Eki Görüntüle 632162kızlar galiba hamileyim hiç beklemiyoduk bu ay ilk defa çalışma yapmıştık şoktayımm adetım bi kaç gun gectı ay bi baktım çift çizgi hahaha hep bunu demeyi cok özenmiştim pat diye hamile kaldım 3 senede tüple ne var ki bunda Rabbim kimseyi benim kadar bekletmesin çift çizgi aşkı hep içimde kaldı dıye yapıp duruyom Allahım istiyen butun arkadaslarıma nasip etsin megim perim yagmurum hilalim eminem gülbebeğim birsum yazmayı unuttugum ve ıstıyen herkese inş kusura bakmayın görmemiş ler gibi oldum ama görmegim ya nspıyım hoş görün
canım benim yaaaaa kıyamam ....
amiiinnn...
kız sen hamileymişssin yaa zaten maşallahhhh
Allahım saclıkla kucağına almayı nasib etsin cnm bnmmm..
nasıl kaldın ozim de bakim bana ben yokum ne zamandırrr:26:
ne güzelll bu anı bize de nasip etsin Allahım...
beni unutmuşsun bu arada
Amin canım aysunum inş az kaldı ya unutmus olamam ben seni yazdıgıma cok emindim telden giriyorumda aysunum kusura bakma unuturmuyum senı herzaman aklımda ve duamdasın canım darısı tez vakitte AYSUNUMUN olsun inş
Eki Görüntüle 632162kızlar galiba hamileyim hiç beklemiyoduk bu ay ilk defa çalışma yapmıştık şoktayımm adetım bi kaç gun gectı ay bi baktım çift çizgi hahaha hep bunu demeyi cok özenmiştim pat diye hamile kaldım 3 senede tüple ne var ki bunda Rabbim kimseyi benim kadar bekletmesin çift çizgi aşkı hep içimde kaldı dıye yapıp duruyom Allahım istiyen butun arkadaslarıma nasip etsin megim perim yagmurum hilalim eminem gülbebeğim birsum yazmayı unuttugum ve ıstıyen herkese inş kusura bakmayın görmemiş ler gibi oldum ama görmegim ya nspıyım hoş görün
ozimmm ne demek ben olsam bir kere daha yapardımmmmm çift çizgi aşkınaaEki Görüntüle 632162kızlar galiba hamileyim hiç beklemiyoduk bu ay ilk defa çalışma yapmıştık şoktayımm adetım bi kaç gun gectı ay bi baktım çift çizgi hahaha hep bunu demeyi cok özenmiştim pat diye hamile kaldım 3 senede tüple ne var ki bunda Rabbim kimseyi benim kadar bekletmesin çift çizgi aşkı hep içimde kaldı dıye yapıp duruyom Allahım istiyen butun arkadaslarıma nasip etsin megim perim yagmurum hilalim eminem gülbebeğim birsum yazmayı unuttugum ve ıstıyen herkese inş kusura bakmayın görmemiş ler gibi oldum ama görmegim ya nspıyım hoş görün
kızlar bu topıcde herkes birbirini tanıyomu ben üye olabildim hep takipdeydim ama ...kimse yabancılara cevap vermiyor ama nedeeeeen.
Sağol canım benım ben 2012 nisanda kalmıstım aşılamayla onun kalbi durdu pıhtılaşma cıktı bende neyse kürtajdan sonra bi aşılama daha denedim oluruna bıraktım aralıkta tüp denedik şükürler olsun tuttu inş saglıkla devam eder alırız kucagımıza darısı sızın ıns canım sende laporoskopi olmuşsun gecmiş olsun hemen gelsın miniğin inş bizimki böle bi hikaya işte
canımmmmmmmmmmmmmmmm
hoşbuldummmm :)
bende isterim öpcük
hem az geliyosunuz kızım ya,görüşemiyoruz
hoşgeldin canımm aramızakızlar bu topıcde herkes birbirini tanıyomu ben üye olabildim hep takipdeydim ama ...kimse yabancılara cevap vermiyor ama nedeeeeen.
nasılsın bakalım görüşemiyoruz aysunum yaacanımmmmmmmmmmmmmmmm
bende isterim öpcük
hoşgeldin canımmm benimm gözden kaçmıştır kusura bakma lütfennnkızlar bu topıcde herkes birbirini tanıyomu ben üye olabildim hep takipdeydim ama ...kimse yabancılara cevap vermiyor ama nedeeeeen.
bende isterim öpcük
hoşgeldin canımm aramıza
nasılsın bakalım görüşemiyoruz aysunum yaa
kıskanmaasana beeeönce beni öptüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?