şifaya baksana cnm şifa yapıo sezeryan hem uygun blmıorm avrupa yakasnda var mı şifa ama git bi konuş bakalm
medical de yapıo sezeryan ama orda da istege baglısı da zorunlusu da 2000 galba ama şifada 700 falan ya sezeryan ...
Canım güle güle kullan cicilerini.Bizim bu sene sevgililer günüde boş geçicek doğum hediyeside zor çünkü bebişin ihtiyaçları için çok masrafımız oldu daha önümüzde doğumda var.AMa olsun benim kızım bana en büyük hediye hayırlısıyla sağlıcakla gelsin kuzum başka birşey istemem.
anlıorm cnm olsn eşinn imkanı olnca yapar bebş dogduktan sonra anneler gunu var o zaman alır olmadı ne zaman nefes alrsanız
biz de sıfırdayız şu an ama azcık zam geldi eşime ordan falan denklştrcz artık dogum parasını
ben bakım ürünlerini falan kredi kartıyla aldm erkenden ii ki de oyle yapmşm gerçekten çok masraf oluo ya 20 30 her bşey toplamda baya baya tuttu en bast şeyleri ble
ki daha bez masrafları var en az 80 ona gtcek e ilacıydı kremiydi çocuk dru ozel düşnmuorm ben gttgm hastnede çok guzel çocuk drları var onlardan birine dvm ederm artık ...
Evet sorun yapmıyorum zaten elimiz müsayit olunca telafi eder.Kızım sağlıcakla gelsin o bana en büyük hediye zaten.Bende birçok şeyini internetten aldım taksitle birçoğunuda indirimden aldım çok şükür artık eksiklerimiz bitti şimdi prenseslerimiz gelsin hayırlısıyla güle güle kullansın cicilerini inşlalah.
inşş cnm inşşşşşşş meganm sen bebek yagını ne marka almştn ben onu almadm ya ama lazmmş o da başlarda
bi onu alcam bi de sudocrem alcam tedavi edici pişk kremiymş onleyci olarak da sebamed almştm ....
Bebis cok hareketliSağol canım inşallahh
sen nasılsın huzurum bebiş ne alemde bakalım
Bebis cok hareketli
dort donderiyor bizi
O yuzden fırsat buldukça tlf dan giriyorum
kusuruma bakmayın
bazen bir parca okuyorum gecmisi
bazen bir cevap ancak yazabiliyorum
ama hepinizi takip etmeye çalışıyorum
ya ben de artık netten almaym dıorm bakcam bakalm eczanede uygunsa alcam sebamedn yagını yoksa ben de johnson bedtime alcam o da ii bi marka sonçta ...Evet sorun yapmıyorum zaten elimiz müsayit olunca telafi eder.Kızım sağlıcakla gelsin o bana en büyük hediye zaten.Bende birçok şeyini internetten aldım taksitle birçoğunuda indirimden aldım çok şükür artık eksiklerimiz bitti şimdi prenseslerimiz gelsin hayırlısıyla güle güle kullansın cicilerini inşlalah.
Bebis cok hareketli
dort donderiyor bizi
O yuzden fırsat buldukça tlf dan giriyorum
kusuruma bakmayın
bazen bir parca okuyorum gecmisi
bazen bir cevap ancak yazabiliyorum
ama hepinizi takip etmeye çalışıyorum
ya ben de artık netten almaym dıorm bakcam bakalm eczanede uygunsa alcam sebamedn yagını yoksa ben de johnson bedtime alcam o da ii bi marka sonçta ...
yerm ben hareketli aselimiiibakalm biz kaç döncez kırk gun sonra
huzurum sen ne kullanıorsn pişik kremi olarak asele bi de bebe yagı kullanıomsn ne marka kullanıosn peki?
Kızalr benim göğüs uçlarımda çatlamalar vardı acıyordu bu geçti kremle ama kenarları kahverengi kısımın derileri pul pul dökülüyor banyo yapınca yada kremlenince nemlendikçe deriler kabuk kabuk dökülüyor uzun zamandır geçmedi.Bebiş doğana kadar geçmezse bebeğim emerken onun ağzına kabukçuklar gelirse ne yapıcam nasıl engel olucam bu kabuklanmaya.:44:
Biz bir aileyiz ayrılamayiz kiBENİM PAZARTESİYE KADAR MİSAFİRİM VAR..
Ama topik birden boşaldı,gerçekten içler acısı..
Sadece uğradığım zamanlarda bile 5-10 kişi sohbet ediyor olurdu..
Dağıldı mı yuvamız
Ben gidiyorum şimdi çünkü dediğim gibi ev kalabalık..Görüşürüz.. Tabii gelirseniz
cnm pamukla susam yagı sür hem pamuk kabukları temzler hem catlama bter susam yagı hucre yenileyici cunku ben de süruorm susam yagı gogslerme dogumdan sonraya hazırlık ...
Fıstığım benimAyy yerim ben o cimcimeyiiii prensesin ve sen iyi olunda o yeter huzurummm
Huzurum bizede dua et hayırlısıyla sağlıcakla alalım kucağımıza bizide dört döndürsün cimcimeler.
Şuan evde yok susam yağı ama dışarı çıktığımda alır denerim.
Bende krem sürüyorum geçiyor görünürde hiç kabuklanma yok temizleniyor
ama süreli soyuluyor kabuk kabuk hiç bitmiyor soyulma
ama ağrı acı yok sadece uç kahve kısımlar ince ince kabuklanıyor.
Gunaydin herkese . Duygu nbr Cnm yaa iştah derken toplamda kac kili aldın birde catlak falan oldumu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?