Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

iyiyim eminem sen nasılsın
okullar açıldı okula gidip geliyorum..

bebiş çalışmalarına ara verdik
laparoskopi için günü alıcam mart gibi onu bekliyorum..

benden haberler böyle sen nasılsın

bende iyim aysunum çok şükür çalışıyorum bende değişen pek bişey yok
laparosopi rahim filmi değişmi:26:benmi öyle biliyorum:44:

bende iyim aysunum çok şükür çalışıyorum bende değişen pek bişey yok
laparosopi rahim filmi değişmi:26:benmi öyle biliyorum:44:

yok bebemmm laparoskopi ameliyat aysunla aynı doktorumuz onada laparoskopi onerdi doktor..
3 yerinden kesiklerin dikişlerin oluyor
hayırlısıyla o da atlatacak inşallahhh

ozimummmmmmmmmm
çok dadlusunnn
O senin tatlılığın megim buarada gecen ruyamda topikten birini hamile gördüm demiştim sendin bebeğim o entrasan bı ruyaydı ıkızlerın olucakmıs süpriz yapıyodun inş
maşallah maşallahh cnm bnm
amin cnm bnm benim daha kırmızılar bile gelemio laparoskopiden sonra
bebek nasıl gelecekse..
bende inan akışına bıraktım..
ne olacaksa olsunn
Canım hiç umutsuz olma biz elimizden geleni yapıyoruz dua edıyoruz inş Rabbim en hayırlı zamanda nasip edicek hem az kaldı inş birsum aysunla beraber patlatcaksınız siz sanki müjdeyi ole geliyo içime
Hoşgeldin canım aramıza rabbim istiyen herkeze nasip etsin benimde hiç kolay gelmedi bu sıpa sabır inş hemen gelsın miniğin annesi
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
rabbim o güzel kalbine göre versinn
Saol eminem rabbim seninde kalbine göre versin inş en güzelini hakediyosun canım benim
ozimmm ne demek ben olsam bir kere daha yapardımmmmm çift çizgi aşkınaa Amin canım dua et bize bol bolllBebişin sağlıkla gelsin inşallah.

Gülbebeğim canım Rabbim en kısa vakıtte sizede göstersin inş ole korkar olmusum ki testten tek çizgi korkusuna inan hamıle oldugumu bildiğim halde heyecan yaptımAllahım sizleride e sevindirsin tez vakıtte hep duamdasınız

HOsgeldib hilal nbr nasil gidiyor bugun bir ara seni aricaktim bospaya gitcekmisin dolaşalım yasmindede bı kahve iceriz diye sonra dedim ısı vardır ...

.............................................................................

Son düzenleme:
yok bebemmm laparoskopi ameliyat aysunla aynı doktorumuz onada laparoskopi onerdi doktor..
3 yerinden kesiklerin dikişlerin oluyor
hayırlısıyla o da atlatacak inşallahhh
aaa ne için bu bebek tedavisi içinmi:26:
benim ablamada yapmışlardı bebeği olmazdan öce böyle göbeğin yanından küçük bir kesik yapmışlardı:26:
ablam ondan sonra 1 kaç ay içinde gebe kaldı tabi evliliğinin 9. yılında

yemek vaktiii yemek vaktiiiii en sevdiğim şey yemek vakti görüşürüz kızlarrr ben var yemeğe gitmekk löp löp yiyip luk luk içmek öpüyorummmm hepinizii mucckkkkkk

Slmmm oku oku anca geldim ama hlç şikayetim yok özlemişim cok

aksum ben gecen hafta gittim ama okullar tatil die fena kalabalıktı 1saat zor kaldım,bende pzt arasam die düsündüm kipadaydım tüm gün hava cok kalapalıydı yagmur çamur
ben dün görümceme geldim yalnız gene,bizde bu tarafta dışarı cıktık istesemde gelemezdim
pooof gene yagmur geliyomuş

ozimmmm amin diyorum inş bizimde gelcek allahın izniyle
birsumm bende beklemelerdeyim:)

perimm sana kızamıyorum çünkü zor biliyorum ama genede güçlü olmalısın şu kafadan atmayı bi basarablilsen

Hilalcim saol canım benim birilerinin beni anlamasna o kadar ihtiyacım var ki aslında adet olduktan sonra yumurtlama dönemini çok rahat geçiriyorum nasip diyorum ama şu günler çok zor olup rahatlasam diyorum

Ozim beni çok güldrdün bu zor günler gerçekten geçmişte bir anı olabiliyormuş senin için oldu bile darısı bizim başımıza

Kızlar pıtılaşma sorunu olanlar bebeaspirini mi coraspirin mi kullanıyor yada tüpten sonra verdikleri hangisi

bende trombosit yüksek çok değil biraz ama artık bu ay aspirin içicem dr. hamile kaldıktan sonra vericekti ben hamile kalmaya belki faydası olur diye saçmalayı düşünüyorum içimde ukde kalmasın onuda deniyim dedim

Canım hiç umutsuz olma biz elimizden geleni yapıyoruz dua edıyoruz inş Rabbim en hayırlı zamanda nasip edicek hem az kaldı inş birsum aysunla beraber patlatcaksınız siz sanki müjdeyi ole geliyo içime :

inşallah öyledir cnm bnmm..
artık beklemek zorlaşmaya başladı inanki..
hayırlısı haklarımızdaa

Bebeklerimize :Baktın olmuyor durmadan bak.Psikolojik baskı sonuçta.İlla ki olur.

Julietta ne güzel bir adım atmışsınız düşün bir adım daha yaklaştın eşim kabul etse tedavi olmayı hamile kalmış kadar sevinirim Rabbim emeklerinizin karşılığını versin inşallah

hilalim nasılsın kızz çok zaman oldu demek sende beklemedesin..ben adet bile olamıyorum cuma günü doktoruma bi gidecem bakalım ne diyecek:26:

ahh cnm neden istemiyor tedavi olmayı..ilk defa duyuyorum bak..

Canım bukadar yorma kendını dıycem demıyorum bende cok yordum kendımı ilişkimi yıprattım belkide ama seni cok ıyı anlıyorum geçicek inş bugunler ve cok guzel gunler göstericek allahım ben coraspırn içiyorum tabi bide iğnem var

ahh cnm neden istemiyor tedavi olmayı..ilk defa duyuyorum bak..

canım dr.lar bi sorun yok diyor iki aydır yumurta geliştirici ilaç ve çatlatma iğnesi kullandım 1,5 yıl oluyor artık çok yıprandım bu yaz sonu tüpbebek yaptıralım dedim malesef istemiyor zamanı gelince kendiliğinden olucak diyor sıkıntılı yani

inşallah sizde tüpe gidene kadar gelir gelmesede üzülme elinde bi şans var sıkıca tut

evet bende de pıhtılaşma var..
coraspin falan kesmez seni dedi bana doktorum
hergün iğne kullanıcakmışm 9 ay boyunca..sanırım eliste öyleydi..
sabırsızlıkla bekliyorum valla iğne ilaç fitil vs ne gerekiyorsa kullanırız canım hele bi gelsinde:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…