bebek istiyorum

ayyy çok kötü birşey rabbim birdaha yaşatmasın inş sağlıcakla kucağına alırsın..geriye bakma bundan sonra iyi olacak diye düşün.inş tez vakitte bebiş haberini alıp sağlıklı bir hamilelik geçirirsin

teşekkür ederim mubarek ramazan ayında ağzımdan hiç dua eksik olmur biran önce hamile alırım ve aynı şeyleri yaşamam inşallah. Benim 5 yaşında kızım var zaten o yalnız kalmasın diye 2. Kardeşi düşündük

allah kimseyi evlatsız bırakmasın isteyen herkese sağlıklı evlat versin inşallah.

inş inş rabbim tüm isteyenlere versin..ne güzel işte teselli edecek bir evladın var..inş 2.bebişte olur

merhaba kızlar nasılsınız bende bebiş istiyorummmmmm...... inş su güzel ayda herkesi sevindirir allahım

bende istiyorum bende kendime dua ederken hepinize ediorum allahım şu mubarek günlerde hayırlısını nasip etsin hepimize inşallah.

MERHABALAR bende istiyorum 5 aydır deniyoruz eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu bu ay 3. ayımız bitti. bat 25 temmuz hala bebişimiz gelmezse eşim tekrar tahlil verecek. rabbim herkese nasip etsin.

MERHABALAR bende istiyorum 5 aydır deniyoruz eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu bu ay 3. ayımız bitti. bat 25 temmuz hala bebişimiz gelmezse eşim tekrar tahlil verecek. rabbim herkese nasip etsin.

merhaba canım hayırlısı olsun hakkımızda inş olur bizimde bebişimiz

merhabalar bende istiyorum 5 aydır deniyoruz eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu bu ay 3. Ayımız bitti. Bat 25 temmuz hala bebişimiz gelmezse eşim tekrar tahlil verecek. Rabbim herkese nasip etsin.

bende eşimde böyle birşey varmı die korkuyorum..bakalım ramazandan sonra dr.gitcez ..rabbim inş tez vakitte hepimize o duyguyu yaşatır.folikasit kullanıyormusun

merhaba canım hayırlısı olsun hakkımızda inş olur bizimde bebişimiz
sağol canım insallah rabbim bu sevgiden ve duygudan mahrum bırakmaz bizleri. çok dua ediyorum . meryem süresi okuyorum bugün 36. gün. herseyin bir zmanı var ama beklemek zor hele de böyle birsey için.

bende eşimde böyle birşey varmı die korkuyorum..bakalım ramazandan sonra dr.gitcez ..rabbim inş tez vakitte hepimize o duyguyu yaşatır.folikasit kullanıyormusun
merhaba cnm bende dr giitim hormon testi yaptırdım utrasyona da girdim şükür birsey çıkmadı dr herhangi birsey önermedı. iki ay daha hamile kalmazsam rahim filmi çektireceğim. eşimde hem varikosel hem fıtık hemde hidrosel çıktı. bir an önce dr gitmekte fayda var sorunu ona göre önce çözüyorsun.

haklısın bana kalsa hemende eşim orucumu bırakamam diyor.vardır bir hayır bayramdan sonra inş gidicem gidicez allah tez vakitte şifa versin canım.kullanmanda sakınca yok sonuçta vitamin.birde hamilelik düşündüğünde 3 ay öncesi kullanmak gerekirmiş yinede sen bilirsin tatlım.dr.gittiğinde danış istersen

bende ramazan sonrası gitmeyi düşünüyordum ama işler karıştı atamam oldu il değiştireceğim hafta içi dr gitmem zor ancak özele gidebilirim cumartesi. şimdilik eşimin ameliyatı ve sonrası bebek engel gibi gözküyor onun tahliline göre karar vereceğiz. daha erken diye diye bir yıl olacak. halbuki ilk denemede kalırım sanıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…