Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Fıstığım benim
saglicakla kucağınıza alırsınız umarım
yigenlerimizi bekliyoruz
Sağol huzurum inşalalh hayırlısyla sağlıcakla gelsin
Evet ben kreme mecburen erken başladım göğüs uçlarım çok acıyordu ama çok şükür şimdi bir sorun yok inşallah emzirme dönemindede sorun yaşamayız ama ağrısada yarada olsa dayanmalıyız kuzularımız anne sütünden mahrum kalmasın.
cnm medıpol mega bagcılar hastanesine bi bak ben bi kere gitmiştim
ılk acıldıgı zmn ücretsizdi şimdi nasıl bilmiyorm bı git istersen uygun diye düşünüyorm :26:

Sağol masterim bakıcam o hastaneyede

Canım bizim bakım ürünleri mustela
ama kızımın cildi cok hassas
pisik kremi hametan
her açmada sürüyoruz
pisigimize de ii gelmişti

Canım gecmiş olsn ama aanırım madecasol kullanıyorum demiştin o yapar soyulmayı cunku hucra yenıleyıcı ve uzun sure kullanınca orayı soyuyo beb bizzat kullandım ıyı bılıyorum o kremi bebentolle karıştıranilirsin yada bisure bırak yag sur duygunun dediği gibi inş gecer hemen canım

tabii pes etmek asla yok onn için işte butun onlemleri almaya çalştm yok kalkan yok emzrme ucu bi göğs kremi almadm cunku susam yagınn hem dogal oldgunu düşnuorm hem de gerçekten yaraya çatlaga birebir yanıga falan çok ii gelıo gogslere de ii geldgini azram da gamzem de soylemşti bi de uygun en fazla 4 5 tl bi kavanozu ki bime falan daha da uyugna gelıo ben uygn buldkça alıorm iki kavanozm var şimdiden
Canım bizim bakım ürünleri mustela
ama kızımın cildi cok hassas
pisik kremi hametan
her açmada sürüyoruz
pisigimize de ii gelmişti
hametan dr da yazıo aslnda bi de bana sudocrem dedler o da iiymş hametan da yazdrym hangisi ii gelrse ...

kızlar şimdi albumume son halimi eklicem tam bi şiş suratm ya botokslu gibi
göbşmden çok suratm dkkatimi çekti göbşm hep oldgu için alşknm heralde
e tabi o da bu kadar yoktu cnm

kız kardeşim kocamı aramış numaramı istemiş vermemiş 23:30da evde olacam o zaman ara demiş hayırdır işallahhhhh

Duygum koskocaman bi maşallah sana ne şişi ya cok güZelsiniz ben o şişkinliği yapana kurban olurum allahım ssglıkla kucagına aldıgınıda gosterdın inş sonra ozlıycen ğöbişini neyse benimkinceker koyarım ben gamzecim hayır ollsun inş sabrın sonu selamettir sen elbet yaşadıklarından sonra yuregının hakettıgı guzellikler yasıcaksın inş

Ay telden önceki kobyaladığım cıkmıs hastayım ya onun dalgınlığına verin pardon

sanmıyorum ama bakalım eniştemlede face üzerinden msjlaştık allah mutlu etsin dedi bana
kıskardesn bekar deglmiydi senn ii de zaten görşmuosnz ki olmsz bşey için nie arasn biri bi laf mı karştırdı ki inşş merhamete gelmiştr de aramştr cnm onn poaztf olması çok onemli cunku dua edyrm şu an
saol cnm ne yapalım şiştk tabi normal ben de çolk sevıorm göbşmü ya aslnda guzel de gelıorm gozume aynaya baknca fotoda pek bi şiş geldi yüzm sadece
ama gerçekten de çok guzel duygular senn de göbşlerine bakıcz bi kaç ay sonra başlıcak tatlı tatlı şişmeye

Son düzenleme:

bakalım canım son 15 dk:18::18::18::18:

selam kizlar

gamze insaallah guzel bir konusma olur..

duygucum gayet iyisin bence yuzun gozun de sana oyle geliyor canim benim masallah diyeyim kuzuna da sanada

basja hatirlamiyorum bisey diyecekmiydim. uykum var

bakalım canım son 15 dk:18::18::18::18:

selam kizlar

gamze insaallah guzel bir konusma olur..

duygucum gayet iyisin bence yuzun gozun de sana oyle geliyor canim benim masallah diyeyim kuzuna da sanada

basja hatirlamiyorum bisey diyecekmiydim. uykum var

saol cnm bnmm
sen de eklsene ztar yaa sonra kaldrrsn yok mu şöyle yeni bi foton

yok canim biz ailecek fotograf ozurlusuyuz..

yarin baby shower im var bakim guzel fotolarim olursa eklerim ama guzel cikmazsam eklemem

ya bak ozaman detaylı çek tmm mı cicileri bicileri süsüleri mamaları neolur hatrm içinnnn kendini de çek dik dur o o zaman ii çıkıo yne fotolar
bana da yapcaklar bi kaç hafta içinde ben de eklicem baby shower fotolarmıııııııııııı

Aaa ben bilmiyordum dr çatlaklarada sürebilirsin deyince bende göğüslerim çatlamasın diye bolbol sürüyordum biraz ara vereyim bakalım durucakmı kabuklanma.Sağol canım sölediğin için

Bende susam yağı alıp bulundurayım:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…