Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Ne yapıyorsunuz kızlarrrr
annemin cok yakın bi arkadaşı var onunda kızı var benle yasıt 3 yıldır deniyorlardı olmuyordu bebekleri dr .sebepsiz infertilite demişti,tam işe baslamış ing,ögretmeni özel kolejle sözleşme yapmış ve peşinden gebe oldugunu ögrenmiş valla ne yln söyliyim cok sevindim iş gene bulunurda bebiş mucize gibi gelmişssss

Kızlar doğumdan sonra sütüm bol olması için şuan kullnabileceğim ve gebelikte zararsız olan bir çay türü birey varmı tavsiye edebileceğiniz?Yoksa şuan erkenmi:44:

prima kullanıyorum en iyiside o 1 numarayı bi paket 2 numarayı mega paket 2tane birde 56lı olarak kullandım sonra 3 numaraya geçtim.süt artırmak içinde en iyi bana yarayan kuru dut ye yada kaynatıp suyunu iç çok faydalı oldu bende acayip sütüm oldu en son yara oldu kesildi o baska tabiki baskada gamzeye sor o her konuda bilgili birde en iyi süt yapan su zorlada olsa en az 3 4 litre iç

Bencede cnm katılıyorum sana bu zamanda artık tedavisiz hamile kalmak oldukça zor sen test yaptınmı cnm

Ayy çok sevindim böyle haberler duyunca çok mutlu oluyorum.
İnşallah hayırlısıyla seninde mucizen gelicek hilalim.

Bez işi biraz karışık sanırım bebeişin kilosuna göre hangi nodan kaç paket kullanılacağı değişebilir o yüzden ben son aya bırakayım market çok yakın nasılsa ihtiyaca göre bittikçe alırım.
Kuru dut severim yiyim şimdiden çok sağol rumuzum.Ne kadar yesem yeterli gelir yani fazlasının zararı olmaz dimi günde bir kase yesem?

Suyu içmeyi çok istiyorum ama benim bu sıralar su midemi ekşitiyor birde uzanınca içtiğim sular geri geliyor o yüzden içemiyorum

Yok zeynebim yapmadım daha bekleyebilirsem 2 gün daha dum dum dumm oluyorummm:)

meganım bende cok ama cok sevindim daha önce ben gebeyken annem söylemiş kızmıştım anneme kızın olmuyo neden söyledin insan cokk hassas oluyor çünkü biliyorum
ama allahın takdirl işte
cok sevindim bende umarım iştende anlayışla karsılarlar hem dogum iznide arttı

İnsan kendisi etraftan hamile haberlerini alınca ne hissettiğini bildiğinden daha detaycı düşünüyor bende kimseye kolay kolay söyleyemedim hamileyim diye

İnşallah seninde mucizen gelecek yakında hayırlısıyla ben inanıyorum.

Kızlar doğumdan sonra sütüm bol olması için şuan kullnabileceğim ve gebelikte zararsız olan bir çay türü birey varmı tavsiye edebileceğiniz?Yoksa şuan erkenmi:44:

yok kızım ya var aramzda bir sinerji yemn ederm bu kadar mı aynı şeyi düşnür iki insan şimdi bunu düşndm hatta bugun bebegi olan bi arkdasım 10 gun once falan başla humana süt arttırıcı çaya dedi oralet gibi bşey boyle kuru tadına baktm tatlı fena degl tadı da şimdi araştrdm onu kkye grdm 20 tl her yerde alcam başlıcam on gun onceden

selam kızlarrr sabahtan beri sadece göz atıyordum pc açık olduğunda online gözüküyordum ama aslında yoktumlovely ztar maşallah hazırlıklar başlamışta bitiyor bile..ben hacişakirin granürlü sabununu kullanıyorum tvsiye edrim.yumuşatıcı kullanmıyorum alerji yapabilir diye..evricim senin aldığın bezin aktif baby olanını yani bi tık büyüğünü bana hediye getirmişlerdi bizde sızdırma yaptı bezle ben hala prima preminyum kullanıyorum en güzeli o bence..şeker olayına gelince drun ani bi şeker yüklemesi yapmanı istemiş sanırım vücuduna en yüksek değeri öğrenmek istiyor sanırım..:26:kilolara hiiçç takılmayın canlarrr benim hepsi gitti yeminle gamzemm sana tarif veriyimde benimkiler heep klasik şeyler şöyle afili bişey bulalım sana bizderyacım geçmiş olsun annelerin kıymetini bilin walla insanın eli ayağı oluyorlar..hilalll canım işşallahha bide evricim ölçümlere çok takılma sonuçta makine belli formule göre kafasından otomatik hesaplıyor hiçbizaman kesinlik yok yani

inşşş. cnm pozitif sonuç alırsın bende sabırsızlıkla bekliyorum sonucunu

kızlar ilk etapta tulum gydrdnz mi bebşe yoksa göbüşnn düşmesini mi beklednzz ?

doğumdan sonra çok içersin dutuda ye bi kase yada hergün 2 bardak olacak şekilde kaynat ılık yap suyunu iç incir kurusuda süt yapıyo ama en güzeli su suyu çok iç göğsünden süt fışkırıyo resmen birde bnden tavsiye kimsenin yanında asla ve asla emzirme

Hehe bende bugün biberon falan alınca inşallah bunları uzun bir süre kullanmak zorunda kalmam diye düşündüm sonrada kızlara bir sorayım dedim sütü arttırmak için ne ypmalı diye bak rumuzum yazdı kuru dut iyimiş hem tadıda güzel şimdiden yemeye başlayabilirriz.Humana çayınıda 9. aya girince almak lazım 10 önceden nasıl başlıcaz bebişler bazen erken gelebiliyor onuda hesaba katmak lazımBana sanki hep kızım aceleci davranacak gibi geliyor.

kızlar ilk etapta tulum gydrdnz mi bebşe yoksa göbüşnn düşmesini mi beklednzz ?

Duygum benim görümcem giydirdi çokta rahat kullandığını söyledi zaten bir haftaya düşüyor göbüşü.Ama o beklemedi giydirdi tulum.Bende giydirmeyi düşünüyorum yeni doğduğunda.Birde hastane çıkışı ile ilgili birşey yazmıştın sen geçtğimiz sayfalarda.Ben hastane çıkışı yanlız bir tk aldım.Onun haricinde ayrı takımları var zaten tam takım hastane çıkışı olması gerekmez bence yedek olarak penye battaniye eldivenli şapkalı tulum ve iç zıbın götürülebilir.

ek olarak hergün 2 diş sarımsakta yutabilirsin sarımsakda süt artırıyormuş ve göğüslerinize masaj yapgöğsünün altından be biraz üstten ılık suylada yıka inşallah bol bol sütünüz olur ve en önemlisi yarayışlı olur inşallah

Dut yemeye başlarım şimdiden doğuma yakın ve doğum sonrası bol su içerim.
Evet bende kimsenin yanında emzremem zaten çekinirimBir eşim birde annemin yanında rahat olabilirim.
Avm de bazı kadınlar memesi ortada emzirerek geziyorNasıl rahatlık bilemiyorum yaniii

Hoşgeldin ketenhelvam.Evet hazırlıklar tam hız devam ediyor bu ay herşeyi hazır olsun istiyorum sonrada hayırlısıyla gelsin kızım inşallah.
Ben dalinin granülünü aldım şimdilik denerim birdahkinede hacı şakir alırım değişikli hepsini denerim.

tavsiyelerin icin tesekkur ederim canim, kilo mevzusu takmiyordum ama sanirim bir 5 kg hakkim kaldi ama ben sanmiyorum son 3 ayi sadece 5 kg alarak kapatacagimi. imkansiz gibi birsey benim icin. bakalim sonra gitsinler de

çekinmek bir yana dursun naazar değiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…