Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Mahşallah paşayaaa
Canım dr un dedikleri banada çok ilginç geldi zaten şeker yüklemesi öncesi o şekerli sıvıyı içince şekerin varsa belli olur yükselir önceden böyle beslenmek ilginç geldi bana:44:

dogru diyorsun utulenecekler nasilsa mikrop kalmaz
yumusaticiyi 6 aya kadar kullanmayin diye okudum duydum ama burdaki tecrubeli annelerimize de soralim
ben de bugun almistim ama kullanmiycam birazdan yikiycaz bir makine cok heyecanli :)

Ben de kıyafetlerin yıkana yıkana sertleşmesini sevmiyorum sıksık yıkanacak diye yıpranmasın sertleşmesin diye kullanırım diye düşünmüştüm ama tabi zararlıysa bende kullanmam anneler gelince yazarlar mutlaka.Ama yumuşatıcının üzerinde hipoalerjenik yazıyor zararsız olsa gerek.Ben bugün çok dolaştım dışarıda yoruldum o yüzden yarın başlarım diye düşündüm.Önce hepsini önüme döküp etiketlerini kesicem sonra atıp sıradan yıkıyıcam.Evet bende o minik minik cicileri asmak ütülemek için sabırsızlanıyorum

Son düzenleme:

Canım çok geçmiş olsun.Keşke annenler bir süre daha kalsaydı en azından tırnak batması sorunun geçene kadar daha kalasalar iyi olurdu senin için.Gelirler gene üzülme şimdi torun tatlı gelecek özlerler onlar

ben de anlamadim
bir arkadas daha oyle dedi doktoru onun da oyle demis
ama cok mantikli gelmiyor ya
yapmam sanirim ya da biraz daha sorarim cevrmde oyle yaptilar mi diye

ben de dedigin yumusaticidan almistim ama dalin sivi deterjanla yikansa da sert olacagini sanmiyorum yumusacik yapar o da

Evet zaten bebek deterjanı olduğu için tek başınada yeterli gelebilir belki dediğin gibi sertleştirmez.

yarın yaptıklarımı yarışmaya sunacağım bir ara sıcak ve bir meze tarif ve tavsiyelerinizi bana özel msjla bildirirseniz sevinirim kızlar

Gamze gördüm yeni fotoları çok tatlı olmuş mahşallah
Artık büyümüşte kendisi oyunmu oynuyor paşaÇekmecede pozuna bayıldım yıkanırkenkilerde ağzımı sulandırdı tam ısırmalık

yarın yaptıklarımı yarışmaya sunacağım bir ara sıcak ve bir meze tarif ve tavsiyelerinizi bana özel msjla bildirirseniz sevinirim kızlar

Gazmem ben o konularda çok iyi değilim yoksa yardımcı olmak isterdim ben direk oylama kısmına katılayım
Ben direk ana yemek yapıyorum ara sıcak meze çorba anlayışı yok benim kocişimde bir çeşit olsun yeter ona

Everym sen 2 no almışsın sanırım ilk etapta 1 no olmalı birde istersen fiyat farketmiyorsasenin için bundan al sıvı kakayıda emiyormuş.
Eki Görüntüle 618797

bende 2 nosunu almıştım dr 3 kilo dogar demişti doğa 2640 dogunca bide şişlik oluyo bebişlerde oda inince 2500 kaldı 1 numarasını aldım bir paket kullandım sonra kenarları iz yapmaya başladı petek dokulu çok güzel sıvı kakayı çekiyo ama kakada tanecikli gibi olunca poposuna yapısıyo sanki saatlerce değişmemiş gibi kuruyo bütün kakayı cektiği için

Ben henüz bez almadım o zaman son aya bırakmak mantıklı bebişin kilosuna göre belkide direk 2 no olanı kullanabiliriz.
Sen hangi markayı kullanıyorsun rumuzum ben de ya prima yada hagis alırım diye düşünüyordum

Kızlar doğumdan sonra sütüm bol olması için şuan kullnabileceğim ve gebelikte zararsız olan bir çay türü birey varmı tavsiye edebileceğiniz?Yoksa şuan erkenmi:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…