Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Gülcin cnm sen adet oldun mu yanlıs hatırlamıyorsam batın gecmişti?

Birde üstüme vazife degil ama lütfen evlilikte kendi düzeninizi oturtmadan bebek düşünmeyin sonra ufak sorunlar kocaman oluverir

Gülcin cnm sen adet oldun mu yanlıs hatırlamıyorsam batın gecmişti?

Birde üstüme vazife degil ama lütfen evlilikte kendi düzeninizi oturtmadan bebek düşünmeyin sonra ufak sorunlar kocaman oluverir

olmadim henuz:26: bu mesaji gorunce cok hosuma gitti hilalcim,arkadasim yok ya burda,cok sevindim...aglayacagim simdi gozlerim doldu inan

Zaten istesede insanın elinde olmuyor düşünmemek kendi haline bırakmak umut hep var hilalim inşallah Allah umutlarını boşa çıkarmasın en kısa zamanda gelsin meleğin.

Yaygara kopartan çocuk deyince aklıma geldi.Dün bir misafirim vardı iki oğlu var biri 3 diğeri 5 yaşında
kapıdan girer girmez evin heryerini dolaşıp nereye saldıracaklarını şaşırdılar evin her köşesini didik didik ettiler koltukların üzerinde zıpladılar sehpaların üzerine ayaklarıyla çıkmalar ters çevirip içine girmeler.tabi bunun yanı sıra istedikleri olmayıncada bağırıp çığlık atmalarıda cabası hala kulaklarımda çınlıyor sesleri anneleride sağolsun bir durun oğlum demedi.

Son düzenleme:

ilkiyle ikinci arasinda bile fark olabilir hamilelikte
kizlarin dedigi gibi en onemli sey adet gecikmesi gerisi bos
aa tabi bir de yerlesme kanamasi olursa o iyi ipucu, ben adete 7 gun kala oyle emin oldum kanama olunca

ayy oyle kadınlara sinir oluyorm bı dur cocugum demıyolar ya hiç cekınme yok her tarafı dağıtıyolar tabi ses de cıkaramıyosun misafır ya

Gülcin cnm senin gibi olan cok arkafasımız var gurbette,benimde ailem ist.te ben izmirdeyim yani yalnızlık cok zor bilirim

pregnancy test desen valla her yerde anlarlar bence
al yap böyle beklemek daha zor degil mi

hımmm eşine söylesen almaz mı :26: ya da testin almancasına netten bakıp yaz eczaneye kagıdı göster :26::44:
alir canim.artik ona soyleycegim..zaten o da gecikdigini biliyor.
Gülcin cnm senin gibi olan cok arkafasımız var gurbette,benimde ailem ist.te ben izmirdeyim yani yalnızlık cok zor bilirim

pregnancy test desen valla her yerde anlarlar bence
al yap böyle beklemek daha zor degil mi

tabi boyle beklemek daha zor,acabalarla dolasiyorum

Kızlar bu arada ben begen butonuna basınca sayfa gidiyor cepten giriyorum aslında hepinizi beyeniyorummmmmmmm

özlemmm slm özledik

ayy oyle kadınlara sinir oluyorm bı dur cocugum demıyolar ya hiç cekınme yok her tarafı dağıtıyolar tabi ses de cıkaramıyosun misafır ya

Evet bende sinir olsum birşeyde diyemedim zaten senede bir defa felan görüşüyoruz eşimin tarafından bir tanıdık Ama çocukları çok yaramaz birde iyi cesaret iki çocuk birde 3.ye hamile atlamış minübüse gelmiş.Bir dur de çocuğuna yok ellerinde yediklerinin kırıntıları odanın dört bir köşesini sardı büyük konuşmıyım belki benimde çocuğum yaramaz olur kıyıpta kızamam ama en azından kimseye rahatsızlık vermiyim benim çocuğum ben çekerim der otururum evimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…