- 14 Eylül 2017
- 33
- 49
- 18
- 28
- Konu Sahibi Heleheleminnos
-
Acele etmeyin 9 ay çok uzun bir süre değil. Akışına bırakın madem tahlillerinizde bir sıkıntı yok. Stresten de olumsuz etkileniyorsunuzdur.Arkadaslar 9 aylik evliyim eşimle hic korunmadik ama cocugumuz olmuyor bende surekli en az ayda bir defa idrar yaparken yanma ve ağrı oluyor antibyotik iciyorum geciyor defalarca hastanelere gittim idrar tahlili verdim idrar kulturu verdim ama hep temiz cikiyor. Eşimde ürologa göründü ondada bir sorun yok . Eger bende bir sorun yoksa neden hep ağrim oluyor sık ve sürekli idrara çıkıyorum . Eger bir sorun yoksa neden bebegim olmuyor her ay hasta oldugumda aglayacak kadar kotu oluyorum tutuyorum kendimi eşime uzuntumu belli etmek istemiyorum oda cok istiyor. Gecen yine doktora gittim purinol verdi ama benim bundanda ümidim yok yardim edin bilgilerinize ihtiyacim var :'(
ilk evlendigimizden beri Herkes durmadan soruyor niye cocuk yapmiyorsunuz diye millete cevap vermekten usandim aslinda ben cok takintili bir insan degilim surekli soran insanlar yuzunden takinti yaptim
9 ay mi daha çok erken en az 1 yıl denemelisiniz soranlara biz simdilik boyle iyiyiz deilk evlendigimizden beri Herkes durmadan soruyor niye cocuk yapmiyorsunuz diye millete cevap vermekten usandim aslinda ben cok takintili bir insan degilim surekli soran insanlar yuzunden takinti yaptim
Sadece idrar testi ile mi sizde sorun olmadıgına emin oldunuzArkadaslar 9 aylik evliyim eşimle hic korunmadik ama cocugumuz olmuyor bende surekli en az ayda bir defa idrar yaparken yanma ve ağrı oluyor antibyotik iciyorum geciyor defalarca hastanelere gittim idrar tahlili verdim idrar kulturu verdim ama hep temiz cikiyor. Eşimde ürologa göründü ondada bir sorun yok . Eger bende bir sorun yoksa neden hep ağrim oluyor sık ve sürekli idrara çıkıyorum . Eger bir sorun yoksa neden bebegim olmuyor her ay hasta oldugumda aglayacak kadar kotu oluyorum tutuyorum kendimi eşime uzuntumu belli etmek istemiyorum oda cok istiyor. Gecen yine doktora gittim purinol verdi ama benim bundanda ümidim yok yardim edin bilgilerinize ihtiyacim var :'(
4 ay normal canım düşünmeyi bıraktığında neden olmuyor diye düzeldiğini göreceksin bir bakmışsın hamilesin ben kafaya takmayı bıraktığım ay hamile kaldımBende bebek istiyorum 4 ay oldu hala hamile kalamadım . ne yapmalıyım bilmiyorum. Benimde yardıma ihtiyacım var
kafaya takmamak insanin elinde degil bemce :/4 ay normal canım düşünmeyi bıraktığında neden olmuyor diye düzeldiğini göreceksin bir bakmışsın hamilesin ben kafaya takmayı bıraktığım ay hamile kaldım
evet elde değil ben de biryerden sonra takmamak değil de pes etmiştim yani akışına bırakmıştım akışına bıraktığımda oldu kendiliğindenkafaya takmamak insanin elinde degil bemce :/
Benimde 3ay oldu ama kalamadım Hayırlı vakitte aratmadan rabbim isteyen herkese verir inşallahBende bebek istiyorum 4 ay oldu hala hamile kalamadım . ne yapmalıyım bilmiyorum. Benimde yardıma ihtiyacım var
tesekkurler :-*Vakti zamanı gelince olur tevekkül etmek lazım ama çareler aramaktada sakınca yoktur.yumurtlama döneminde 7 gün kuru soğanı kaynatıp suyunu için her gün taze yapın.sonra adetinize 7 gün kalada aynı işlemi yapın isterseniz faydasını gören çok oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?