- 27 Temmuz 2019
- 141
- 71
- 48
- 35
- Konu Sahibi mihrimahayse
-
İnşallah benimde öyle olur. Sabırla umutla bekliyorum. Benimle aynı sene evlenen kuzenlerim ikinciyi bekliyor. Benim yaşadıklarımı kimse bilmediği için okulum var diyorum vs vs...Allah nasip ettiyse her türlü olur canım. Benim eşimde diodu aman ne sacma şimdi kendisi araştırıyor ediyor yapıyor gereğini.
Canım genelde bu sekilde spermler hemen geri cıktıdıgı ıcın bu pozisyonu önermıyorlar spermler ılerleyemıyor yanı bnece cocuk istiyorsanız eşinle konuş bu durumuİnşallah benimde öyle olur. Sabırla umutla bekliyorum. Benimle aynı sene evlenen kuzenlerim ikinciyi bekliyor. Benim yaşadıklarımı kimse bilmediği için okulum var diyorum vs vs...
Evet boşuna umutlanmayayım benTehlikeli bir pozisyon bacım.
Spermler kolaylıkla geri çıkabilir. Hamile kalma oranını tabiki etkiler. Ama yine de Allahın bileceği iş.
Teşekkürler kızlarO pozisyonda olsa bile boşalma anında alta geçmeyi teklif edin öyle daha iyi bir sonuç alabilirsiniz. Birde uzun süre kalkmayın ayaklarınızı yükseğe doğru kaldırın
Bizim durumumuz biraz garip olduğu için şuan onu bunaltmak istemiyorumacaba bu şekil hamile kalan var mı diye merak ediyorum
O pozisyonda olsa bile boşalma anında alta geçmeyi teklif edin öyle daha iyi bir sonuç alabilirsiniz. Birde uzun süre kalkmayın ayaklarınızı yükseğe doğru kaldırın
Gerçekten mi:) inşallah güzel haberlerini alırız. Kütfen öyle bir şey olurda haber ver bende yazarım Rabbim gönlümüze göre versinBen pozisyona hic takilmiyorum
Ama iliskiden sonra sirt ustu bekliyorum bakalim olur ise dedigin pozisyonda hamile kalmis olucam:) bu arada spermler aninda cikmadi icinde bir dakika fln bekletin hemen ayrilmayin cikarken yavasca cekip sirt ustu yatabilirsin
Gerçekten mi:) inşallah güzel haberlerini alırız. Kütfen öyle bir şey olurda haber ver bende yazarım Rabbim gönlümüze göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?