kolay gelsin duygum nasılsın görüşümedik uzun zamandır
nice mutlu senelere annene
saol kuzummm şimdi seni düşndm var ya nerlerde die cvp yazmssnevt görşemedk iisinz demii biz iiz bugun dokuzda bi kalktık tekme tekme üstüne uyuyoz şmdi az kaldı hülya ya heyecan başladı bende telaşlar da çok tatlı inşşş hayırlısyla alalım kucaklara
kolay gelsin duygum nasılsın görüşümedik uzun zamandır
nice mutlu senelere annene
ben buralardayım canım hep ama burda çoğu zaman kimse olmadığı için nisan annelerine yazıyorum
evet az kaldı hayırlısıyla
dün gece acaba çok mu geç kaldım çantası falan hazır değil diye düşündüm gece rüyama girdi erken doğum yapıyordum eyvah diyorum hiçbirşeyi yıkalı değil ütü değil:26::26::26:çok fena tırstım şu evi halledeyim hemen başlıcam oğlumun eşyalarını hazırlamaya
senin hazırlıklar ne durumda odanız geldimi
bnm de akşam kaslma oldu hulya oyle korktm ki ama olurmş oyle meger bi iki dk surdu boyle tam kasklarmda bi kaslma ben de hep bebşli rüyalar goruorm oyle işlemş ki bilnçaltıma
bnm oda boş şu an boşalttık subatın ilk haftası gelcek odamızzzperdemiz konldu halımızı aldık lambamızı herşeymz hazır bi yerlşçek sonra da yıkama ütüleme işleri cantamızı hazırlıcaz boyle işte bi daha okla gtmicem ben ondan yaparm evdeym naslsa ya ama galba magnezyum içmem lazm bnm kaslma korkuttu cunku gece :26:
kasılmalar normalmiş canım artık
ben magnezyumu uzun zamandır kullanıyorum dr vermişti
ohh ne güzel çıktın sen tatile yavaş yavaş yapmaya başlarsın benimde 8 şubatta başlıyor iznim
izne çıkınca başlıcam bende inşallah
allah kolaylaık versin bize
tatlı telaşlar olduğu için çok güzel oluyor
ama son aylar içinde olduğumuzdan yorucu geçiyor alışveriş vs. :26::26::26:
alşverş de pek bırakmadk Allahtan
sen ne yapmştn arabayı aldn mı
bnm tek uyku seti kaldı bi de kendnden eldvnli tulum aldrcam kaynvaldeme o kadar gerisi tmm
benim daha hepsi duruyor canım :26::26::26:
Bu hafta bakım ürünlerin şipariş vericem netten
beşiğin ve arabanın siparişi verilecek arabaya tam karar vermedim henüz aklımda başka bi araba daha var beşiğini alıcam yere gelecekmiş ay
başında oraya bakıcam
alacağım anakucağıda stoklarda kalmamış oda beklemede
geriye banyo malzemeleri ve iç zıbınları kaldı sadece onları hastaneye gittiğim gün hava güzel olursa gidip alıcam.
Herşey yarım yani canım:26::26::26:hayırlısı artık hep izne çıkışıma bıraktım ben:26::26:
selammm herkeseehilallll ben senin yerine kırmızızıları buyur ettim balımmm sen müjdeli haberlerini bekliyorum meg mutfağın süper bu arada bulaşık makinelerimizin markasdı aynı sanırım modelide aynı bizde kızımı hastaneye götürücez cmtsiden beri çok ağlıyor drumuz bu kadar ağlamaya ya ishal sancısı vardır yada idrar yolları enfeksiyonu dedi...kakamız temiz çıktı ama idrar testi yaptıramadık bugün onun için gidicez dua edin benim kızçeme bişey çıkmasın
Everym kilo konusu kişiye göre değişiyor herkes farklı kilolar almış ama 20 kiloda alanlar da vermiş doğumdan sonra o yüzden bizde veririz önemli olan bebişlerimiz sağlıklı olsun 5 kilo diye kısıtlama kendini yemeğini kısma ama bebişe yaramayacak şeyleri çok canın çekiyorsa minik bir parça ye ama sütünden peynirinden, sebze meyvenden kısma.
canım nasılsınn
ya ben bal tarçını 1 ay kullandım diğer ay kullanamadım midemi mahfetti
bıraktım canım yaa ne güzel çörek otunu çektirmiştimde ama ilk gün midem çok kötüü oldu eşimde yasakladı bana yemdeim
hamilemisin aaa ne zaman yazdın görmedim beeennnEssueee ben bal tacın çörek otuyla gebe kalmış olabilirim sana cok teşekkür burda paylaştıgın için
inş eminemmmm
Sağol emoşum
öpüyorum küçük oğlanı o zamanAllah ömürlü etsin inşallah..
çok zıbın alma cnm gydirilmıomş çok cunku bakım ürünlerini ggden alablrsn hem uygun hem ücretsiz kargo ama satıcıya bak yüzde yüz memnuniyeti var mı die hülya göğs kalkanı ile göğs ucu koruyucu da al her ihtmale karşı hepsi olr cnm ya ben beze de başlıcam indrmde bulrsam alcam bi nodan iki paket falan hülya hauck da ii ya aslnda bak fiyatına gore e bebekte bulrsan falan al bence ...
zıbın derken canım çıtçıtlı badilerde alıcam işte diğer türlü değil
gg ye bakmadım bakım ürünleri için eczenemiz.com da çok uygun şuanda ordan alıcam
göğüs kalkanı falan almadım canım laım olursa eczeneden alırım
arabada e bebekte yok şuanda canım bana yakın başka şubesi var oraya bakıcam birde
izne çıkınca bakıcam artık herşeye
nerdesiniz millet
cok acim cok kahvalti yapiomm
Esssuem yok cn daha adetim yrn veya öbür gün ama ne bilim belirtilerim basladı bide ovu gene kızardı bakalım hayırlısı
ketenhelvam allah sifa versin bişeycik cıkmaz umarım
ben henüz gebe degilim kbb doktoruna gittim faranjit olmusum,antibiyotik ve minoset yazdı kadın dogumcuda onayladı
annemde sorup duruyo varmı diyeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?