ohho kapıyı kapatınca ınsan nasıl rahatlıyo ama dimi
ay ne rahatlaması rüzgarın ateşi 40 derece çocuklar hastaydı yapmayın dedikçe rüzgara sardılar hasta oldu kuzucum üstümden inmiyo
hadı ya :26: böyle yaramaz cocuklara anaları nıye dur demezki
sagol canimmmmm
darisi basınıza inşallah
gecmisi parça parça okuyorum
bir deger vardı eşinin 3,2
ne oldu o deger
Selam kizlar
Evimde Internet kapandi telinde cok yavas
Esim tabletini getirdi onla giriyorum
Oy kullanmaya Geldim Amazon nasil kullancam direk topigemi yazicam mrs.who diye
İnsallah canım3.12 huzurum ka sıvılığı baya bir artmış onun içinde yeşil yapraklı sebzeler yedirdim akşam inşallah normale döner
İnsallah canım
şifa olsun diye hazırla ii gelir
gecmis olsun
BENİM PAZARTESİYE KADAR MİSAFİRİM VAR..
Ama topik birden boşaldı,gerçekten içler acısı..
Sadece uğradığım zamanlarda bile 5-10 kişi sohbet ediyor olurdu..
Dağıldı mı yuvamız
Ben gidiyorum şimdi çünkü dediğim gibi ev kalabalık..Görüşürüz.. Tabii gelirseniz
ozlemim başlarda galba oluo adette duzenszlk ferdann da olmştu bnm bi arkdasın da oldu bence eli kulagndadır sıkma sen hiç canınıSelam kızlar beste gece hiç uyumadı sabah 7 da bayıldı artık. Annemlerdeyim annemle ikimiz bi zilliye yetemedik. 4 gün geçti hala adet olmadım
Ben sürekli giriyorum ama okuyup okuyup çıkıyorum
Buara çok canım sıkılıyor doğumu çok kafaya takıyorum hastaneden emin değilim doğuramıycam diye korkuyorum strese giriyorum
Ayrıca midemde bulanıyor hiç iştahım yok sürekli ağlamak geliyor içimden:26:
ozlemim başlarda galba oluo adette duzenszlk ferdann da olmştu bnm bi arkdasın da oldu bence eli kulagndadır sıkma sen hiç canını
sen korkma cnm meganm çatır çatır dogrcz hem de oyle ya da boyle çıkacak bu bebeler hastane için de akşam gir detaylı detaylı konşlm artıları eksileri degerlndrlm sen hiç üzlme tmm mı bak bizler varız brlkte veririz en guzel kararı herşeyi guzel olcak kuzucum
Selam kızlar beste gece hiç uyumadı sabah 7 da bayıldı artık. Annemlerdeyim annemle ikimiz bi zilliye yetemedik. 4 gün geçti hala adet olmadım
kızlar bugun kociş dogum hedyemi aldı biraz paramız kalmştı harcamalara ayrdgmz o da çarçur olmasn die aldrdm bugun
bi bileklik bi de küpe spor her zaman takacagm şeyler o yuzden çok sevdm onceden de saat almştıazcık zorladm kocişi
e artık dogum parasını da brktrsn iki ay var daha
Duygum şimdi bu yıl sezeryan yasaklandı ya dr umda bu konuda çok katı.
Bende şimdi tedirgin oluyorum doğumum zor olursa öyle 12 saat falan sancı çekip doğumasamda normal doğuma zorlayacaklar diye korkuyorum yada 40 haftam dolarda doğum olmazsa hala bekleyecekler suni sancı ile normal doğurtmaya çalışacaklar onca saat sancı çekip sonrasında sezeryan olmaktan korkuyorum.
Direk ben sezeryan istiyorumda diyemiyorum çünkü ona imkanımız yok her gece kafamı kemiriyor bu sorular.
Şöyle isteğe göre sezeryan yapabileceğim uygun fiyatlı bir hastane bulabilsem ama oda yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?