Bebek istiyorum allahim

seninle aynı şeyi bende yaşıyorum canım.ama sakın isyan etme.Neden benim olmuyo deme Allahın gücüne gider.Bu bizim sınavımız ve şu anda Rabbim bizim sabrımızı ölçüyor belkide bilemiyoruz bunu.Dua et ve gönülden iste.Ben öle yapıyorum ve bu şekilde içimi ferahlatıyorum.Rabbim en kısa zamanda sana,bana ve tüm isteyenlere nasip etsin inşaallah...
Canim isyan etmek en korktugum sey hep dua ediyorum allaha tesbih çekiyorum sure okuyorum elimden geldikçe ama üzülüyorum icim aciyor bilmiyorum neden allahim diyorum o en iyisini bilir vakti vardir diyorum ...inşallah hayirli evlatlar verir rabbim bizlere

Selamlar canım bende senin gibi çok zor durumdayım allah nasip etsin bizede anne olmayı bu ızdırap ne zaman geçecek bilmiyorum doğurmak istiyorum allahım nasip etsin
Canim allah insani cok istedigiyle sinarmis bizimde sınavimiz bu.allah bizlere sabir versin ve hayırlı evlatlar versin insallh.bende anne olmak istiyorum allahim

Bende 1bucuk yıldır istiyorum kızlar bi türlü nasip olmadı. Rabbimin vardr bir bildiği. Bu hayatta hersey kolaylıkla benim oldu herseye kolay sahip oldum. Demekki buda benim sınavımmış. Allahım hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Zira benm psikolojim hiç de iyiye gitmiyor.

Bende 1bucuk yıldır istiyorum kızlar bi türlü nasip olmadı. Rabbimin vardr bir bildiği. Bu hayatta hersey kolaylıkla benim oldu herseye kolay sahip oldum. Demekki buda benim sınavımmış. Allahım hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Zira benm psikolojim hiç de iyiye gitmiyor.
Canim ben cok iyi anlıyorum seni evet her istediğimiz oldu alismisiz demekki herseyin hemen olmasina ama bu bizim elimizde degil ki dua et canım tek ilacımiz.

Canim ben cok iyi anlıyorum seni evet her istediğimiz oldu alismisiz demekki herseyin hemen olmasina ama bu bizim elimizde degil ki dua et canım tek ilacımiz.
Ediyorum sürekli sağol canım. Sabır da ediyorum. Ama cevremdeki insanlar beni çok uzuyor. Yemn edrrm bunalıyorum. Eltim 2.ye hamile sureklı anlatıyor nispet yapar gbi. Beni de hiç sevmez. Yeter ama ya bnde insanım. İnsanlar nekadar acımasız. Düşünüyorum acaba bn dha once böyle bi gunah işledim mi hani çocugu olmayan bi insana dalgamı gectim diye. Ama yemn ederm bn kimseye çocuk düşünüyor musun diye bile sormsmısımdr. Ama insanlar bna niye böyle yapıyo. Bıktım artık ys

Amin
Canim allah insani cok istedigiyle sinarmis bizimde sınavimiz bu.allah bizlere sabir versin ve hayırlı evlatlar versin insallh.bende anne olmak istiyorum allahim
Amin başta bukadar istekli deildim zor olacağanı anlayınca daha çok istiyorum ve herşeyden daha çok bizimkide erkek infertilitesi inşallah hepimizin olur

Ediyorum sürekli sağol canım. Sabır da ediyorum. Ama cevremdeki insanlar beni çok uzuyor. Yemn edrrm bunalıyorum. Eltim 2.ye hamile sureklı anlatıyor nispet yapar gbi. Beni de hiç sevmez. Yeter ama ya bnde insanım. İnsanlar nekadar acımasız. Düşünüyorum acaba bn dha once böyle bi gunah işledim mi hani çocugu olmayan bi insana dalgamı gectim diye. Ama yemn ederm bn kimseye çocuk düşünüyor musun diye bile sormsmısımdr. Ama insanlar bna niye böyle yapıyo. Bıktım artık ys
aay canım benm sıkma canını o eltıne dıyecek hıcbıseyım yok oyle eltı bendede var bırı cok ıyı destekcı dıgerı tammm bi sinir bozucu nispey yapıoo odaa ınann gtmıyorum benden buyuk bayramda bıle gtmedım de aramadımda en ıyısı uzak durcaksn öle ınsanlardan sıkmacnını

Canım yaaa bunlari bizdr yasiyoruz insanlat bu duyguyu yasamayinca anlayamazlar bunu anladım kimseyi allah böyle zor durumda birakmasin her acinin mutlu sonu vardır canım bak gör bizde bebislerimizi kucağımiza alacağız ve cok iyi anne olacagiz sen onlara bakma bakarsak huzurumuz kalmaz .allah herseyi görüyor canim herkes hakettigini bir gün alacak.

aay canım benm sıkma canını o eltıne dıyecek hıcbıseyım yok oyle eltı bendede var bırı cok ıyı destekcı dıgerı tammm bi sinir bozucu nispey yapıoo odaa ınann gtmıyorum benden buyuk bayramda bıle gtmedım de aramadımda en ıyısı uzak durcaksn öle ınsanlardan sıkmacnını
Gitmiyorum canım zaten evine ancak toplu yemeklerde gidiyorum oda 2,3 ayda bir. Kaynanamlarda karsılasıyorz 5gunde bir görmemek mümkün olmuyor yani. Bu cektiğim acıları hiç unutmayacağım.

Aynen öyle katiliyorum iyilerle karsilastirsin rabbim kuzenimin 1yildir bebeği olmuyordu simdi 5haftalik hamile.allah iste kulum verim diyor.istemekten bikmayalim

Canım yaaa bunlari bizdr yasiyoruz insanlat bu duyguyu yasamayinca anlayamazlar bunu anladım kimseyi allah böyle zor durumda birakmasin her acinin mutlu sonu vardır canım bak gör bizde bebislerimizi kucağımiza alacağız ve cok iyi anne olacagiz sen onlara bakma bakarsak huzurumuz kalmaz .allah herseyi görüyor canim herkes hakettigini bir gün alacak.
İnşallah canım sağol inşallah. En buyuk duam ve en buyuk isteğim bu. Ya allaha şükür herseyımız var bi bebeğimiz eksik. Eşim şimdilik birşey demiyor. Olursa olur olmazsa napalım allahın takdiri diyor. Ama ilerde olmazsa bnden ayrlmk isterse diye çok korkuyorum. Cunku eşim doğulu bn batılıyım. Onların gelinleri hiç korunmuyolar genelde gittikleri gibi hamile kalıyorlar. Eşime baskı yaparsalar fln korkuyorum. Oda insan belki bi zamn sonra sınar bıkar oda

Back
X