Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hadı ya :26: böyle yaramaz cocuklara anaları nıye dur demezki

sorma kuzum erkek çocuk diye elini sürmüyo kıza herşeyi yapıyo oğlu gelinini dövecekmiş damadıda kızını ay cinlerim tepeme çıktı

dedim senin gibi kadınlar herşeyi hakediyo kusura bakma dayımı yatakta yakalayıp boşuna affetmemiş

sagol canimmmmm
darisi basınıza inşallah
gecmisi parça parça okuyorum
bir deger vardı eşinin 3,2
ne oldu o deger

3.12 huzurum ka sıvılığı baya bir artmış onun içinde yeşil yapraklı sebzeler yedirdim akşam inşallah normale döner

Selam kizlar
Evimde Internet kapandi telinde cok yavas
Esim tabletini getirdi onla giriyorum
Oy kullanmaya Geldim Amazon nasil kullancam direk topigemi yazicam mrs.who diye

BENİM PAZARTESİYE KADAR MİSAFİRİM VAR..

Ama topik birden boşaldı,gerçekten içler acısı..
Sadece uğradığım zamanlarda bile 5-10 kişi sohbet ediyor olurdu..
Dağıldı mı yuvamız

Ben gidiyorum şimdi çünkü dediğim gibi ev kalabalık..Görüşürüz.. Tabii gelirseniz

Selam kızlar beste gece hiç uyumadı sabah 7 da bayıldı artık. Annemlerdeyim annemle ikimiz bi zilliye yetemedik. 4 gün geçti hala adet olmadım

tabiki dağılmadı ama neden gelmiyolar anlamadım mutlaka herkes bir fırsatını bulur 2 satırda olsa yazardı ama şimdi kimse uğramaz oldu bende geliyorum kimse olmayınca çıkıyorum

Ben sürekli giriyorum ama okuyup okuyup çıkıyorum
Buara çok canım sıkılıyor doğumu çok kafaya takıyorum hastaneden emin değilim doğuramıycam diye korkuyorum strese giriyorum
Ayrıca midemde bulanıyor hiç iştahım yok sürekli ağlamak geliyor içimden:26:

Herkese iyi hafta sonları
Doğuranlar bebislerden dolayı gelemiyor canlar
Lovely az kaldı son zamalar olur tatlım sen güzel düşün bebişni üzme

Selam kızlar beste gece hiç uyumadı sabah 7 da bayıldı artık. Annemlerdeyim annemle ikimiz bi zilliye yetemedik. 4 gün geçti hala adet olmadım
ozlemim başlarda galba oluo adette duzenszlk ferdann da olmştu bnm bi arkdasın da oldu bence eli kulagndadır sıkma sen hiç canını

sen korkma cnm meganm çatır çatır dogrcz hem de oyle ya da boyle çıkacak bu bebeler hastane için de akşam gir detaylı detaylı konşlm artıları eksileri degerlndrlm sen hiç üzlme tmm mı bak bizler varız brlkte veririz en guzel kararı herşeyi guzel olcak kuzucum

kızlar bugun kociş dogum hedyemi aldı biraz paramız kalmştı harcamalara ayrdgmz o da çarçur olmasn die aldrdm bugun
bi bileklik bi de küpe spor her zaman takacagm şeyler o yuzden çok sevdm onceden de saat almştı azcık zorladm kocişi
e artık dogum parasını da brktrsn iki ay var daha

Duygum şimdi bu yıl sezeryan yasaklandı ya dr umda bu konuda çok katı.
Bende şimdi tedirgin oluyorum doğumum zor olursa öyle 12 saat falan sancı çekip doğumasamda normal doğuma zorlayacaklar diye korkuyorum yada 40 haftam dolarda doğum olmazsa hala bekleyecekler suni sancı ile normal doğurtmaya çalışacaklar onca saat sancı çekip sonrasında sezeryan olmaktan korkuyorum.

Direk ben sezeryan istiyorumda diyemiyorum çünkü ona imkanımız yok her gece kafamı kemiriyor bu sorular.
Şöyle isteğe göre sezeryan yapabileceğim uygun fiyatlı bir hastane bulabilsem ama oda yok.

Bak sen cimcimeye herkesi sıraya diziyor heeÖzlememim bir rahatsızlığı yok dimi öyle huysuzluk ağlamasımı
İnşallah adet olursun sanırım emzirirken normal böyle gecikmeler ama yinede korunma işini sıkılaştırmak lazım yoksa çok zor olur iki bebiş

Canım güle güle kullan cicilerini.Bizim bu sene sevgililer günüde boş geçicek doğum hediyeside zor çünkü bebişin ihtiyaçları için çok masrafımız oldu daha önümüzde doğumda var.AMa olsun benim kızım bana en büyük hediye hayırlısıyla sağlıcakla gelsin kuzum başka birşey istemem.

şifaya baksana cnm şifa yapıo sezeryan hem uygun blmıorm avrupa yakasnda var mı şifa ama git bi konuş bakalm
medical de yapıo sezeryan ama orda da istege baglısı da zorunlusu da 2000 galba ama şifada 700 falan ya sezeryan ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…