Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ne güzelll bu anı bize de nasip etsin Allahım...

beni unutmuşsun bu arada

canım benim yaaaaa kıyamam ....
amiiinnn...
kız sen hamileymişssin yaa zaten maşallahhhh
Allahım saclıkla kucağına almayı nasib etsin cnm bnmmm..
nasıl kaldın ozim de bakim bana ben yokum ne zamandırrr:26:

Sağol canım benım ben 2012 nisanda kalmıstım aşılamayla onun kalbi durdu pıhtılaşma cıktı bende neyse kürtajdan sonra bi aşılama daha denedim oluruna bıraktım aralıkta tüp denedik şükürler olsun tuttu inş saglıkla devam eder alırız kucagımıza darısı sızın ıns canım sende laporoskopi olmuşsun gecmiş olsun hemen gelsın miniğin inş bizimki böle bi hikaya işte

ne güzelll bu anı bize de nasip etsin Allahım...

beni unutmuşsun bu arada

Amin canım aysunum inş az kaldı ya unutmus olamam ben seni yazdıgıma cok emindim telden giriyorumda aysunum kusura bakma unuturmuyum senı herzaman aklımda ve duamdasın canım darısı tez vakitte AYSUNUMUN olsun inş

Amin canım aysunum inş az kaldı ya unutmus olamam ben seni yazdıgıma cok emindim telden giriyorumda aysunum kusura bakma unuturmuyum senı herzaman aklımda ve duamdasın canım darısı tez vakitte AYSUNUMUN olsun inş

çok sağol bitanem inşallah.
şaka benimkisi..
biliyorum her zaman aklında dualarında olduğumu
bakalım nasip kısmet sağlıkla gelsinde artık ne zaman olursa..
seni bebişini öpüyorum

klenti 632162 kızlar galiba hamileyim hiç beklemiyoduk bu ay ilk defa çalışma yapmıştık şoktayımm adetım bi kaç gun gectı ay bi baktım çift çizgi hahaha hep bunu demeyi cok özenmiştim pat diye hamile kaldım 3 senede tüple ne var ki bunda Rabbim kimseyi benim kadar bekletmesin çift çizgi aşkı hep içimde kaldı dıye yapıp duruyom Allahım istiyen butun arkadaslarıma nasip etsin megim perim yagmurum hilalim eminem gülbebeğim birsum yazmayı unuttugum ve ıstıyen herkese inş kusura bakmayın görmemiş ler gibi oldum ama görmegim ya nspıyım hoş görün

canım ne mutlu ya hayırlı olsun inşallah...bnde çookkkk istiyorum ya şu çift çizgiyi görmeyi..ALLAH bekleyen herkese nasip etsin en yakın zamanda inşallah..:)

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
rabbim o güzel kalbine göre versinn

ozimmm ne demek ben olsam bir kere daha yapardımmmmm çift çizgi aşkınaa Amin canım dua et bize bol bolllBebişin sağlıkla gelsin inşallah.

kızlar bu topıcde herkes birbirini tanıyomu ben üye olabildim hep takipdeydim ama ...kimse yabancılara cevap vermiyor ama nedeeeeen.

maşallah maşallahh cnm bnm
amin cnm bnm benim daha kırmızılar bile gelemio laparoskopiden sonra
bebek nasıl gelecekse..
bende inan akışına bıraktım..
ne olacaksa olsunn

bende isterim öpcük
hem az geliyosunuz kızım ya,görüşemiyoruz

hoşgeldin canımm aramıza

nasılsın bakalım görüşemiyoruz aysunum yaa

kıskanmaasana beeeönce beni öptüü

iyiyim eminem sen nasılsın
okullar açıldı okula gidip geliyorum..

bebiş çalışmalarına ara verdik
laparoskopi için günü alıcam mart gibi onu bekliyorum..

benden haberler böyle sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…