimdigerinde gögüslerim cok sertleşmisti
simdik tık yok ama evt illa olması gerekmiyor ama ovu da cift cizikim var bugünde
evt bekliycem mecburen
evt bayagı indirim var şimdi heryerde millet nasıl kapışıyo ya
gerci oğlum fırsat verse bende kendimi alışverşe vermek istiyormcook rahatlatıyo hakkaten
oyle bir ihtimal yok.tesekkur ederim dinledigin icin
kahvemi yaptım geldimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?