Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

afiyet olsunn
ben buralardayım ama kimse yokkkvalla sinir olmaya başaladım birgün bi küsücem ayak basmcam buralara

eeee topik coluk cocuga karisinca eskisi kadar aktif olamiyor ki haklilar aslinda pitirciklar nefes aldirmiyordur.

nereye gitcen kis

gecmis olsun kuzu ay nasil dayaniosun ya ben olsam simdiye kan vermistim.

eeee topik coluk cocuga karisinca eskisi kadar aktif olamiyor ki haklilar aslinda pitirciklar nefes aldirmiyordur.

nereye gitcen kis

gecmis olsun kuzu ay nasil dayaniosun ya ben olsam simdiye kan vermistim.

bilmiyorum işte gidicem tutmayın beni

sen ansılsın canım yaaa meleğinn iyidir inşallah

Ztarım yaşadıklarımdan dolayı böyle daha agırdan alıyorum çünkü biliyorumki ne gebelik testiyle ne betayla ne kalp atısıyla bitmiyor bnm kendimi doya doya gebe hisettmem heralde anca 6 ayları bulur,aynı seyler olabilir olmayadabilir
rabbim hakkımda hayırlısı neyse onu versin ama bende meraktan ölcem o ayrııı

rabbim inşşalah meleğini göndermiştir sanada hilalim
ağırdan laman en iysi aslında ama merak ediyo insan ben her ay aynı hüsranı yaşamama rağmen yinede umutlanıyorum

Selam kizlar
Kaynanam beni aradi torunu gormek istiyorum ben diye
Bende gel gör dedim
Ben gelmem sen geleceksin dedi
Bana yok iste sen kizimi tek basima buyutcem dersen vazgecerim diyor bana
Benden cekinme gel dedi
Bende yeter artik sus hep sen konustun ben dinledim bugune kadar dedim
Hep beni sucladin hicbirsey tek tarafli degildir bana el kizi gibi davrandin hicbir zaman dinlenemedigin icin bunlar oldu dedim
Benim ayirmaya niyetim yok ama sen lafi soyluyorsun bende gelmek istemiyorum dedim
Ben torun icin herseyi unutmaya raziyim dedi
Gidecem ama sirf ana baba oldugu icin allah rizasi icin
Gorsunler diye benden fazlasini kimseye beklemez iki hafya bir gider gelirim 2 3 saat yeter.
Yuz verirsem astarini isteyeceklerimden adim kadar eminim.

Bir kadının kocası kendisinden razı olduğu halde hamile kaldığında Allah yolunda gündüz oruç tutup gece ibadet eden bir kişinin sevabı kadar ona sevap verilir. Doğum sancısı tutunca ona verilecek sevabı ancak Allahü teâlâ bilir. Doğum yapınca çocuğun emdiği her yudum süte karşılık kendisine bir sevap yazılır. Gece çocuk onu uykusuz bırakınca Allah rızası için 70 köle azat etmiş gibi sevap kazanır. Ey Selame, bunları söylemekteki maksadımı biliyor musun? Namusunu muhafaza eden, kocasına itaat eden ve kocasından gördüğü iyilikleri inkâr etmeyen saliha hanımları kastediyorum.

Hadis-i Şerif | Taberani

ahh azramm ne dersen de onlar kendini haklı görürler yapıcak bişey yok nasıl bir egodur nasıl bir kendine güvenmedir anlam vermiş değilim
rabbim yardımcımız olsun

bilmiyorum işte gidicem tutmayın beni

sen ansılsın canım yaaa meleğinn iyidir inşallah

iyi insaallah teyzesi artik haftada bir oldu dr kontrollerimiz yarin dr randevumuz var bakalim kuzu ne yapiyormus..

sana da gelmesinler he

burcun ne eminem

hilalim seni anliyorum. ben bu hamileligimin basinda cok kotuydum hala daha ara ara kotu oluyorum. ama soyle dusun senin artik tedavin belli. hamile kaldiginda uygulayacagin tedavin var. dolayisiyla kotu dusunmeden, dua ve tedavi ile hersey yolunda gider insaallah..

bende sırf torunlarını görsünler dıye 2 haftada bır gıdıyorm
ama bu bıle işkence gibi

iyi demişsin cnm sustukca tepene cıkıyolar
bundan sonra tavrını koy ki ezmeye calışmasınlar

ahh azramm ne dersen de onlar kendini haklı görürler yapıcak bişey yok nasıl bir egodur nasıl bir kendine güvenmedir anlam vermiş değilim
rabbim yardımcımız olsun

Evet cnm halen benim bir sucum yoktu demeye calisiyor ben herseyi unutmaya raziyim derken ne vardiki ortada neyse ben konusmak istemiyorum dedim benle inatlasirsa kendi kaybeder eminem hic karistirmaya niyetim yok istedim gibi yetistiririm kizimi herkes sınırını bilecek

azram bencede iyi karar vermissin. Allah rizasi icin de yap gitsin ama dedigin gibi mesafeli olmak en iyisi sanirim.

Allah yardimcin olsun

Allah'in merhametine bakar misin ?

Ki zaten bunlari yapan kadin askla, merhametle yapiyor. bonus sevaplar bunlar

Sagol zeynebim

evt eminem bende evde sabah dört döndüm hatta hastanede yaptırıp size süprizle gelcektim ama doluymuş gecen seferden biliyorum cok zorlamakta iyi degil hem dr da daha bekle dedi cuma iyidir bakalım

azram valla o nasıl emir cümleleri gıcık oldum ben ama işte ailenin mutlulugu var ucunda yoksa huzursuz eder

ama bu bıle işkence gibi

Aynen simdiden dusuyorum kara kara
Gittinmi sabahtan aksama kadar kalmani beklerler
Hergun gelmeni beklerler beklerde beklerle yani o yuzden bastan nasil alisirlarsa oyle gider
Bakalim zorluklar beni bekliyor ama pesetmeye hic niyetim yok

ama bu bıle işkence gibi

cok uzuluyorum yaaa neden boyle oluyor

gercek aile gibi olsak ya esimizin aileleriyle de

Evet ztarim keske ama iste hep birseyler cikiyor
Aynen hilalim gecim icin cocuk icin ama cok diktatör bir kadin illa dedigi olucak herkesi yonetecek
Ben sanki onun hizmetlisi o patronum

cok uzuluyorum yaaa neden boyle oluyor

gercek aile gibi olsak ya esimizin aileleriyle de

bız tanımadıgımız ınsanları eşimizin hatrına sevmeye calısıyorz ama onlar evlatlarının hatırına çenelerini tutamıyolar
kendi adıma söyliyim ben sevemiyorm cok zorluyolar sadece saygı göstermek zorundayım mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…