Canım inşallah herşey zaamnla düzene girer herşey gönlünce olsun.
Gülcin cnm sen adet oldun mu yanlıs hatırlamıyorsam batın gecmişti?
Birde üstüme vazife degil ama lütfen evlilikte kendi düzeninizi oturtmadan bebek düşünmeyin sonra ufak sorunlar kocaman oluverir
Evt meganım bekliycez mecburenn ,ne bilim böylede her ay buna kendimi şartlamak istemiyorum hayatı durdurmuş gibi aman neyseee
bende markette o zararlı reyona hiçccccc girmiyorum ilerde cocugumuda sokmak istemem ama markette yaygarayı kopartırsa vaaay halimize
amin...cok tesekkur ederim...regl gunu kac gun gecince test yapmak gerekiyor
Ne bilim masterım ya ilkinde cok kasık batmam olmustı hatta batıma 1 hafta varken eşime burda bişey var demiştimdigerinde gögüslerim cok sertleşmisti
simdik tık yok ama evt illa olması gerekmiyor ama ovu da cift cizikim var bugünde
evt bekliycem mecburen
ben adet günü yaptım cıktı bence yap artık
amin...cok tesekkur ederim...regl gunu kac gun gecince test yapmak gerekiyor
Zaten istesede insanın elinde olmuyor düşünmemek kendi haline bırakmak umut hep var hilalim inşallah Allah umutlarını boşa çıkarmasın en kısa zamanda gelsin meleğin.
Yaygara kopartan çocuk deyince aklıma geldi.Dün bir misafirim vardı iki oğlu var biri 3 diğeri 5 yaşında
kapıdan girer girmez evin heryerini dolaşıp nereye saldıracaklarını şaşırdılar evin her köşesini didik didik ettiler koltukların üzerinde zıpladılar sehpaların üzerine ayaklarıyla çıkmalar ters çevirip içine girmeler.tabi bunun yanı sıra istedikleri olmayıncada bağırıp çığlık atmalarıda cabası hala kulaklarımda çınlıyor sesleri anneleride sağolsun bir durun oğlum demedi.
Normalde adetlerin düzenliyse 3 gün gecikince yapsan çıkar muhtemelen.Ama benimde nacizane tavsiyem evliliğindeki sorunları düzene sokmadan bebek düşünme derim.
testi bile kendim alamiyorumalmancam iyi degil henuz:26:
Selam kızlar
Mervem annemlerdeyim bi kaç gündür tekefonumu evde unutmuşum da :))
alir canim.artik ona soyleycegim..zaten o da gecikdigini biliyor.hımmm eşine söylesen almaz mı :26: ya da testin almancasına netten bakıp yaz eczaneye kagıdı göster :26::44:
Gülcin cnm senin gibi olan cok arkafasımız var gurbette,benimde ailem ist.te ben izmirdeyim yani yalnızlık cok zor bilirim
pregnancy test desen valla her yerde anlarlar bence
al yap böyle beklemek daha zor degil mi
ayy oyle kadınlara sinir oluyorm bı dur cocugum demıyolar ya hiç cekınme yok her tarafı dağıtıyolartabi ses de cıkaramıyosun misafır ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?