Evet duygum gelince ona sorarım gerçi önümüzdeki hafta ortası kontrolüm var dr da birşeyler söyler sanırım.
Burada da hastaneye göre değişiyor heralde nts zamanı çatı muayenesinide olup olmamakta kararsızım sezeryan olacak ama aniden sancılanırsam diyede yinede olayım diyorum çatı muayenesini.
Didi valla bende duydum hatta kızımda duydu
Şeker yüklemende birşey çıkmamıştı dr da birşey dememiş yiyebilirsin.Gamzede demişti çişteki şekerden birşey olmaz diye
foto ekleyip iyice canınızı çektireyim mi
iyi yavrum napsın hepten zilli oldu
seri şekilde tekme yiyorum altını değiştirirken her yere bulastırıyoz
çok yoruldum bu hafta nedense kardeşimim doğum günüsüydü pastayla uğraştım filan
işe git gel bi de canım cıktı
güzel haber aldım gelir gelmez çok sevindim ozim pıtpıtlarıda duycan inşallaahhh
kız öyle çok pasta bilmem ki ben
doğum günü pastası işte klasik muzlu çikolatalı filan
ama bu şefer şeker hamuruyla kapladım
çok hosuna gitti kardeşimin
güzel bi ıslak kek tarifi verebilirim ama istersen
hilalim yazıyoruuumm
5 yumurta
2 su bardağı toz şeker
1 pk yumuşak margarin (becel kullanıyorum ben )
1 su bardagı mısır nısastası
1 su bardagı un
1 pk kakao
kabartma tozu
2 su bardagı süt
yumurtayı şekeri çırptıktan sonra margarını ekleyıp tekrar cırpıyoruz ıyıce karısana kadar
sonra kuru malzemeyı eklıyoruz az cırpıyoruz karısana kadar ıste
170 derecede pısırıyoruz
fırından cıkarıp 5 dakıka bekletıp 2 su bardagı sütü döküp ıslatıyoruz
bı gece bekleyınce cok guzel oluyo
ıstersen ustune cıkolata sosuda dokebılırsın cok cok fena oluyo o zaman
Evet bu gittiğimde birşeyler konuşucaz sanırım dr un hala haberi yokki benim sezeryan istediğimden ne zaman açamaya çalışsam kapatıyor ne sezeryanı diyedr unla gorus onun tavsiyelerine gore planlarsiniz biseler canim.
sezeryan olacaksan cati muayenesine gerek var mi bilmiyorum ..
aslinda bisey bilmiyoruum ben ya gercekten :26::44:
Ayyyy benim şuan çikolata denizine düşesim geldiii ama çikolatalı pudingten nefret ederdim ama şu aralar taktım kafayı ve şuan bir tencere yiyesim varrrr.Neeeey ıslak kek mi olur o da süpper olur dido
bende alman pastası düşündüm ama cikolata daha cok sever coccuklar heraldeee
meganım gız ne özürü ne olcak
bi kere karşı komşumuz yazdan dondurmuş seftaliyi o günde elektrikler gitmişti kocaaaa bie tabak getirdi nasıl güzeldi bende hiç koymadım denemek lazım aslında
Oz aman nefsini körleyecek kadar accık ucundan ye birdahaki kontrolde tam olarak dr una danışırsın için rahat olarak yersin.oyle de kuzum ben yine rahatsiz oluom iste hakikaten tattliyi abartmistim son gunlerde. bi dahaki kontrole kadar dikkatli olayim da kafam rahat etsin
Eki Görüntüle 616184 iste buunu yaptiiimm
Eki Görüntüle 616184 iste buunu yaptiiimm
süpersiiiiiiinnnnnnnn kızım pasta yarışmasında katılmalısın kesinlikleeeeee
öyle bişi mi vaaarrr
şeker hamurunu hazır alıyorum ben canım yapmakla uğraşması uzun iş
rüzgarın 1. yaş günü pastasını ben yapmak istiyorum önce denemem gerek pasta denemelerim var ama şeker hamurundan yapmak istiyom ben ya
kizlar benim sali gunku asilamam erken oldu sanirim, bugun sabah ovulasyon testi pozitif cikti, kan aldilar LH bakmak icin.
yarin tekrar asilama olma ihtimalim var, ins hakkimizda hayirlisi olsun bakalim.
Clomid aldgm icin 3 gun gec yumurtlamis oluyorum galiba.
didemcim pastan cok guzel olmus, ben de hic bilmiyroum sekere hamurundan pasta yapmayi,
ama bi kere kaliplarla kurabiye yapip ustunu boyamistim filan,
cok eglenceliydi ama bi o kadar da ugrastiriciydi. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?