Canım hoşgeldin nasılsın bestecik nasıllSelam kızlar
Mervem annemlerdeyim bi kaç gündür tekefonumu evde unutmuşum da :))
Kızlar bu arada ben begen butonuna basınca sayfa gidiyor cepten giriyorum aslında hepinizi beyeniyorummmmmmmm
özlemmm slm özledik
Evet bende sinir olsum birşeyde diyemedim zaten senede bir defa felan görüşüyoruz eşimin tarafından bir tanıdık Ama çocukları çok yaramaz birde iyi cesaret iki çocuk birde 3.ye hamile atlamış minübüse gelmiş.Bir dur de çocuğuna yokellerinde yediklerinin kırıntıları odanın dört bir köşesini sardı büyük konuşmıyım belki benimde çocuğum yaramaz olur kıyıpta kızamam ama en azından kimseye rahatsızlık vermiyim benim çocuğum ben çekerim der otururum evimde.
aynen yaben misafırken içim içimi yer rahatsızlık vermeyim dıye
Aynen meganım bende de öyle oluyor ama hepinizi cooook beyeniyorum.
Banada yeni evliyken misafir gelmişti esimin iş arkadası hanımı ve 2 cocugu bende salak gibi cocuga boyama kalemi ve kagıt verdim vermeyeydim eyiydi koltuklar duvarlar ahhhh ahhhh
gülcinnn hep gel burda biz kardeş gibi olduk
eskisi gibi buralara takılmıyonuz gamze hanımbaska topıklerde görmüşler sizi
Aynen meganım bende de öyle oluyor ama hepinizi cooook beyeniyorum.
Banada yeni evliyken misafir gelmişti esimin iş arkadası hanımı ve 2 cocugu bende salak gibi cocuga boyama kalemi ve kagıt verdim vermeyeydim eyiydi koltuklar duvarlar ahhhh ahhhh
gülcinnn hep gel burda biz kardeş gibi olduk
artik benim topigim burasi...
Bizim evdede boya kalemi yok bende kağıt ve tükenmez kalem verdim anesi dedi ver resim çizer diye ama biraz kağıtları çizdi sonra sıkılıp pirizlere geçti alamadımda elinden
Böyle misafirler mümkünse seyrek gelsin
bikaç güne yengem gelcek 5 yaşında oğlu var aynı anlattığın cinsten bende böyle olacam
Allah kolaylık versin gamzemBen dün atlattım şimdi tekrar doğumda gelirler o zamanda kalkacak halim olmayacak peşinide kovalıyamam ne yapıcam bilmiyorum
Hoşgeldin canımm.selam kızlar şükür hanım efendiyi uyuttumda bakınım dedim emzige alışmadıgı için cok zorluk cekiyorum yatıyo kalkar gibi hareketler yapıyo kalkamıyo aglıyo allahdan geceleri uyuyo agrısı sızısı olmazsa tabi
aman da aman herkesler burdaymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?