Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

burcum boğaa:125::125::125:

takılma imkanın varsa mesafeli olm ( ben olamıyorum )en iyisini yaparsın karıştırma tabi

Almanyaya geldigimde elimden cep telefonumu aldim
Annemleri iki haftada bir ariyordum o da tepemde
Disardan ariyorduk o da giriyordu telefon kabinine
Arkadaslik kurmamo istemiyordu kimseyle benim aklimi celerlermis falan
Kocamla disari gitmeme musaade etmiyordu offf hersey eskisi gibi olcak diye odum patliyor

burcum boğaa:125::125::125:

takılma imkanın varsa mesafeli olm ( ben olamıyorum )en iyisini yaparsın karıştırma tabi

benimde boga kiz

Evet ztarim keske ama iste hep birseyler cikiyor
Aynen hilalim gecim icin cocuk icin ama cok diktatör bir kadin illa dedigi olucak herkesi yonetecek
Ben sanki onun hizmetlisi o patronum

yanlis anlamayin sakin biliyorsunuz kayinvalidem burdayken bende cok cok cok zorlanmistim. resmen bunalima girmistim. yaziyordum buraya.

bence sorun su .. yani ben oyle yaptim, biz kendimizi degistiriyoruz evlenecegimiz insanin ailesine, evlendigimiz adama sorumluluk hissederk. ama tek tarafli olmuyorki. ben kayinvalideme de baskasi icin diyor gibi demistim yani. hersey karsilikli. tamam onlar onceki jenerasyon ama bizde bu jenerasyonuz. onlar biraz gelecek, biz biraz gidecez, ortada bulusmak lazim.

cok zor bu isler yaa

anam seninki de cok fenaymis benimki oyle deil. benimki sadece dusuncesizdir. her lafi soyler konusmadan.

sen canin sIkma azram. korkma sen Allah rizasi icin biseyler yapiyorsun , O yardim eder sana kuzum.

mesafeni koyarsin. taniyorsun artik onlari sonucta

Valla ztarim iyi diyorsun haklisin da
Bu o tiplerden degil ben hep on adim gittim ama o hep tepti
Herseye bir kulp buldu daha yazmadiklarim var aklin sasar inan bana

Valla ztarim iyi diyorsun haklisin da
Bu o tiplerden degil ben hep on adim gittim ama o hep tepti
Herseye bir kulp buldu daha yazmadiklarim var aklin sasar inan bana

kiz zaten ben olmasi gerekeni soyluyorum da olmuyor ki. benim kayinvalidem de hihi diyor da yine kendi bildigi.

ben bilemem ki canim sen neler yasadin iste bende bilebildigim kadariyla yaziyorum.

Allah yardimcin olsun kuzu ne diyelim.

bende dun esimle konustum. bir keresinde esim ben burdayken bir kac gunlugune turkiyeye gitmisti ben yalniz kalmistim. o zaman hic bir sorunum yoktu kayinvalidemle. deli olurlar bana sorsan. beni bir gun bile aramadilar ya. bu kiz ne yapiyor ne ediyor. dunyanin bir ucunda.

ben turkiyeye esim olmadan gittigimde tabii insan en cok kendi ailesiyle vakit gecirmek istiyor, cocuk olunca farkli olabilir sonucta torun gormek onlarin da hakki ama ben tektim yani. ve esim beni cok zorluyordu yok su kadar kal yok bu kadar kal diye. yine de fazla kalmiyordum ama saolsun. aksam dedim ki esime sen beni cok zorluyorsun bu konularda bazen ama dedim ben kendimi kiymetli hissetmiyorum. sen yokken beni bir kere bile aramadilar, o kadar sevdikleri halde ben nasil samimi goreyim dedim yani. ve ben yani vazifemi yapip gidiyorum 3 gunlugune daha fazlasi gelmezki icimden dedim. hic birsey demedi.

senin cektiklerinin yaninda ben gercekten birsey cektigimi sanmiyorum . bunlar sadece benim alinganliklarim ve ben zorlamaya hic gelemem bu yuzden kavga ediyorduk esimle. kendimi ifade etmem lazim firsat buldugumda ki ayni seylere maruz birakmasin beni.

ama Allah nasip ederse kizimizla turkiyeye gidersek, esim ben. skldm demeye hakkim yok. bana bayilmayabilirler ama torun gormek onlarin hakki. ben onlarin gonlunu yapmak zorundayim ki benim icim rahat etsin. esim yokken nasil olur bilemem. bunlari da zamana birakmak istiyorum acikcasi. Rabbim hayirli, guzel, saglikli gunler gostersin.

senin de Allah yardimcin olsun canim benim.

Herseyin hayirlisi ztarim
Allah hepimizin yardimcisi olsun cnm
En dogal hakkimiz 2 sene de bir senede goruyoruz ailelerimizi
Allahim evlenmek tek koca ile ailesi ile de oluyor ben bunu anladim

Herseyin hayirlisi ztarim
Allah hepimizin yardimcisi olsun cnm
En dogal hakkimiz 2 sene de bir senede goruyoruz ailelerimizi
Allahim evlenmek tek koca ile ailesi ile de oluyor ben bunu anladim

annemin lafidir canim.

bekarken derdi ki yookk oyle ben bunu istiyorum bununla evlenicem. sadece sen evlenmiceksin aileler de evleniyor diyordu. aile cok onemli. asli neyse nesli o derler .. boyle inciler dizerdi sirayla saolsun..

hepimiz icin hayirlisi kuzum yaa

Cok hakli cnm
Buyukler basindan gecenleri soyluyorlar
Gamze su linki bir daha verirmisin
Ben kacirdim

amannın pek yorldm ama degdi de mutfagımı mamalar pişrimeyi ozlemşm yahu mantar kurabiyeyle sanalı borek yaptım burda yoklar şu an babam gotrdu annemin evine yoksa eklerdm fotoları

kizlar nasilsiniz napiyosunuz?
benim biraz moralim bozuk. ben bu aralar cok kilo aldim yine, zayiflamak istiyorum dedikce cok yiyorum.
simdi biraz yuruyus mu yapsam diyordum, okulun spor salonuna gidip ordaki kosu bandinda yavas yavas 1 saat yurusem.
ama simdi asilama yaptirdik ya acaba diyrum varsa bebek bi zarari olur mu?
cumartesi yaptirdik ya 3 gun oldu, bugun 4. gun.
napcagimi bilmiyorum.

kilo aldgm icin hep arkadaslar kac aylik hamilesin filan diyorlar cok gucume gidiyor.
aksam da yine bayanlarin yanina gidicem yine birileri bi sey dicek diye odum kopuyor ((

canim bu kadar cok canini sIkma ya..

bence ne yap biliyor musun kosu bandinda degil de yuruyus yapabilecegin parklar var ya, gunun musait oldugu saatinde yarim saat kir bes dakika yuru ama tempolu degil hava alir gibi yuru.. insanin zihni dinleniyor boyle yapinca.,

simdi hem asilamanin sonucu, hem zayiflama istegin derken daralmissin sen. bence direk diyet yapma, yediklerine dikkat et ve bu dedigim sekilde yuru ve bekleyelim bakalim sonuc ne olacak.? kac gun kaldi ki sunun surasinda. insanlari da anlamasi zor ya hayret bisey.

sen millete bakmamaya calis kendine odaklan kuzu

sabahın köründe mutfağa girdim toplam 6-7 saatim mutfakta geçti. geceden bulaşık deryası vardı mmutfakta makina bu eve kurulmadı elde yıka babam yıka suda soğuk. ardından böreğe giriş aralarda rüzgara mama ver altını al oyun oyna mızıklarsa balkona çıkar börek pişti hadi rüzgar efendinin uykusu geldi ayağında salla onu uyut çamaşırları katla salonu topla çiğköfteye başla çiğ köfte bitti adam geldi sofra kur topla rüzgarı doyur salla oyna bittiiim dünde halıları yıkamıştım çok yorgunummmm neyse bugünkü bulaşıkları kocam yıkıcakmış en azından ordan yırttım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…