Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Şu sarelle reklamı varya bayılıyorum ona anneeeeeee die bagırınıyo çocuk
bnm eşimde cok sever arada onun içindeki cocukta tekme atıyo heralde:):)

Kızlar slm nasılsınız benim faranjit nezleye cevirdi yeryerim akıyo ağzımın tadı yok midem bulanıyo ama ac olunca dahada bi bulanıyo genede halimize şükür ıyıyız inş miniğimde iyi bakalım pazartesi kontrol inş guzel haberler vericek doktorda bizde bole okuyorum yattıgım yerden ama halim yok yazamadım seviyoruz sizi ıyı geceler canlarım

aynı bnm gibi seyretmş hastalgn cnm bnm de oyle olur onca faranjt sonra nezle bogazın ii mi şimdi peki ? limonlu su yap cnm sıcak sıcak iç çok ii gelr ben çok limon yemştm il başlarda hem bulantıya da ii gelıo cnm bulantı için tavsye edecegm bşey yok cunku ben bi çaresini bulamamştm aç olnca da bulunuo bşey doknnca da bulanıo posalı şeylerde mesela çok bulanıodu portakal suyu gibi .... melegn gayet ii kuzum ii hberler getrcksn bize de inanıorm iice dnlen cnm ozim biz de seni çok sevıorzz opuldunnn

evet duygu son ay cok degisikkmis ya cok enteresan bir ruh haline sahip oldum..

evet duygu son ay cok degisikkmis ya cok enteresan bir ruh haline sahip oldum..

bi anda mutasyona ugradm sanki düz yolda ble hışhış kalıorm kaşntıdan uyuyamıorm bi de çatlaklarm başladı az da olsa var yani kasık bolgemde e korkular başladı bi de ....
amaaaaaa herşeye ragmen çok keyfli ya bi kıprdadı mı içim erıo Allah hayırlısyla saglıkla kucagmza almayı nasip etsn Rabbim yardmcmız olsn inşşşşşşşşşşşşşşşş

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)

:26:

Ztar cim kolay degil yuzdunuz yuzdunuz kuyruguna geldiniz, o kadar stres olur tabi normal,
ins her sey yolunda gidecek.

bugun ablamla mesajlastim o da 37. haftada.
baya boyle stresli mutsuz gibiydi,
noldu diyorum, bi sey yok diyor, sanirim normal bu haftalarda boyle hissetmeniz.
bi de benim ablamin 3. dogumu ama yine de korkuyor.
ins sizler de kolayca atlatirsiniz Rabbimin izniyle :)

Ozim cim ins pazartesi senden guzel haberler duycas, benden de kac yumurta olmus onu ogrenices, bakalim pazartesiyi bekliyoruz ikimiz de :)

kizlar ya benim bu kilo sorunuma acil bi cozum bulmam lazim..
yine 68 kilo oldum bi ara nerdeyse 60 a kadar inmeyi basarmistim.

bugun bi tobleron u tek basima yedim
kosmaya cikayim disariya diyorum ama cok useniyorum..

:26:[/QUOTE]

kizlar ya benim bu kilo sorunuma acil bi cozum bulmam lazim..
yine 68 kilo oldum bi ara nerdeyse 60 a kadar inmeyi basarmistim.

bugun bi tobleron u tek basima yedim
kosmaya cikayim disariya diyorum ama cok useniyorum..

cnm bence takma şu an yani blmıorm seni mutlu edecekse yap spor diyet falan ama çikolata mutlu edıosa da onu ye şu an neyle mutlu oluosan onu yapma zamanı ki boylece az strese gir bebiş de gule oynaya gelsnnnn

beyazkelebek sen yağmurdamlası mısın?:26:

Duygum napıyosun?

hehehe kociş da çok komik he sanki uyuablıomş gibi hadi yatalm dıo yatmamla kalkmam bir olcak sanıorm yne bi umit belki uyurm opyrm canlar geleblme olasılıglya gdıorm şimdlk

hehehe kociş da çok komik he sanki uyuablıomş gibi hadi yatalm dıo yatmamla kalkmam bir olcak sanıorm yne bi umit belki uyurm opyrm canlar geleblme olasılıglya gdıorm şimdlk

Dadlu rüyalar Duygum

yne geldi duygu kaderi bu onn
uykusuzzzz herr geceeeeeeeee
yatakta cebelleşçegme oturrum daha ii yne üç dört gibi koltukta sızarm heralde

teyzemlee konuştum 1 saat tlfonda numarasını kız kardeşim verdi az daha sabrett düzelcek herşey dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…