Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

dr unla gorus onun tavsiyelerine gore planlarsiniz biseler canim.

sezeryan olacaksan cati muayenesine gerek var mi bilmiyorum ..

aslinda bisey bilmiyoruum ben ya gercekten :26::44:

Neeeey ıslak kek mi olur o da süpper olur dido
bende alman pastası düşündüm ama cikolata daha cok sever coccuklar heraldeee

meganım gız ne özürü ne olcak
bi kere karşı komşumuz yazdan dondurmuş seftaliyi o günde elektrikler gitmişti kocaaaa bie tabak getirdi nasıl güzeldi bende hiç koymadım denemek lazım aslında

Didi valla bende duydum hatta kızımda duydu
Şeker yüklemende birşey çıkmamıştı dr da birşey dememiş yiyebilirsin.Gamzede demişti çişteki şekerden birşey olmaz diye

oyle de kuzum ben yine rahatsiz oluom iste hakikaten tattliyi abartmistim son gunlerde. bi dahaki kontrole kadar dikkatli olayim da kafam rahat etsin

hilalim yazıyoruuumm

5 yumurta
2 su bardağı toz şeker
1 pk yumuşak margarin (becel kullanıyorum ben )
1 su bardagı mısır nısastası
1 su bardagı un
1 pk kakao
kabartma tozu
2 su bardagı süt

yumurtayı şekeri çırptıktan sonra margarını ekleyıp tekrar cırpıyoruz ıyıce karısana kadar
sonra kuru malzemeyı eklıyoruz az cırpıyoruz karısana kadar ıste
170 derecede pısırıyoruz
fırından cıkarıp 5 dakıka bekletıp 2 su bardagı sütü döküp ıslatıyoruz
bı gece bekleyınce cok guzel oluyo
ıstersen ustune cıkolata sosuda dokebılırsın cok cok fena oluyo o zaman

benimkide b.kyla mutlu altını alırken ağlıyo p.şt

heh sen bana özelden şu şeker hamurunun tarifini ver bakem bn taktım buna yapacam

yımırta yok bunda ben yımırtada katıyom mısır nisastasıda katmıyom

dr unla gorus onun tavsiyelerine gore planlarsiniz biseler canim.

sezeryan olacaksan cati muayenesine gerek var mi bilmiyorum ..

aslinda bisey bilmiyoruum ben ya gercekten :26::44:
Evet bu gittiğimde birşeyler konuşucaz sanırım dr un hala haberi yokki benim sezeryan istediğimden ne zaman açamaya çalışsam kapatıyor ne sezeryanı diye
Ayyyy benim şuan çikolata denizine düşesim geldiii ama çikolatalı pudingten nefret ederdim ama şu aralar taktım kafayı ve şuan bir tencere yiyesim varrrr.
oyle de kuzum ben yine rahatsiz oluom iste hakikaten tattliyi abartmistim son gunlerde. bi dahaki kontrole kadar dikkatli olayim da kafam rahat etsin
Oz aman nefsini körleyecek kadar accık ucundan ye birdahaki kontrolde tam olarak dr una danışırsın için rahat olarak yersin.

Aaaaa çok cici olmuş süper görünüyor eline sağlık kardeşininde yeni yaşı kutlu olsun.
Ama benim canım çekmedi benim canım şuan böyle ıslak kek gibi kakaolu pasta yada puding gibi şeyler istiyor şöyle ıslak ve bol çikolatalı içine düşesim var
y

öyle bişi mi vaaarrr

şeker hamurunu hazır alıyorum ben canım yapmakla uğraşması uzun iş

rüzgarın 1. yaş günü pastasını ben yapmak istiyorum önce denemem gerek pasta denemelerim var ama şeker hamurundan yapmak istiyom ben ya

Bende kaçtım kızlar mama saati
Pc başında yazışırken yediğim iki tabak makarnayı saymıyorum şimdi eşim işten geldi ya herkesle bir masaya oturup yeniden yiyim.

rüzgarın 1. yaş günü pastasını ben yapmak istiyorum önce denemem gerek pasta denemelerim var ama şeker hamurundan yapmak istiyom ben ya

kız bende ilk defa kapladım böyle çok zor değilmiş hemide bi alet edavat yok elimde
al sende bi paket dene 10 tl bişi 1 kg luk paket
ama ya şeker& sugar ya da FO marka olsun

Ya gittim geldim sayfa bile ilerlememiş noluyonuz yaaa hey gidi günler heyyyy bir zamanlar bütün buralar dutluktu

kizlar benim sali gunku asilamam erken oldu sanirim, bugun sabah ovulasyon testi pozitif cikti, kan aldilar LH bakmak icin.
yarin tekrar asilama olma ihtimalim var, ins hakkimizda hayirlisi olsun bakalim.
Clomid aldgm icin 3 gun gec yumurtlamis oluyorum galiba.

didemcim pastan cok guzel olmus, ben de hic bilmiyroum sekere hamurundan pasta yapmayi,
ama bi kere kaliplarla kurabiye yapip ustunu boyamistim filan,
cok eglenceliydi ama bi o kadar da ugrastiriciydi. :)

hayırlısı olsun canım tutunsunda varsın 2. kere ol sen aşılamayı sonucu güzel olacak işallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…