- 25 Eylül 2015
- 2.904
- 8.159
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çok haklılar, yaşayamayacaksın evliliğini bebek olursa. Yahu bir dur. Bir iki sene geçsin. Bir bak nasıl yürütüyorum evliliği, bütçem var mı, psikolojik durumum nasıl, hayalim hedefim var mı ? Hemen yapıyorsunuz çocuğu sonra ay ben napacağım çocuğu çalışacağım kimseye emanet edemiyorum, boşanacağım boşanamıyorum. Bir durun gözünüzü seveyim kaçmıyor ya çocuk !Merhaba ben Seray. 7 aylık evliyim. Ben 24 eşim 28 yaşında. Bebek istiyoruz ama eşimin ailesi dahil herkes biraz daha durun, biraz daha gezin kendinize vakit ayırın bebek her zaman olur evliliginizi yasayın diyorlar. Bebek olursa evliligimi yasayamayacak mıyım sanki? Belki bazı yerlerde haklıdırlar ama sonucta bizim kararımız bu yonde. İkimizde cocukları cok seviyoruz ve bizimde olsun istiyoruz. Böyle söyledikleri zaman moralim cok bozuluyor hamile kalsam haber versem cok erken diyecekler sevinmeyecekler resmen.![]()
Millet yap diye baski yapar sizinkiler nene dede olmaya hazir degil sanirim :))) borcunuz vs varsa ondan soyluyorlardir. Siz istiyorsaniz hazirsaniz millete halt yemek düser.Merhaba ben Seray. 7 aylık evliyim. Ben 24 eşim 28 yaşında. Bebek istiyoruz ama eşimin ailesi dahil herkes biraz daha durun, biraz daha gezin kendinize vakit ayırın bebek her zaman olur evliliginizi yasayın diyorlar. Bebek olursa evliligimi yasayamayacak mıyım sanki? Belki bazı yerlerde haklıdırlar ama sonucta bizim kararımız bu yonde. İkimizde cocukları cok seviyoruz ve bizimde olsun istiyoruz. Böyle söyledikleri zaman moralim cok bozuluyor hamile kalsam haber versem cok erken diyecekler sevinmeyecekler resmen.![]()
Merhaba canım günaydın beklemeyin derim sıkıntılar oluyor bi deneyin benceMerhaba ben Seray. 7 aylık evliyim. Ben 24 eşim 28 yaşında. Bebek istiyoruz ama eşimin ailesi dahil herkes biraz daha durun, biraz daha gezin kendinize vakit ayırın bebek her zaman olur evliliginizi yasayın diyorlar. Bebek olursa evliligimi yasayamayacak mıyım sanki? Belki bazı yerlerde haklıdırlar ama sonucta bizim kararımız bu yonde. İkimizde cocukları cok seviyoruz ve bizimde olsun istiyoruz. Böyle söyledikleri zaman moralim cok bozuluyor hamile kalsam haber versem cok erken diyecekler sevinmeyecekler resmen.![]()
Ben de öyle dedim 3. Ayda hadi olsun dedik şükür oldu.. Kendi ailem ve eşimin ailesi dahil herkes dedi ki hemen olmasın ayynı şeyleri ben de dedim hatta eşimin beynini yedim hatta birazdda onlara inat yaptımMerhaba ben Seray. 7 aylık evliyim. Ben 24 eşim 28 yaşında. Bebek istiyoruz ama eşimin ailesi dahil herkes biraz daha durun, biraz daha gezin kendinize vakit ayırın bebek her zaman olur evliliginizi yasayın diyorlar. Bebek olursa evliligimi yasayamayacak mıyım sanki? Belki bazı yerlerde haklıdırlar ama sonucta bizim kararımız bu yonde. İkimizde cocukları cok seviyoruz ve bizimde olsun istiyoruz. Böyle söyledikleri zaman moralim cok bozuluyor hamile kalsam haber versem cok erken diyecekler sevinmeyecekler resmen.![]()
Sevgililikle evlilik aynı değil. Muhtemelen birlikte yaşamadınız. 7 aydır birisiyle aynı evde yaşıyorsun. Bence de gezin yaşayın. Çocuk varken zor olur. Okuyoruz burda cinselliği azalan insanlar var. Ya da bir tatile gidilcek 1 hafta tatilin parası veriliyo çocuk zırt pırt hastalanıcak. Tamam bebekler sevimli ama çok zor. Ya da o sevdiğin adam sustur şunu diyip çanağını da dönebilir. Ben sırf bunları göze alamadığım için çocuk istemiyorum. Ama siz göze alıyorsanız ben iyi şanslar derim4 yıl sevgiliydik, 7 aydır evliyiz. Maddi acıdanda hic sıkıntımız yok. Cok fazla sorumluluk isteyen bir sey cok zor biliyorum ama buna hazır hissediyorum
Merhaba ben Seray. 7 aylık evliyim. Ben 24 eşim 28 yaşında. Bebek istiyoruz ama eşimin ailesi dahil herkes biraz daha durun, biraz daha gezin kendinize vakit ayırın bebek her zaman olur evliliginizi yasayın diyorlar. Bebek olursa evliligimi yasayamayacak mıyım sanki? Belki bazı yerlerde haklıdırlar ama sonucta bizim kararımız bu yonde. İkimizde cocukları cok seviyoruz ve bizimde olsun istiyoruz. Böyle söyledikleri zaman moralim cok bozuluyor hamile kalsam haber versem cok erken diyecekler sevinmeyecekler resmen.![]()