Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bnm de bi takım var meganm o da büyük aziz bebeden aldm baya büyük geldi gozume ikinci ayında falan anca gyer yani ben de almam başka kendnden eldvnli tulum aldrcam kaynvaldeme gtcz onnla bi gun alşverşe bi de beşli bi takımı var yeter işte ya ikisini de götrrm hangisi isterseler gydrsnler bu arada en iisi kendnden eldvnli olanlarmş bnm oyle pek yok bundan sonra aldklarmı oyle almayı dusunuorm aziz bebenin ürünleri genlde boyle

meganm ben de biberon için aynı şeyi düşnuorm hattqa var ya biberonu da eşek kadar büyük almşm arkdasım sagdıgı sütü küçück bi biberonla verıo bebşne dıorm bi de küçük almayım şartlandrmayım kedimi göğüs ucu kalkanı ne varsa aldm cunku var ya dedgm gibi bnm beyin dogum olayını atladı hep boyle sütüm yetck mi bebş alcak mı aklm bunlarda ama ii olcak herşey inşşş
humanaya 36da başlaylm biz sezeryan da olursa anca cunku he bi de tahin pekmz çok iimş ben yıorm bayıla bayıla kahvaltılarda

Sarımsak soğan bana dokunuyor mideme yoksa yutardım onuda ama çiğnemedende yutsam midemi yakıyor
Göğüslerime her akşam çatlamasın diye krem sürüyorum aynı anda masajda yapmış sayılıyorum.
İnşallah hepimiz bebişlerimizi anne sütüyle büyütelim

sağlıklı olsunlarda canım benim sütüm bolduda ne oldu ilk ay yara oldu şimdi sag göğsümden komple kesildi göbeğime kadar yara olmuştu mama veriyorum sol göğsümdende emziriyorum sağlıklı olsunda ne içerse içsin

çekinmek bir yana dursun naazar değiyo
Evet nazarda değebilir ama ben zaten dediğim gibi çok çekingenim o konuda

Evet eldivenli şapkalı tulum alabilirsin.Hatta özellikle hastaneden çıkınca giyecek diye birşey almana gerek yok bence zaten bir sürü kıyafeti var kendin onlardan takım yapıp götürebilirsin ben öyle yapıcam bir takım hastane çıkışı birde yedek diğerlerinden takım yapıp yanıma alıcam.

Önemli olan giydireceklerinin ön düğmeleri komple açılır olması rahat giydirilmesi açısından.Birde her takım için eldiven ve şapka olsun yanında.
En az iki penye battaniyede lazım olur.Ben biberonları küçük aldım biri 60 lık diğeri 120 lik .
Duygum beni elbirlik normal doğuma ikna ediyorlar Sanırım ikna oluyorum gibi hatta oldum sanırımHakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşlalah hayırlısıyla sağlıcakla alalım kucağımıza ama sezeryan ama normal artık hepsi kabulum

Benim göğüslerimde yara olacak biliyorum şimdiden çatlıyor acıyor dr bir krem yazdı bu gece onu sürücem deniyicem inşallah iyi gelir.

walla bu günlerin kıymetini bilin en güzel zamanlar vee bence bol bol uyuyun:)
tavsiyelerin icin tesekkur ederim canim, kilo mevzusu takmiyordum ama sanirim bir 5 kg hakkim kaldi ama ben sanmiyorum son 3 ayi sadece 5 kg alarak kapatacagimi. imkansiz gibi birsey benim icin. bakalim sonra gitsinler de

takma kafana yaaemin ol doğumdan sonra gidiyor o kilolar zaten emzirmeydi uykusuz geelerdi derken halin kalmıyor bişeye misal ben bugün sabahtan beri bi simitle duruyorum düşüneşim gelsin yatıcam zaten yorgunummmmm

tavsiyelerin icin tesekkur ederim canim, kilo mevzusu takmiyordum ama sanirim bir 5 kg hakkim kaldi ama ben sanmiyorum son 3 ayi sadece 5 kg alarak kapatacagimi. imkansiz gibi birsey benim icin. bakalim sonra gitsinler de

Everym kilo konusu kişiye göre değişiyor herkes farklı kilolar almış ama 20 kiloda alanlar da vermiş doğumdan sonra o yüzden bizde veririz önemli olan bebişlerimiz sağlıklı olsun 5 kilo diye kısıtlama kendini yemeğini kısma ama bebişe yaramayacak şeyleri çok canın çekiyorsa minik bir parça ye ama sütünden peynirinden, sebze meyvenden kısma.

uyku kısmına katılıyorum gerçekden cok zor oluyo hele bide yaramaz olursa bnm cadı şimdi 12 1 gibi uyuyo sabah 7 8 de kalkıyo uyurken mama veriyorum ilk zamanlar canıma okudu ama

Ben bol bol uyuyorum bugün 14:30 da uyandımBirde uykumu almamışım saate bakıyorum biraz daha uyusammı diye bir baktım 14:30 olmuş eh artık uyanayım dedim.

cnm aslnda enn guzeli ama işte burda gerçkten bi teşfik yok ben normal dogumdan korkmuorm bnm korktgm bekleyp bekleyp hopp sezeryana alnmak o zaman panik olrm işte o en keyfli an kabus olablr bnm için bak mesela ben bizim hastanenin dogum fyatlarını ogrendim bugun
genel aneztezili sezeryan 580
epudral sezeryan 630
epudral normal 900
bütün hastaneler mersine bizimki gder tersne
he normal yapanlar var mı var elbet ama o hstaneler genelde çok uzak bize ve daha bütçeli uzak olması da hastanenin ürkütuo işte
ama normal tabii ki en iisi adı ustunde sonçta ,
hayırlısyla alalım inşş kucaklarmza
bu arada tmm tulum aldrcam bi de beşlki takımı götrcem tmmdır çantayı ne zman hazırlamayı dusunuosn subatın son haftası gibi falan hazırlarm heralde ben çok mu erken :44:

Son düzenleme:
Mahşallah ne güzel oturmuş uyku düzeni

agrı sızısı olmazsa allaha şükür uyuyo ama ilk zamanlar cok kötü oldum bn 12 saat uyumazsam uykumu alamıyorum sersem gibi oluyorum eşimde öyle ünide 2.ögretimdik akşama kadar yatıoduk cadı muma cevirdi bizi birde çok kustugu için tekrar acıkıyo o sıkıntı oluyo kusmazsa karnı tok oluyo popoda temizse tamamdır

Kızlar ben çıkıyorum duş alıcam hepinizi öpüyorum

Huzurum sende yeni gelmiştin ama kalamadım sohbete bıcı bıcı zamanı çok çok öpüyorum senide prensesinide

Son düzenleme:
rumuzum ne guzel maşallah uykusu gerçekten büyük insan gibi aman nazar degmesn
gündüz nasl peki uykusu çok uymuo mu gunduz ?

Ben tercih şansım olsa hala sezeryandan yanayım ama 2000 sezeryan 450 normal doğum o yüzden normali seçiyorum hem bizim hastene ile ev 5 dk mesafe.Senin hastane fiyatları çok uygun.
Bende çantayı erken hazırlıcam hazır olsun ne zarar getirecek şimdi kendi pijama takımlarımıda yıkıcam bebişinkilerle birlikte bebişin yıkama ütü işleri bitsin hazırlıcam bende çantayı neler koyacağımızı konuşuruz sonra yineben şimdilik çıktım

uyku kısmına katılıyorum gerçekden cok zor oluyo hele bide yaramaz olursa bnm cadı şimdi 12 1 gibi uyuyo sabah 7 8 de kalkıyo uyurken mama veriyorum ilk zamanlar canıma okudu ama
benim kızımda ortalama o saatlerde uyuyor ama bence daha erken uyumalı..aynen walla bende sersem gibi oluyorum şöyle deliksiz uykuya hasretim ya olsun bbin şükür
Ben bol bol uyuyorum bugün 14:30 da uyandımBirde uykumu almamışım saate bakıyorum biraz daha uyusammı diye bir baktım 14:30 olmuş eh artık uyanayım dedim.

ohhhh sefan olsun en güzelini yapmışsın walla bol bol dinlen enerji topla

ben kacıom kızlar dişimin agrısı tuttu yine dün gece 5e kadar agladım agrıdan sabah götürdü herifim doktora antibiyotik verdi haftaya cekicek 20lik dişimi hayatımda doğum sancısından sonra böyle zor olarak diş agrısı gördüm ölüyorum resmen çoçuga bile bakamıom

geçmiş olsn cnm ya çok fenadır diş agrısı :26::26::26: ii geceler opyrm miniğiniiiiii

rumuzum ne guzel maşallah uykusu gerçekten büyük insan gibi aman nazar degmesn
gündüz nasl peki uykusu çok uymuo mu gunduz ?

maşallah gündüzleride uyuyo ama büyüdükçe gündüzleri uyanık daha cok duruyo bişeyler ögrenmesi lazım kendi kendine konusuyo en kötüsü yerini arıyo 40ı çıktı salonda yatım dedim yatmadı illa yerinde yatacak evi değil ama beşigini arıyo

vallahi canım binlerce şükür uyku düzenini oluşturmak lazım dediğin gibi daha erken yatmalı bnmki uyuyo geri yatıyo

haklısın huzurcum walla uyku düzeni önemli senin kızçe ne kadarlık oldu beni,mki yarın tam 3aylıkama cadı benim kzım ya başlarda daha usluydu gündüz uykusu bizded kısa olıyor ayrıca yer yadırgamasıda var..ben henüz yatağa koymuyorum beşiği sallanıyo ve kızım sallanmaktan hoşlanmıyor artık o oğluşuma kaldı o sewiyor çünkü sallanmayıkendi kendine duramıyor henüz benim kzım yaaa işte oyalanıcak bişeyler arıyorum ona sağolsun ferda söyledi bana bi kaç oyuncak onları yawaştan alıp deniycemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…