- Konu Sahibi kuzeydoruk
-
merhaba arkadaşlar ben 1 yıllık evliyim 2 aydır korunmuyorum ama eşim şehir dışında olduğu için sadece ayda 1 kez geliyor ve doğal olarak olmadı iki denememizde.Ama bu ay yunurtlama dönemine denk geldi gibi.En son 18 Haziranda adet oldum.2 gündür sürekli adet olcakmışım gibi hissim var ama olmuyorum.hamilemiyim acaba çok heyecanlanıyorum bana yardım edin lütfen,çokta korkuyorum ya değilsem diyenormalde 16 temmuzda adet olmam gerekiyor sanırım.
bende istiyorum bebek ama olmuyor olmuyor 1 yildir istemediyim gun yok saat yok dua etmediyim vakit yok ama olmuyor kismet iste ovi de kullaniyorum ama olmuyor
evet gorunduk hicbirseyiniz yok dediler agustosta yine gitmeyi dusunuyorum doktora 3 ay kalmazsan gel yine dedi benimde 3 ayim aguststa gidicem amin kimseye bu aciyi yasatmasin bebeksiz dunyam sanki karanlikeşinde dr.göründümü canım.ben bu hafta eşimide götürcem çünkü babasında da zamanında problem çıkmış..rabbim inş kucaklarımızı boş bırakmaz inş tez vakitte bizlerde o duyguyu tadarız..şimdi çıkmak zorundayım görüşmek üzere
evet gorunduk hicbirseyiniz yok dediler agustosta yine gitmeyi dusunuyorum doktora 3 ay kalmazsan gel yine dedi benimde 3 ayim aguststa gidicem amin kimseye bu aciyi yasatmasin bebeksiz dunyam sanki karanlik
kızlar stres yapıp kendinizi üzmeyin Allah herşeyin en hayırlısını bilir ben 8 sene sonra hamile kaldım daha 2 ay da hamile kalmadım diye hiç üzmeyin kendinizi üstelik bizim hiç bir problemimiz yoktu
amin canim hepimiz icin olsun men yapmistim corek otunu ama 3 gun yaptim prolaktinimi yukseltdiaminn tatlım aminnnnn .bende bu hafta içi gidicem bakalım ne bekliyor bizihep bu yazı hamile olarak geçirmek istemiştim kıyafet bile almamıştım nasıl olsa hamilelik kıyafetleri alcam die rabbim tez vakitte bizlere çifter çifter versin inş bal.çörekotu,tarçın denedinmi canım ?
kiyafet almissin canim ya insallah tez zamanda kismet olurda giyersin mende hep bebek kiyafetleri oyuncaklari filan almak istemisim ama bir kere olsunda hamile kalamadigim icin hep oyle baka kaka kaldim cocuk esyalarinaaminn tatlım aminnnnn .bende bu hafta içi gidicem bakalım ne bekliyor bizihep bu yazı hamile olarak geçirmek istemiştim kıyafet bile almamıştım nasıl olsa hamilelik kıyafetleri alcam die rabbim tez vakitte bizlere çifter çifter versin inş bal.çörekotu,tarçın denedinmi canım ?
amin canim hepimiz icin olsun men yapmistim corek otunu ama 3 gun yaptim prolaktinimi yukseltdi
ve kist yaptigini duymusdum diye yapmadim kim yapiyorsa sifasi olsun bana olmadi sogan kuru yapmistim 10gun oda ise yaramadi onun icin bir daha gidicem doktora
kiyafet almissin canim ya insallah tez zamanda kismet olurda giyersin mende hep bebek kiyafetleri oyuncaklari filan almak istemisim ama bir kere olsunda hamile kalamadigim icin hep oyle baka kaka kaldim cocuk esyalarina
bende alicam ama belki ugur getirir biberon filan alicam simdilik dualar ederek
biz bir kere gitdik hic birseyiniz yok dediler 3 olmazsa yine gel dedi doktor bana simdi agustosu bekliyoruz o zaman gidicez cunki esim simdi yok is icin gitdi hafta sonu gelir gelincede isleri filan agustosa cekicek gitmeyimiz insallah doktorun kotu birsey soylemez kac aylik evlisiniz ve nezamandir istiyosun ben tam 1 yildir hic korunmamamiza regmen olmadi 6 aydirda deniyoruzvalla bende ne yükseldi ne alzaldı bilemiyorum bu ay deniyorum zaten hafta içi doktora gittiğimde görücez ne var ne yok diye ona göre bırakırım varsada zararı..aminnn inş şifa olur..sen ne zaman gidiceksin ihmal etme.ben aslında en çok eşimi götürmek istiyorum ama oda oructan sonra diyor beklemede ama ben gidicem önce
amin ins. evet canim azeriyim taaaaaa rusyalardan yaziyorum burayok bitanem almadım ama inş alıp giyeriz..yazlık kıyafetler almak istedim belki hamile kalırım da giyemem die alışverişi iptal etmiştim..
sorma bebiş kıyafteleri görünce elim gidyor hemen almak için amarabbim dualarını ve dualarımızı kabul eder inş ..
azeri misin tatlım
biz bir kere gitdik hic birseyiniz yok dediler 3 olmazsa yine gel dedi doktor bana simdi agustosu bekliyoruz o zaman gidicez cunki esim simdi yok is icin gitdi hafta sonu gelir gelincede isleri filan agustosa cekicek gitmeyimiz insallah doktorun kotu birsey soylemez kac aylik evlisiniz ve nezamandir istiyosun ben tam 1 yildir hic korunmamamiza regmen olmadi 6 aydirda deniyoruz
amin ins. evet canim azeriyim taaaaaa rusyalardan yaziyorum bura
ben bu ayin 20 sini bekliyorum o gunde dogum gunum bu ay cok dua etdim ama son gunlerde tum umudum gitdi cunki adet belirtilerimin hepsi geldi hepsihadi bakalım inş ağustos ayında bebişin haberini alırsıninş bi gidelim bakalım ne yapılcak 9 aylık evliyiz 4 aydır korunmuyoruz olmadı bebişimiz.ben hep buzamanları hamile olurum die korunmuştum.keşke hiç korunmasaymışız ama geçen zaman için keşke nin bir faydası yok ooff offf.
ben bu ayin 20 sini bekliyorum o gunde dogum gunum bu ay cok dua etdim ama son gunlerde tum umudum gitdi cunki adet belirtilerimin hepsi geldi hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?