Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ibo hürreme neler ettiydi kızım..
hafızayı tazelesene..

inşallah hayırlısıyla birsumum..

ayrıca bir cümlen çok komik geldihani doktorunun dediğigece 12yi geçseydi,bunun geyiği yapılırdı çok gülerdik burdaanladın sen onu

neymişş o ben kaçırdım onu şşşşşşşş + 18 olanlar gelsinn lütfenn

dün akşam bir konu okudum okumaya başladım ama nasıl bir gülme krizine girdim tutamıyorum kendim
konunun başlığı şöyle sirkelet sonra hamiş kal şimdi halvetten sonra eşler kadınların ayaklarından tutup çamaşır gibi sirkeliyomuşhani nevresimi geçirirsin sağa sola ileri geri sallarsın ya işte onun gibi

inşallah hayırlısıyla birsumum..

ayrıca bir cümlen çok komik geldihani doktorunun dediğigece 12yi geçseydi,bunun geyiği yapılırdı çok gülerdik burdaanladın sen onu

hahahah ne demişim ben öyle yaaaa..
ne içmişimde demişim aman Allahımmm

ama işin ilginci doktorum bayan ve

anammm ben onu çok şaaptırdım beyimede bir tüulü yolu bulamıyormuş bizim garipler
gitm yolları açtırttm bakalım bulabilecekler mi sirkeleye sirkeleye

anammm ben onu çok şaaptırdım beyimede bir tüulü yolu bulamıyormuş bizim garipler
gitm yolları açtırttm bakalım bulabilecekler mi sirkeleye sirkeleye
: bende beyime değilde kendim kendime yaptımdıhatta ilk yaptığım ay geçen yıldı 2. çizgi silik çıktı haaahhh tuturdum derken kırmızılar geldi
ben evcazımı toplim gelirim yineeee

tamm çabık toplaaa

kedicikkk hoşgeldinn
ya bak sana söyleyim senin bebişin o kediyi yakında alıp camdan aşağıya atar benimle diğilde onunla yatıyon die

he he eminem adil olmaya çalışıyorum tatlım akşamları oğluş saat gece 5 ten sonra pisim:))) atmaz ama yan yana bırarksam oğlum pisimi mıncırcak yani:)))))))) içi gidiyr heyecan yapıyo

valla meg gilimmm doktorum seni hamile bırakacam durumunuzda inan birşey yok diyor..
önce Allaha sonra onlara güveniyorum nasibb..
inşallah seneye bu zamanlar meleğim yuvamızda olur..
önce sağlık ama..

hahahah ne demişim ben öyle yaaaa..
ne içmişimde demişim aman Allahımmm

ama işin ilginci doktorum bayan ve

julietta merhaba

ben uzun süredir sizleri keyifle okuyorum arkadaşlığınız çok güzel maşallah
ama eskiden hamile olmadığım için şimdi de bebişim çok küçük olduğu için sohbete dahil olamadım.

mesajını okuyunca yazmak istedim. doktorun nur hanım mı
kendisi benim de doktorumdu o yüzden dayanamadım yazdım. hayatımda tanıdığım en müthiş doktor ve onun da çabalarıyla ve Rabbimin takdiriyle çok şükür hamileyim.
darısını canı gönülden sana da diliyorum

Sabah yazdigimdan cok pisman oldum Allahim affetsin beni herseyin hayirlisi o olmak demedikten sonra olmucak kabul etmeliyim dua etmekten baska sansim yok bu kocayla ( hemen dus alip Yasin okudum insallah Rabbim affeder beni

he he eminem adil olmaya çalışıyorum tatlım akşamları oğluş saat gece 5 ten sonra pisim:))) atmaz ama yan yana bırarksam oğlum pisimi mıncırcak yani:)))))))) içi gidiyr heyecan yapıyo
ikisini yanyana bir fotosunu koysana kim bilir birlikte nasılda güzel oynuyolardır
Sabah yazdigimdan cok pisman oldum Allahim affetsin beni herseyin hayirlisi o olmak demedikten sonra olmucak kabul etmeliyim dua etmekten baska sansim yok bu kocayla ( hemen dus alip Yasin okudum insallah Rabbim affeder beni

canım perim sen özünde çok iyi bir insansın bunu anlaya biliyorum ama lütfen kendini koyuverme rabbim kaldırmayacağımız yük vermesin sabır et elbet zamanı vardır oda zamnını bekliyo ama lütfen umudunu kesme

ahh cnmm merhaba evet nur hanım doktorumm..
çok harika bir insan değil mi? bende onun için ve hastanenin kalitesinden dolayı oradayım..
şimdilik beklemedeyim evde deneme yapıcaz eger olmazsa nur hanım doğum yaptıktan sonra tüp bebek denemem olacak cnm..
cok tesekkür ederim iyi dileklerin için..amiiiiinnnn..
sizde sorun neydi tatlım? ve kaçıncı denemendi?:26:

harika ne demek
ben bayılıyorum ona
Allah gönlüne göre versin, hep hayırlarla karşılaştırsın inşallah onu

bizde pko, sayı azlığı, hareketsizlik, varikosel falan filan herşey vardı canım
çok şükür şimdi bebeğim bizimle. Rabbim inşallah hayırlısıyla kucağımıza almayı da nasip etsin.

bütün isteyenlere hayırlısıyla bekletmeden versin Rabbim.

amiin. cnm bnm sağlıkla al kucağına inşallahhh..
Rabbim meleğini bağışlasın size..
bende adet olmayı bekliyorum dört gözle..hemen evde çalışmalara başlıyacaz.
eğer olmazsa Allahın izniyle nur hanımın yanındayım..
bizdede tüplede problem vardı laparoskopimi yaptı semra hn ve mustafa bey.
şimdede morfoloji ve hareket sorunu var..
bakalım nasibimiz ne ise onu yasayacağız canım.

kızlar galiba hamileyim hiç beklemiyoduk bu ay ilk defa çalışma yapmıştık şoktayımm adetım bi kaç gun gectı ay bi baktım çift çizgi hahaha hep bunu demeyi cok özenmiştim pat diye hamile kaldım 3 senede tüple ne var ki bunda Rabbim kimseyi benim kadar bekletmesin çift çizgi aşkı hep içimde kaldı dıye yapıp duruyom Allahım istiyen butun arkadaslarıma nasip etsin megim perim yagmurum hilalim eminem gülbebeğim birsum yazmayı unuttugum ve ıstıyen herkese inş kusura bakmayın görmemiş ler gibi oldum ama görmegim ya nspıyım hoş görün

canım benim yaaaaa kıyamam ....
amiiinnn...
kız sen hamileymişssin yaa zaten maşallahhhh
Allahım saclıkla kucağına almayı nasib etsin cnm bnmmm..
nasıl kaldın ozim de bakim bana ben yokum ne zamandırrr:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…