a.s . valla < 0.1 yazıyordu. bir de kocaman NEGATİF
gunaydınn
bı cocuk büyütmenin ne kadar zor oldugunu her gecen gün bi kere daha anlıyorumyorgunumm cook
periimm cnm ne desek senın için fayda etmez farkındayım ama umut hep var beklenen geldiğinde beklediğime değmiş diyeceksinhatta belki biraz daha mı bekleseydim diyeceksin
günaydın herkesçiklere
cuma ankaraya gidiyoruz oleeeyyyy
5 gibi bir sonuç olsaydı şüpheli diyebilirdik.. Zaman geçince tekrarlanmalı bu durumda geç döllenme olasılığına karşı..
Ancak 0.1 negatif oluyor canım ya..
Inşallah diğer ay gelir bebeğin
Hakkında hayırlısı olsun..
günaydınn mervem gece uykuların 3 yaşına kadar böyle bölük parça olucak malesefbirde emmeyi bıraktığında biraz daha rahat olucaksın merak etme
meggg günaydınnnnn
teşekkür ederim inşaallah. çok ümitliydim bu ay. Kendimi kandırıyor da olabilirim. Gerçi allahtan ümit kesilmez. Eşimde de hareket problrmi çıktı bir de. Gerçi hala inanmıyorum da. Sayı çok iyi ama hareket azmış. Bir de varikosel dediler ama ameliyat demediler şükür. Ben de anlamadım. Bende de pko var. Hah diyoruz ne güzel bulmuşuz birbirimizi
yatagımla platonik aşk yaşıyorz yakocamın omzuna yaslanıp uyumayı özledim emir paşa uyuyana kadar o da uyuyo ee ben de ortada kalıyorm
yatagımla platonik aşk yaşıyorz yakocamın omzuna yaslanıp uyumayı özledim emir paşa uyuyana kadar o da uyuyo ee ben de ortada kalıyorm
ay megim çok özledim ankarayı
kocamı yalnız başına göndericem tekrar ben 2 hafta kalıcam inşallah sonra bizi almaya gelecek tekrar
eminecim kuzey daha iyi
dün yine doktora gittik bu da başka doktor
3. doktor da bişeysi yok dedi hafifmiş
3 doktor öyle dediyse öyledir heralde
merve valla biz 4. aydan beri uyku nedir unuttuk
şimdilerde yine iyice sapıttı 20dk yarım saat maks saat başı kalkıyor emiyor bazen tamamen uyanıyor uyutana kadar anam ağlıyor
bana da 2 yaşını bekle diyolar nası dayanacaksam o zamana kadar
Emoşum,nevrestegilin mutfağıgilinde döktürmüşsün annemellerine sağlık
ay megim çok özledim ankarayı
kocamı yalnız başına göndericem tekrar ben 2 hafta kalıcam inşallah sonra bizi almaya gelecek tekrar
eminecim kuzey daha iyi
dün yine doktora gittik bu da başka doktor
3. doktor da bişeysi yok dedi hafifmiş
3 doktor öyle dediyse öyledir heralde
merve valla biz 4. aydan beri uyku nedir unuttuk
şimdilerde yine iyice sapıttı 20dk yarım saat maks saat başı kalkıyor emiyor bazen tamamen uyanıyor uyutana kadar anam ağlıyor
bana da 2 yaşını bekle diyolar nası dayanacaksam o zamana kadar
koca yatak odasında biz rüzgarla salonda yatıyoruz dün gece 2ye kadar msjlaştık sanki ayrı yerlerdeymişiz gibi
Toplam 15 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 10 ziyaretçi)
Meg*, Master+, jaleda+, utopya06+,mrs.who*
şükür..
nerde millet yanerde topik:26:
azra,elis,elibeses,didem,ilda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?