Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Selam kızlar
Mervem annemlerdeyim bi kaç gündür tekefonumu evde unutmuşum da :))
Canım hoşgeldin nasılsın bestecik nasıll
Kızlar bu arada ben begen butonuna basınca sayfa gidiyor cepten giriyorum aslında hepinizi beyeniyorummmmmmmm

özlemmm slm özledik

Hilalim bende cepten giriyorum aynen beğen diyorsun hata veriyor bendede

aynen ya ben misafırken içim içimi yer rahatsızlık vermeyim dıye

aynen ya ben misafırken içim içimi yer rahatsızlık vermeyim dıye

Evet bende öyleyim birde gelen misafirin çocuğu tepelere çıktıkça benim içim gidiyor düşüp biryerini yaralıycak üzerine birşey devrilecek diye ama onlar rahat mahşallah.

Neyse inşlalah ben böyle sorumsuz bir anne olmıycııııımmm

Aynen meganım bende de öyle oluyor ama hepinizi cooook beyeniyorum.
Banada yeni evliyken misafir gelmişti esimin iş arkadası hanımı ve 2 cocugu bende salak gibi cocuga boyama kalemi ve kagıt verdim vermeyeydim eyiydi koltuklar duvarlar ahhhh ahhhh

gülcinnn hep gel burda biz kardeş gibi olduk

artik benim topigim burasi...

Bizim evdede boya kalemi yok bende kağıt ve tükenmez kalem verdim anesi dedi ver resim çizer diye ama biraz kağıtları çizdi sonra sıkılıp pirizlere geçti alamadımda elinden

Böyle misafirler mümkünse seyrek gelsin

bikaç güne yengem gelcek 5 yaşında oğlu var aynı anlattığın cinsten bende böyle olacam

bikaç güne yengem gelcek 5 yaşında oğlu var aynı anlattığın cinsten bende böyle olacam

Allah kolaylık versin gamzemBen dün atlattım şimdi tekrar doğumda gelirler o zamanda kalkacak halim olmayacak peşinide kovalıyamam ne yapıcam bilmiyorum

Son düzenleme:
selam kızlar şükür hanım efendiyi uyuttumda bakınım dedim emzige alışmadıgı için cok zorluk cekiyorum yatıyo kalkar gibi hareketler yapıyo kalkamıyo aglıyo allahdan geceleri uyuyo agrısı sızısı olmazsa tabi

selammmm ikiz anası geldiii hanımmmmferdam sana bi sorum olucaktı sen rota virüs aşısını ne zaman yaptırdın?bide bugün gamzeyede sordum sanada soruyum yürüteç kullanmaya ne zaman geçtiniz?ben kıza oyalanması için bişey istiyorumda gerçi şuan erken ama en azından önümüzdeki ay falan olurmuki:26:kociş bugünde geç gelicekmiş ooffff iyorum oyokken yemek yapmakta gelmiyor içimden ne yesemki ben şimdi yaaaakeşke yakın olsaydık böyle durumlarda ne çok isterdim bunuhilalcim dur bakalım çıkmadık candan gelmedik regliden umut kesilmezmiş belkide

Hoşgeldin canımm.Yerim ben o hanfendiyiii
aman da aman herkesler burdaymis

Hoşgeldin ferdammNasılsın kuzey paşa nasıl.

Hosgeldin rumuzum ferdam gamzem
benimde cnm çig köfte cekti cok güzel yapan bi yer var oraya gidiyorum
nasıl olsa gebe kalınca yiyemiycem yaaa ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…