bir anda ciktim kusura bakmayin yemege gitmistim
valla anlamadim doktor oyle dedi ama mantikli gelmiyor. oyle yapmak gerekiyorsa da oyle yapayim da seker firlar oyle beslenmeye bol bol yiycen 3 porsiyon ekmek yiycen falan filan diye konustu sasirdim :)
haklisin cnim ya kiloya gore degil tabi
dedigin gibi olcumlerde degisiyor haftasi
bugun 26+3 ve 981 cikti oglum
dogru diyorsun utulenecekler nasilsa mikrop kalmaz
yumusaticiyi 6 aya kadar kullanmayin diye okudum duydum ama burdaki tecrubeli annelerimize de soralim
ben de bugun almistim ama kullanmiycam birazdan yikiycaz bir makine cok heyecanli :)
merhabalar
annemler burdaydı 40 gundur cok sık gıremıyordum
yarın gıdıyorlar malesef
okadar rahattımkı
furkanda cok mutluyudu alısmısdı
cok üzülüyorum
pazartesıde ayak basparmagımda tırnak batması oldu onu alacaklar tırnagı yarıya kadar keseceklermıs
herseyde benı buluyor
kara kara dusunuyorum furkanı yapcam o gun
Mahşallah paşayaaa
Canım dr un dedikleri banada çok ilginç geldi zaten şeker yüklemesi öncesi o şekerli sıvıyı içince şekerin varsa belli olur yükselir önceden böyle beslenmek ilginç geldi bana:44:
ben de anlamadim
bir arkadas daha oyle dedi doktoru onun da oyle demis
ama cok mantikli gelmiyor ya
yapmam sanirim ya da biraz daha sorarim cevrmde oyle yaptilar mi diye
ben de dedigin yumusaticidan almistim ama dalin sivi deterjanla yikansa da sert olacagini sanmiyorum yumusacik yapar o da
Ben hazırı biri tabaa koysada önüme getirse diye bakıyorum bu ara
Gamzem tosun paşa nasıl hiç yeni foto eklemiyorsun ne zamandır
ben bunu aldim ama bilmiyorum dgoru aldin mi
yei dogan icin herhalde umarim iyidirEki Görüntüle 618788
gel bebeem ben sana yapam ye deli hapı benim iştahımı kesti gel sen ye yaptıklarımı
Tamam gelicimmmmDeli hapı da neki kızzz:44:
albüme ekliyorum canım arada kontrol et benim albümleri
Everym sen 2 no almışsın sanırım ilk etapta 1 no olmalı birde istersen fiyat farketmiyorsasenin için bundan al sıvı kakayıda emiyormuş.
Eki Görüntüle 618797
yarın yaptıklarımı yarışmaya sunacağım bir ara sıcak ve bir meze tarif ve tavsiyelerinizi bana özel msjla bildirirseniz sevinirim kızlar
Everym sen 2 no almışsın sanırım ilk etapta 1 no olmalı birde istersen fiyat farketmiyorsasenin için bundan al sıvı kakayıda emiyormuş.
Eki Görüntüle 618797
bende 2 nosunu almıştım dr 3 kilo dogar demişti doğa 2640 dogunca bide şişlik oluyo bebişlerde oda inince 2500 kaldı 1 numarasını aldım bir paket kullandım sonra kenarları iz yapmaya başladı petek dokulu çok güzel sıvı kakayı çekiyo ama kakada tanecikli gibi olunca poposuna yapısıyo sanki saatlerce değişmemiş gibi kuruyo bütün kakayı cektiği için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?