- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.080
- 248
- Konu Sahibi kuzeydoruk
-
sağol canım insallah rabbim bu sevgiden ve duygudan mahrum bırakmaz bizleri. çok dua ediyorum . meryem süresi okuyorum bugün 36. gün. herseyin bir zmanı var ama beklemek zor hele de böyle birsey için.
haklısın canım cok zor beklemek ama hayırlısı için beklemek gerek napalım....allah kabul etsin meryem suresi hergün bir tane mi okunması gerekiyo canım
evet 41 gün okuyorsun hasta ikende bir başkası okuyor ara vermemek lazım yer gök dua ile. tüm duaları okuyorum. inancım yüksek biliyorum o gün mutlaka gelecek ama sabır gerek.. iş için 4 yıl bekledim sonunda memur oldum sıra bunda inşşşhaklısın canım cok zor beklemek ama hayırlısı için beklemek gerek napalım....allah kabul etsin meryem suresi hergün bir tane mi okunması gerekiyo canım
bende ramazan sonrası gitmeyi düşünüyordum ama işler karıştı atamam oldu il değiştireceğim hafta içi dr gitmem zor ancak özele gidebilirim cumartesi. şimdilik eşimin ameliyatı ve sonrası bebek engel gibi gözküyor onun tahliline göre karar vereceğiz. daha erken diye diye bir yıl olacak. halbuki ilk denemede kalırım sanıyordum
selam canım oruç tutuyorsan her gün suya el musavvir el halik el bari diye 21 kere oku bunula iftar aç canım bi de bol bol tövbe duası oku ben deniyorum bakalım dua sonuçta denemekten bi zarar gelmez :)
bende ramazan sonrası gitmeyi düşünüyordum ama işler karıştı atamam oldu il değiştireceğim hafta içi dr gitmem zor ancak özele gidebilirim cumartesi. şimdilik eşimin ameliyatı ve sonrası bebek engel gibi gözküyor onun tahliline göre karar vereceğiz. daha erken diye diye bir yıl olacak. halbuki ilk denemede kalırım sanıyordum
evet 41 gün okuyorsun hasta ikende bir başkası okuyor ara vermemek lazım yer gök dua ile. tüm duaları okuyorum. inancım yüksek biliyorum o gün mutlaka gelecek ama sabır gerek.. iş için 4 yıl bekledim sonunda memur oldum sıra bunda inşşş
martta başladık o ay olmadı ben zaten eşimde varikosel olduğunu tahmin ediyordum sürekli söylüyordum o da fıtık var diyordu hemen dr gittik hemen ameliyata alındı ağır bir ameliyat geçirdi 3 sorun olduğu için 2 ay hiçbirsey yapmadık. mayıs ve haziran da denedik olmadık bu ay 4. denememiz. gün aşırı ilişki deniyoruz biraz kalkmıyorum . eşimde ilaç kullanıyor bakalım bat 25 temmuz inşş bu kez olur rabbim nasip eder tüm isteyenlere onların yanındada bana da.sorma canım ya bende ilk de hemen kalırım diyodum ama malesef...sanırım stres yaptıgımdan olmuyo....bizimde 3 denememiz hayırlısı olsun hakkımızda....siz ne zamandır istiyosunuz bebiş
allahım kabul ederse tutuyorum canım....bende dua ediyorum inş allahım dualarımızı kabul etsin inş
rabbim bizlerin de yüzünü güldürsün. 2013 yılı bana uğurlu geldi ev aldım işim oldu inşş bebeğime de kavuşurum.AHHH AHHHH BİLSEYDİM HİÇ KORUNURMUYDUM EN BAŞINDANİNŞ CANIM BİRAN ÖNCE İLK İŞİN TEDAVİYE BAŞLAMAK OLSUN BENDE KORUNMAYI BIRAKTIK O AY Bİ HEYECAN SONRA HÜSRAN DERKEN 4 AY DIR BEBİŞİMİZ GELMİYOR
martta başladık o ay olmadı ben zaten eşimde varikosel olduğunu tahmin ediyordum sürekli söylüyordum o da fıtık var diyordu hemen dr gittik hemen ameliyata alındı ağır bir ameliyat geçirdi 3 sorun olduğu için 2 ay hiçbirsey yapmadık. mayıs ve haziran da denedik olmadık bu ay 4. denememiz. gün aşırı ilişki deniyoruz biraz kalkmıyorum . eşimde ilaç kullanıyor bakalım bat 25 temmuz inşş bu kez olur rabbim nasip eder tüm isteyenlere onların yanındada bana da.
inş. tatlım inş. sen hangi duaları okuyorsun
kızlar beni de aranıza alın
biz ilk kez bu ay yumurtlama döneminde korunmasız ilşkiye girdik ama çocuk yapma düşüncesi çok yoktu o yuzden hani yataktan kalkmama falan gibi şeyler olması ama kısmet ya olur mu olur bi umut bekliyorum
en son 29 haziranda adet olmuştum
bat 26 temmuz bu arada 9-12-13 temmuz da ilişkimiz oldu kısmet bakalım
kızlar beni de aranıza alın
biz ilk kez bu ay yumurtlama döneminde korunmasız ilşkiye girdik ama çocuk yapma düşüncesi çok yoktu o yuzden hani yataktan kalkmama falan gibi şeyler olması ama kısmet ya olur mu olur bi umut bekliyorum
en son 29 haziranda adet olmuştum
bat 26 temmuz bu arada 9-12-13 temmuz da ilişkimiz oldu kısmet bakalım
[sıze=3]volim cim sen ne zamandır bebiş istıyosun? Bebiş için yaptıgın bişeyler var mı ?[/sıze]
9 aydır evliyim .4 aydır denemeler boş çıktı tatlımçörek otu bal karışımını deniyorum bu ay bakalım ne olcak ..
HOŞGELDİİİNNNNN :13:SEN İNŞ İLK AYDA TUTTURANLARDAN OLURSUN CANIMDAHA VAKİT VAR BELLİ OLMAZ BELKİDE SEN MÜJDELİ HABERİ VERİRSİN
inş canım balın faydası olur....peki nasıl bir karısım bu bende denesem mi ki yumurta kalıtesi için mi kullanıyosun tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?