Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Ozim gecer inş.ben 2 hafta önce öyleydim hatta gebelik şüphem var diye ilacıda dogru düzgün kullanmadım sonra nezleye cevirdi ama uzun sürmedi bide dr keslnlikle burun spreyi kulllanma demişti aklında olsun

kelebek hadi hayırlısı bende bu ay saldım çayıra gibi oldum bide böyle deneyim dedim :)

bide bana yat zıbar diyceksiniz ama bnm hiç uykum yook

uyumayınnnnnnnnnn yalnz kalıorm sonraaaaaaaaa

1 erkek 1 kadına dalmışım..
uyku da bastırdı he

Keşke uyusam duygum birazdan uykum gelir kesin bebiş başlar aglamaya
sankim ben doyurcam yat uyu yok ama sorumluluk hissediyorum hiçbişey yapmasam alıp gazını cıkartıyorum annesi haliyle bzn tükenmiş gibi hissediyo ben o sıralarda özellikle gece uyumamaya direnirken alıp gezdiriyorum evln içinde o da annesine inat yapar gibi hemen uyuyor
bu bebeler çok akıllı yaa

demi çok akıllılar valla
anneye yapıolar nazları
tetkte olnca da dedgn gibi uyuyamıo ki insan ....

İyigeceler megoooo

evt duygum yaaa bu küçük adam daha 3aylık valla trip yapmayı bile ögrenmiş aglarken göz ucuyla annesine bakıyo beni kaale alıyormu acaba dieee
ama çok güzel bi duygudur heralde bana yansıyan o en azından

dünyanın en meşakatli işi ve en güzel ödülü bir arada

bende kaçayrum gece gece karnım acıktı
neden uykum kactıgını buldum bugün misafirlikte çay kahve hepsini içtin ondan oldu

ii geceler cnmcmm görşrzz

Gunaydin benim geldiğim saatlerde mı var bı sakatlık kimse yok yine
Dün Dr gittim dogun seklini falan konuştuk 38.haftada karar verelim dedi umarım sezaryana dönmez normal istiyorum dedim ama bakalim birde sut az iciyorsun herhalde 1 lt yakın iç dedi gaz sorununu ne yapacaksam(

Gunaydin kizlar
İki aydir ilk kez ates olctum atesim dusmus adet olucam bugun
Ustunede saglik ocagi aradi gebelik istiyordunuz var mi diye yok dedim
Hayattan nefret ediyorum herseyin ustustisye gelmesindednde nefret ediyorum artik hicbisey icin dua etmiyorum

günaydın

gamze ailenle aran yavaş yavaş düzeliyo inşallah çok sevindim

prenses varya artık seni tokatlayıp kendine getirmek istiyorum karamsar olma dedikçe içine kapanıyosun
ne demek dua etmiyorum valla kızmaya başladım sana sen bukadar güçsüz olmazsın belki hayırlısı böyledir ne biliyosun hayırlısını iste rabbim inşallah sağlıklı bir evlat verir sanada

gunaydınn
bı cocuk büyütmenin ne kadar zor oldugunu her gecen gün bi kere daha anlıyorum yorgunumm cook

periimm cnm ne desek senın için fayda etmez farkındayım ama umut hep var beklenen geldiğinde beklediğime değmiş diyeceksin hatta belki biraz daha mı bekleseydim diyeceksin

merhaba arkadaşlar yaaa benim kafam çok karışık ben normalde erken adet olurum hep. son 1,5 aydır da nerdeyse haftada bir oluyordum, yani bir hafta durup bir hafta oluyordu doktora gittim pko dışında bir sorun yok. ve doğum kontrol hapı verdi doktor en azında düzene sokalım diye. adetime 10 gün kala filan (geçen adet tarihim ocağın 18ydi) şubat 9 gibi lekelenme geldi ben de işte yine başlıyor ara kanamalar dedim ve doğum kontrol hapına başladım, ertesi gün de içtim. fakat kesildi adet sandığım şey. zaten çok az bir lekelenmeydi. sonra ben ayyy bu yerleşme kanamasıdır diye günlerce araştırdım, bu arada bu ay içimde kuvvetli bir his bu ay gebe olduğumu söylüyordu.sonra dün kan tahlili yaptırdum, negatif, ondan önce de 2 kez idrar tahlili yaptırdım yine negatif tabii. adetlerim hep erken gelirdi hala gelmedi gerçi geçen aya göre daha 5 gün var ama o gelen leke neydi ve niye kesildi anlamadım ve hala içimdeki ses hamile olduğumu söylüyor... napcaaammm ben şimdi

selam

hcg tahlil sonucun kaçtı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…