afiyet olsunn
ben buralardayım ama kimse yokkkvalla sinir olmaya başaladım birgün bi küsücem ayak basmcam buralara
Esssuem yok cn daha adetim yrn veya öbür gün ama ne bilim belirtilerim basladı bide ovu gene kızardı bakalım hayırlısı
ketenhelvam allah sifa versin bişeycik cıkmaz umarım
ben henüz gebe degilim kbb doktoruna gittim faranjit olmusum,antibiyotik ve minoset yazdı kadın dogumcuda onayladı
annemde sorup duruyo varmı diyeee
eeee topik coluk cocuga karisinca eskisi kadar aktif olamiyor ki haklilar aslinda pitirciklar nefes aldirmiyordur.
nereye gitcen kis
gecmis olsun kuzu ay nasil dayaniosun ya ben olsam simdiye kan vermistim.
guzelmis
ay yine de esimizin cani kanilar ya Allah uzun saglikli omurler versin.
Zeynebim sagoll,bnm daha önceden adetten 3 gün sonra cıkmıştı o da hayalet gibi ondan gecince yapayım diyorum tek bi tane var ztn
Ztarım yaşadıklarımdan dolayı böyle daha agırdan alıyorum çünkü biliyorumki ne gebelik testiyle ne betayla ne kalp atısıyla bitmiyor bnm kendimi doya doya gebe hisettmem heralde anca 6 ayları bulur,aynı seyler olabilir olmayadabilir
rabbim hakkımda hayırlısı neyse onu versin ama bende meraktan ölcem o ayrııı
Selam kizlar
Kaynanam beni aradi torunu gormek istiyorum ben diye
Bende gel gör dedim
Ben gelmem sen geleceksin dedi
Bana yok iste sen kizimi tek basima buyutcem dersen vazgecerim diyor bana
Benden cekinme gel dedi
Bende yeter artik sus hep sen konustun ben dinledim bugune kadar dedim
Hep beni sucladin hicbirsey tek tarafli degildir bana el kizi gibi davrandin hicbir zaman dinlenemedigin icin bunlar oldu dedim
Benim ayirmaya niyetim yok ama sen lafi soyluyorsun bende gelmek istemiyorum dedim
Ben torun icin herseyi unutmaya raziyim dedi
Gidecem ama sirf ana baba oldugu icin allah rizasi icin
Gorsunler diye benden fazlasini kimseye beklemez iki hafya bir gider gelirim 2 3 saat yeter.
Yuz verirsem astarini isteyeceklerimden adim kadar eminim.
bilmiyorum işte gidicem tutmayın beni
sen ansılsın canım yaaa meleğinn iyidir inşallah
Ztarım yaşadıklarımdan dolayı böyle daha agırdan alıyorum çünkü biliyorumki ne gebelik testiyle ne betayla ne kalp atısıyla bitmiyor bnm kendimi doya doya gebe hisettmem heralde anca 6 ayları bulur,aynı seyler olabilir olmayadabilir
rabbim hakkımda hayırlısı neyse onu versin ama bende meraktan ölcem o ayrııı
Selam kizlar
Bende gel gör dedim
Benden cekinme gel dedi
Hep beni sucladin hicbirsey tek tarafli degildir bana el kizi gibi davrandin hicbir zaman dinlenemedigin icin bunlar oldu dedim
Benim ayirmaya niyetim yok ama sen lafi soyluyorsun bende gelmek istemiyorum dedim
Gorsunler diye benden fazlasini kimseye beklemez iki hafya bir gider gelirim 2 3 saat yeter.
ahh azramm ne dersen de onlar kendini haklı görürler yapıcak bişey yok nasıl bir egodur nasıl bir kendine güvenmedir anlam vermiş değilim
rabbim yardımcımız olsun
Selam kizlar
Bende gel gör dedim
Benden cekinme gel dedi
Bir kadının kocası kendisinden razı olduğu halde hamile kaldığında Allah yolunda gündüz oruç tutup gece ibadet eden bir kişinin sevabı kadar ona sevap verilir. Doğum sancısı tutunca ona verilecek sevabı ancak Allahü teâlâ bilir. Doğum yapınca çocuğun emdiği her yudum süte karşılık kendisine bir sevap yazılır. Gece çocuk onu uykusuz bırakınca Allah rızası için 70 köle azat etmiş gibi sevap kazanır. Ey Selame, bunları söylemekteki maksadımı biliyor musun? Namusunu muhafaza eden, kocasına itaat eden ve kocasından gördüğü iyilikleri inkâr etmeyen saliha hanımları kastediyorum.
Hadis-i Şerif | Taberani
bende sırf torunlarını görsünler dıye 2 haftada bır gıdıyorm
ama bu bıle işkence gibi
iyi demişsin cnm sustukca tepene cıkıyolar
bundan sonra tavrını koy ki ezmeye calışmasınlar
bende sırf torunlarını görsünler dıye 2 haftada bır gıdıyorm
ama bu bıle işkence gibi
iyi demişsin cnm sustukca tepene cıkıyolar
bundan sonra tavrını koy ki ezmeye calışmasınlar
Evet cnm halen benim bir sucum yoktu demeye calisiyor ben herseyi unutmaya raziyim derken ne vardiki ortada neyse ben konusmak istemiyorum dedim benle inatlasirsa kendi kaybeder eminem hic karistirmaya niyetim yok istedim gibi yetistiririm kizimi herkes sınırını bilecek
cok uzuluyorum yaaa neden boyle oluyor
gercek aile gibi olsak ya esimizin aileleriyle de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?