burcum boğaa:125::125::125:iyi insaallah teyzesi artik haftada bir oldu dr kontrollerimiz yarin dr randevumuz var bakalim kuzu ne yapiyormus..
sana da gelmesinler he
burcun ne eminem
hilalim seni anliyorum. ben bu hamileligimin basinda cok kotuydum hala daha ara ara kotu oluyorum. ama soyle dusun senin artik tedavin belli. hamile kaldiginda uygulayacagin tedavin var. dolayisiyla kotu dusunmeden, dua ve tedavi ile hersey yolunda gider insaallah..
takılma imkanın varsa mesafeli olm ( ben olamıyorum )Evet cnm halen benim bir sucum yoktu demeye calisiyor ben herseyi unutmaya raziyim derken ne vardiki ortada neyse ben konusmak istemiyorum dedim benle inatlasirsa kendi kaybeder eminem hic karistirmaya niyetim yok istedim gibi yetistiririm kizimi herkes sınırını bilecek
azram bencede iyi karar vermissin. Allah rizasi icin de yap gitsin ama dedigin gibi mesafeli olmak en iyisi sanirim.
Allah yardimcin olsun
Allah'in merhametine bakar misin ?
Ki zaten bunlari yapan kadin askla, merhametle yapiyor. bonus sevaplar bunlar
burcum boğaa:125::125::125:
takılma imkanın varsa mesafeli olm ( ben olamıyorum )en iyisini yaparsın karıştırma tabi
bız tanımadıgımız ınsanları eşimizin hatrına sevmeye calısıyorz ama onlar evlatlarının hatırına çenelerini tutamıyolar
kendi adıma söyliyim ben sevemiyorm cok zorluyolarsadece saygı göstermek zorundayım mecbur
Evet ztarim keske ama iste hep birseyler cikiyor
Aynen hilalim gecim icin cocuk icin ama cok diktatör bir kadin illa dedigi olucak herkesi yonetecek
Ben sanki onun hizmetlisi o patronum
Almanyaya geldigimde elimden cep telefonumu aldim
Annemleri iki haftada bir ariyordum o da tepemde
Disardan ariyorduk o da giriyordu telefon kabinine
Arkadaslik kurmamo istemiyordu kimseyle benim aklimi celerlermis falan
Kocamla disari gitmeme musaade etmiyordu offf hersey eskisi gibi olcak diye odum patliyor
benimde boga kiz
yanlis anlamayin sakin biliyorsunuz kayinvalidem burdayken bende cok cok cok zorlanmistim. resmen bunalima girmistim. yaziyordum buraya.
bence sorun su .. yani ben oyle yaptim, biz kendimizi degistiriyoruz evlenecegimiz insanin ailesine, evlendigimiz adama sorumluluk hissederk. ama tek tarafli olmuyorki. ben kayinvalideme de baskasi icin diyor gibi demistim yani. hersey karsilikli. tamam onlar onceki jenerasyon ama bizde bu jenerasyonuz. onlar biraz gelecek, biz biraz gidecez, ortada bulusmak lazim.
cok zor bu isler yaa
Valla ztarim iyi diyorsun haklisin da
Bu o tiplerden degil ben hep on adim gittim ama o hep tepti
Herseye bir kulp buldu daha yazmadiklarim var aklin sasar inan bana
sonunda mutfaktan çıkabildim yarışmaya hazırım
kiz tadina bakmadan yemek yarismasi mi yapiyolar anlamadim valla. yemegin tipine mi bakarak puan veriliyor
Herseyin hayirlisi ztarim
Allah hepimizin yardimcisi olsun cnm
En dogal hakkimiz 2 sene de bir senede goruyoruz ailelerimizi
Allahim evlenmek tek koca ile ailesi ile de oluyor ben bunu anladim
annemin lafidir canim.
bekarken derdi ki yookk oyle ben bunu istiyorum bununla evlenicem. sadece sen evlenmiceksin aileler de evleniyor diyordu. aile cok onemli. asli neyse nesli o derler .. boyle inciler dizerdi sirayla saolsun..
hepimiz icin hayirlisi kuzum yaa
Cok hakli cnm
Buyukler basindan gecenleri soyluyorlar
Gamze su linki bir daha verirmisin
Ben kacirdim
amannın pek yorldm ama degdi de mutfagımı mamalar pişrimeyi ozlemşm yahumantar kurabiyeyle sanalı borek yaptım burda yoklar şu an babam gotrdu annemin evine yoksa eklerdm fotoları
kizlar nasilsiniz napiyosunuz?
benim biraz moralim bozuk. ben bu aralar cok kilo aldim yine, zayiflamak istiyorum dedikce cok yiyorum.
simdi biraz yuruyus mu yapsam diyordum, okulun spor salonuna gidip ordaki kosu bandinda yavas yavas 1 saat yurusem.
ama simdi asilama yaptirdik ya acaba diyrum varsa bebek bi zarari olur mu?
cumartesi yaptirdik ya 3 gun oldu, bugun 4. gun.
napcagimi bilmiyorum.
kilo aldgm icin hep arkadaslar kac aylik hamilesin filan diyorlar cok gucume gidiyor.
aksam da yine bayanlarin yanina gidicem yine birileri bi sey dicek diye odum kopuyor((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?