Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Eminem eşinin tahlili yüksek çıkmıştı sanırım dün gördüm cepten yazamadım.Geçmiş olsun.Nasıl oldu tekrar ne zaman tahlil yapılacak.İnşallah en kısa zamnda düşer.

İnternettende araştırıyorum sürekli ama 2012 nin haziran ayına kadar birçok hastane çok uygunmuş hazirandan sonra sezeryan yasağı gelince isteğe bağlı sezeryan fiyatları hep fırlamış.şifaya bakmadım onuda araştırayı sağol duygum.İsteğe bağlı 1500 den uygun yer bulamadım.ikibin üçbünlerden bahsedenlerde var tabi bu fiyatlar bizim için çok yüksek.inşallah şifa dediğin gibidir pazartesi sabah ararım hastaneyi.

anlıorm cnm olsn eşinn imkanı olnca yapar bebş dogduktan sonra anneler gunu var o zaman alır olmadı ne zaman nefes alrsanız
biz de sıfırdayız şu an ama azcık zam geldi eşime ordan falan denklştrcz artık dogum parasını
ben bakım ürünlerini falan kredi kartıyla aldm erkenden ii ki de oyle yapmşm gerçekten çok masraf oluo ya 20 30 her bşey toplamda baya baya tuttu en bast şeyleri ble
ki daha bez masrafları var en az 80 ona gtcek e ilacıydı kremiydi çocuk dru ozel düşnmuorm ben gttgm hastnede çok guzel çocuk drları var onlardan birine dvm ederm artık ...

Evet sorun yapmıyorum zaten elimiz müsayit olunca telafi eder.Kızım sağlıcakla gelsin o bana en büyük hediye zaten.Bende birçok şeyini internetten aldım taksitle birçoğunuda indirimden aldım çok şükür artık eksiklerimiz bitti şimdi prenseslerimiz gelsin hayırlısıyla güle güle kullansın cicilerini inşlalah.

inşş cnm inşşşşşşş meganm sen bebek yagını ne marka almştn ben onu almadm ya ama lazmmş o da başlarda
bi onu alcam bi de sudocrem alcam tedavi edici pişk kremiymş onleyci olarak da sebamed almştm ....

Johnson's Baby Bedtime şampuan vucut yıkama jeli ve yağını aldım üçlü setti.Pişik kremini bende sebamed aldım.Başka ilave almıcam ben sebamedi her altını açtığında sürersem önler diye düşünüyorum çok ciddi derecede pişiği olursada zaten kozmetik amaçlı olanlar işe yaramıyor dr ilaç olarak merhem veriyor o zamanda onu kullanırım ama inşallah öyle ciddi bir pişiği olmaz.

Sağol canım inşallahh
sen nasılsın huzurum bebiş ne alemde bakalım
Bebis cok hareketli
dort donderiyor bizi
O yuzden fırsat buldukça tlf dan giriyorum
kusuruma bakmayın
bazen bir parca okuyorum gecmisi
bazen bir cevap ancak yazabiliyorum
ama hepinizi takip etmeye çalışıyorum

Bebis cok hareketli
dort donderiyor bizi
kusuruma bakmayın

Ayy yerim ben o cimcimeyiiii prensesin ve sen iyi olunda o yeter huzurummm
Huzurum bizede dua et hayırlısıyla sağlıcakla alalım kucağımıza bizide dört döndürsün cimcimeler.

ya ben de artık netten almaym dıorm bakcam bakalm eczanede uygunsa alcam sebamedn yagını yoksa ben de johnson bedtime alcam o da ii bi marka sonçta ...
Bebis cok hareketli
dort donderiyor bizi
kusuruma bakmayın

yerm ben hareketli aselimiii bakalm biz kaç döncez kırk gun sonra
huzurum sen ne kullanıorsn pişik kremi olarak asele bi de bebe yagı kullanıomsn ne marka kullanıosn peki?

Kızalr benim göğüs uçlarımda çatlamalar vardı acıyordu bu geçti kremle ama kenarları kahverengi kısımın derileri pul pul dökülüyor banyo yapınca yada kremlenince nemlendikçe deriler kabuk kabuk dökülüyor uzun zamandır geçmedi.Bebiş doğana kadar geçmezse bebeğim emerken onun ağzına kabukçuklar gelirse ne yapıcam nasıl engel olucam bu kabuklanmaya.:44:

johnson da iyi bencede ama tabi sebamed daha iyi sen sebamed bulursan onu alırsın bulamazsan johnson alırsın.
Ben johnson baby bedtime üçlü setini indirime denk gelmeişti marketten üçüde 500 ml lik olanını 15 tl ye almıştım.

cnm pamukla susam yagı sür hem pamuk kabukları temzler hem catlama bter susam yagı hucre yenileyici cunku ben de süruorm susam yagı gogslerme dogumdan sonraya hazırlık ...

Biz bir aileyiz ayrılamayiz ki
Bu bebeler cok yaramaz
Durmuyorlar hic
ama fırsat buldukça geliyoruz
buradan hic ayrılmayacağız

cnm pamukla susam yagı sür hem pamuk kabukları temzler hem catlama bter susam yagı hucre yenileyici cunku ben de süruorm susam yagı gogslerme dogumdan sonraya hazırlık ...

Şuan evde yok susam yağı ama dışarı çıktığımda alır denerim.
Bende krem sürüyorum geçiyor görünürde hiç kabuklanma yok temizleniyor
ama süreli soyuluyor kabuk kabuk hiç bitmiyor soyulma
ama ağrı acı yok sadece uç kahve kısımlar ince ince kabuklanıyor.

Son düzenleme:
Ayy yerim ben o cimcimeyiiii prensesin ve sen iyi olunda o yeter huzurummm
Huzurum bizede dua et hayırlısıyla sağlıcakla alalım kucağımıza bizide dört döndürsün cimcimeler.
Fıstığım benim
saglicakla kucağınıza alırsınız umarım
yigenlerimizi bekliyoruz

cnm en kötü emzrmeden once bebegi pamuklu suyla bi silersn gogsunu o zaman gelmz agzına kabuk da aman acısı olmasn goguslernn kreme erken başlamsn bi sorun olmaz
inş hemen alrlar emerler ya gogusleri ben de buna takıorm kimisi almıo ya gerçi aldık onlemeleri kalkan gogus ucu herşeyim var bi tek meme ucu kremi almadm ben susam yagu kullancam ilk etapta ....

Gunaydin herkese . Duygu nbr Cnm yaa iştah derken toplamda kac kili aldın birde catlak falan oldumu??

18 klodaym cnm 20yi bi guzel gecicem heralde bu gidişle
çatlak göbşte hiç yok ama bacagmn başlangcında kasgmn altında iki tane catlak gordum küçücük o kadarla kurtarrsam çok çok ii

Bende su ara topigi ihmal aldim Ama isteyerek olmadi gercekten
Telin Internet hizi cok dusuk evinkinin faturasi odenir odenmez acilcak insallah

cnm medıpol mega bagcılar hastanesine bi bak ben bi kere gitmiştim
ılk acıldıgı zmn ücretsizdi şimdi nasıl bilmiyorm bı git istersen uygun diye düşünüyorm :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…