Bebek istiyorum allahim

Kizlar sizlerde evlat hasretiyle yanıp tutusuyormusunuz nasil moral bulmaliyim ne yapmaliyim günaha girmek istemiyorum hersey allahin takdiri ama üzülüyorum benim gibi arkadaşlar varmi birbirimize destek olalım. . .
sabır..sabır... dua cnm baska bizim ilacımızzz yok

sabır..sabır... dua cnm baska bizim ilacımızzz yok
Dogru arkadaşım ama cevremde tanidiklarimda duydugumda hem onlar icin seviniyorum hemde kendim icin üzülüyorum bazen ne düşüncegimi bilemiyorum agliyorum esim evde yokken ve hemen midem bulanıyor stres beni sarıyor hemen ve dua ediyorum elden bisey gelmiyor ama bunu yasamayanlar anlamiyor birde teselli ediyorlar benim duygularımı sadece benim gibi yasayanlar bilir benim gibi gözyaşı akitanlar bilir ağlayarak Bebek ver diye dua edenler bilir...

Dogru arkadaşım ama cevremde tanidiklarimda duydugumda hem onlar icin seviniyorum hemde kendim icin üzülüyorum bazen ne düşüncegimi bilemiyorum agliyorum esim evde yokken ve hemen midem bulanıyor stres beni sarıyor hemen ve dua ediyorum elden bisey gelmiyor ama bunu yasamayanlar anlamiyor birde teselli ediyorlar benim duygularımı sadece benim gibi yasayanlar bilir benim gibi gözyaşı akitanlar bilir ağlayarak Bebek ver diye dua edenler bilir...
aynenn hemen hemen aynılarını yasadım ama sanıyorum ruhsuzlastım bu aralar neden anlamadımm bat yaklastıkca bi tuhaf oluo insan

Oyle benimde Bat 4ne ama icim okadar sogukki umudum yok gibi ki yokkkk
tedavı göruomusuunn bende fsh problemı vardı 9,75 di sınırdaa ıkı aydır klomen kullanıorm bu ay ıkıncı ayım klomende yumurtam 12di mmdi iki gun sonra kendılgınden catladı iki tane vardı o gün ve ertesi gün ilşki oldu dr. progestan 200mg verdi smdı onu kullanıorm belırtımde yok bakalım nolck

O günü dört gözle bekliyorum ama allahim daha fazla bekletme diyorum aylat gecti yillar gecti diyorum baska dicek biseyim yokkkm

tedavı göruomusuunn bende fsh problemı vardı 9,75 di sınırdaa ıkı aydır klomen kullanıorm bu ay ıkıncı ayım klomende yumurtam 12di mmdi iki gun sonra kendılgınden catladı iki tane vardı o gün ve ertesi gün ilşki oldu dr. progestan 200mg verdi smdı onu kullanıorm belırtımde yok bakalım nolck
Canim benim bir sıkıntım yok ama eşim ameliyat oldu degerlerin yükselmesini bekliyoruz erkekte olunca rahatsizlik zor oluyor bayandan olunca bir sekilde oluyor...

Canim insallh hasretin bu ay diner güzel yumurtan insallh dahada iyi olursun.

Canim insallh hasretin bu ay diner güzel yumurtan insallh dahada iyi olursun.
inşşallah cnm suan hıc bellırtım yok ama gecen ay adet olcakmısım gbı agrım vardı devamlı belırtımde vardı cok ama olmadı bu ayda yumurtam catladgndan berı hala akıntım devam edıo hiç agrım yok nedn anlamadım

Merhaba canım benzer problem bende de var fsh 4.53 ama lh 9.03 pco tanısı kondu klomen kullanmaya başladım ben de dün ama yumurta takibini bir ay sonra yapacakmış bakalım nasip nedir ben çok yeni başladım 6 aylık evliyim ama daha önce de problemlerim olduğu için biran önce başlayayım dedim durum ne gösterir bilinmez :(

Kizlar sizlerde evlat hasretiyle yanıp tutusuyormusunuz nasil moral bulmaliyim ne yapmaliyim günaha girmek istemiyorum hersey allahin takdiri ama üzülüyorum benim gibi arkadaşlar varmi birbirimize destek olalım. . .
Allah şifa versin canım ben çok başındayım ama bi sorunun varlığını bilmek bile stres sıkıntı moral bozukluğu, en güzeli tedaviyi kendi sağlığın için oluyomuş gibi düşünmek sanırım, nasip ne günse olur inşallah

Merhaba canım benzer problem bende de var fsh 4.53 ama lh 9.03 pco tanısı kondu klomen kullanmaya başladım ben de dün ama yumurta takibini bir ay sonra yapacakmış bakalım nasip nedir ben çok yeni başladım 6 aylık evliyim ama daha önce de problemlerim olduğu için biran önce başlayayım dedim durum ne gösterir bilinmez :KK43:
normalde bnmde lh fshden yuksekk azcık fark var ama pco konulmadı kist yok bbende rahım temızz

Back
X