Duygum benim görümcem giydirdi çokta rahat kullandığını söyledi zaten bir haftaya düşüyor göbüşü.Ama o beklemedi giydirdi tulum.Bende giydirmeyi düşünüyorum yeni doğduğunda.Birde hastane çıkışı ile ilgili birşey yazmıştın sen geçtğimiz sayfalarda.Ben hastane çıkışı yanlız bir tk aldım.Onun haricinde ayrı takımları var zaten tam takım hastane çıkışı olması gerekmez bence yedek olarak penye battaniye eldivenli şapkalı tulum ve iç zıbın götürülebilir.
ek olarak hergün 2 diş sarımsakta yutabilirsin sarımsakda süt artırıyormuş ve göğüslerinize masaj yapgöğsünün altından be biraz üstten ılık suylada yıka inşallah bol bol sütünüz olur ve en önemlisi yarayışlı olur inşallah
Sarımsak soğan bana dokunuyor mideme yoksa yutardım onuda ama çiğnemedende yutsam midemi yakıyor
Göğüslerime her akşam çatlamasın diye krem sürüyorum aynı anda masajda yapmış sayılıyorum.
İnşallah hepimiz bebişlerimizi anne sütüyle büyütelim
Evet nazarda değebilir ama ben zaten dediğim gibi çok çekingenim o konudaçekinmek bir yana dursun naazar değiyo
bnm de bi takım var meganm o da büyük aziz bebeden aldm baya büyük geldi gozume ikinci ayında falan anca gyer yani ben de almam başka kendnden eldvnli tulum aldrcam kaynvaldeme gtcz onnla bi gun alşverşe bi de beşli bi takımı var yeter işte ya ikisini de götrrm hangisi isterseler gydrsnler bu arada en iisi kendnden eldvnli olanlarmş bnm oyle pek yok bundan sonra aldklarmı oyle almayı dusunuorm aziz bebenin ürünleri genlde boyle
meganm ben de biberon için aynı şeyi düşnuorm hattqa var ya biberonu da eşek kadar büyük almşmarkdasım sagdıgı sütü küçück bi biberonla verıo bebşne dıorm bi de küçük almayım şartlandrmayım kedimi göğüs ucu kalkanı ne varsa aldm cunku var ya dedgm gibi bnm beyin dogum olayını atladı hep boyle sütüm yetck mi bebş alcak mı aklm bunlarda ama ii olcak herşey inşşş
humanaya 36da başlaylm biz sezeryan da olursa anca cunku he bi de tahin pekmz çok iimş ben yıorm bayıla bayıla kahvaltılarda
sağlıklı olsunlarda canım benim sütüm bolduda ne oldu ilk ay yara oldu şimdi sag göğsümden komple kesildi göbeğime kadar yara olmuştu mama veriyorum sol göğsümdende emziriyorum sağlıklı olsunda ne içerse içsin
Hoşgeldin ketenhelvam.Evet hazırlıklar tam hız devam ediyor bu ay herşeyi hazır olsun istiyorum sonrada hayırlısıyla gelsin kızım inşallah.
Ben dalinin granülünü aldım şimdilik denerim birdahkinede hacı şakir alırım değişikli hepsini denerim.
tavsiyelerin icin tesekkur ederim canim, kilo mevzusu takmiyordum ama sanirim bir 5 kg hakkim kaldi ama ben sanmiyorum son 3 ayi sadece 5 kg alarak kapatacagimi. imkansiz gibi birsey benim icin. bakalim sonra gitsinler de
tavsiyelerin icin tesekkur ederim canim, kilo mevzusu takmiyordum ama sanirim bir 5 kg hakkim kaldi ama ben sanmiyorum son 3 ayi sadece 5 kg alarak kapatacagimi. imkansiz gibi birsey benim icin. bakalim sonra gitsinler de
walla bu günlerin kıymetini bilin en güzel zamanlar vee bence bol bol uyuyun:)
takma kafana yaaemin ol doğumdan sonra gidiyor o kilolar zaten emzirmeydi uykusuz geelerdi derken halin kalmıyor bişeye misal ben bugün sabahtan beri bi simitle duruyorum düşüneşim gelsin yatıcam zaten yorgunummmmm
walla bu günlerin kıymetini bilin en güzel zamanlar vee bence bol bol uyuyun:)
takma kafana yaaemin ol doğumdan sonra gidiyor o kilolar zaten emzirmeydi uykusuz geelerdi derken halin kalmıyor bişeye misal ben bugün sabahtan beri bi simitle duruyorum düşüneşim gelsin yatıcam zaten yorgunummmmm
uyku kısmına katılıyorum gerçekden cok zor oluyo hele bide yaramaz olursa bnm cadı şimdi 12 1 gibi uyuyo sabah 7 8 de kalkıyo uyurken mama veriyorumilk zamanlar canıma okudu ama
Evet nazarda değebilir ama ben zaten dediğim gibi çok çekingenim o konuda
Evet eldivenli şapkalı tulum alabilirsin.Hatta özellikle hastaneden çıkınca giyecek diye birşey almana gerek yok bence zaten bir sürü kıyafeti var kendin onlardan takım yapıp götürebilirsin ben öyle yapıcam bir takım hastane çıkışı birde yedek diğerlerinden takım yapıp yanıma alıcam.
Önemli olan giydireceklerinin ön düğmeleri komple açılır olması rahat giydirilmesi açısından.Birde her takım için eldiven ve şapka olsun yanında.
En az iki penye battaniyede lazım olur.Ben biberonları küçük aldım biri 60 lık diğeri 120 lik .
Duygum beni elbirlik normal doğuma ikna ediyorlarSanırım ikna oluyorum gibi hatta oldum sanırım Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşlalah hayırlısıyla sağlıcakla alalım kucağımıza ama sezeryan ama normal artık hepsi kabulum
Mahşallah ne güzel oturmuş uyku düzeni
cnm aslnda enn guzeli ama işte burda gerçkten bi teşfik yok ben normal dogumdan korkmuorm bnm korktgm bekleyp bekleyp hopp sezeryana alnmak o zaman panik olrm işte o en keyfli an kabus olablr bnm için bak mesela ben bizim hastanenin dogum fyatlarını ogrendim bugun
genel aneztezili sezeryan 580
epudral sezeryan 630
epudral normal 900
bütün hastaneler mersine bizimki gder tersne
he normal yapanlar var mı var elbet ama o hstaneler genelde çok uzak bize ve daha bütçeli uzak olması da hastanenin ürkütuo işte
ama normal tabii ki en iisi adı ustunde sonçta ,
hayırlısyla alalım inşş kucaklarmza
bu arada tmm tulum aldrcam bi de beşlki takımı götrcem tmmdır çantayı ne zman hazırlamayı dusunuosn subatın son haftası gibi falan hazırlarm heralde ben çok mu erken :44:
benim kızımda ortalama o saatlerde uyuyor ama bence daha erken uyumalı..aynen walla bende sersem gibi oluyorum şöyle deliksiz uykuya hasretim ya olsun bbin şüküruyku kısmına katılıyorum gerçekden cok zor oluyo hele bide yaramaz olursa bnm cadı şimdi 12 1 gibi uyuyo sabah 7 8 de kalkıyo uyurken mama veriyorumilk zamanlar canıma okudu ama
Ben bol bol uyuyorum bugün 14:30 da uyandımBirde uykumu almamışım saate bakıyorum biraz daha uyusammı diye bir baktım 14:30 olmuş eh artık uyanayım dedim.
ben kacıom kızlar dişimin agrısı tuttu yine dün gece 5e kadar agladım agrıdan sabah götürdü herifim doktora antibiyotik verdi haftaya cekicek 20lik dişimi hayatımda doğum sancısından sonra böyle zor olarak diş agrısı gördüm ölüyorum resmen çoçuga bile bakamıom
rumuzum ne guzel maşallah uykusu gerçekten büyük insan gibiaman nazar degmesn
gündüz nasl peki uykusu çok uymuo mu gunduz ?
benim kızımda ortalama o saatlerde uyuyor ama bence daha erken uyumalı..aynen walla bende sersem gibi oluyorum şöyle deliksiz uykuya hasretim ya olsun bbin şükür
ohhhh sefan olsun en güzelini yapmışsın walla bol bol dinlen enerji topla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?