Kızlar slm nasılsınız benim faranjit nezleye cevirdi yeryerim akıyo ağzımın tadı yok midem bulanıyo ama ac olunca dahada bi bulanıyo genede halimize şükür ıyıyız inş miniğimde iyi bakalım pazartesi kontrol inş guzel haberler vericek doktorda bizde bole okuyorum yattıgım yerden ama halim yok yazamadım seviyoruz sizi ıyı geceler canlarım
hayır olsun ztarm ama benm de oyle demn gttm ecenin odasına ilk defa korktum boyle ki sekiz ay boynca hep ii şeyler düşndm kuruntu yapmadm ama yaklaştıkça beni de bi korku sardı kızımı görsem hayırlısyla odasnda yanmzda çok sevncm şunu yazarken tekme atıo ben iim anne dıo yawrum bnm kurban olrm sana ay ben sanrm kafayı yedm galba
hilalim enn sevmedgm tiplerdır çocklarnla ilglienmeyenler nasıl boyle rahat oluolar ne içıolar acaba diesm gelıo
gamzem ihmal yok al bi an once egeden randevuyu
evet duygu son ay cok degisikkmis ya cok enteresan bir ruh haline sahip oldum..
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
:26:
kizlar ya benim bu kilo sorunuma acil bi cozum bulmam lazim..
yine 68 kilo oldumbi ara nerdeyse 60 a kadar inmeyi basarmistim.
bugun bi tobleron u tek basima yedim
kosmaya cikayim disariya diyorum ama cok useniyorum..
beyazkelebek sen yağmurdamlası mısın?:26:
Duygum napıyosun?
iim megimm be neolsn senn şaşkın geben hem şaşkın hem de daha da bi gece kuşu artık baykuş gibi bşey oldum kısaca
hehehe kociş da çok komik he sanki uyuablıomş gibi hadi yatalm dıo yatmamla kalkmam bir olcak sanıorm yne bi umit belki uyurm opyrm canlar geleblme olasılıglya gdıorm şimdlk
beyazkelebek sen yağmurdamlası mısın?:26:
Duygum napıyosun?
merhabalaaar...
he benim meggilim ya.. dondum dolastim geri geldim buraya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?