bebek istiyorum

inşallah canım benim öyle gibi yarın tahlil sonuçlarını alıcam.öğleden sonra daha net belli olur canım.sendende alırız müjdeli haberi.

sen bence temmuzda hamile olduğunu öğremnenler topiğine katıl herkes orda bende en son öğreneceğim inşallah siz devam edin ben peşinizden geleyim inşallah

Merhaba Kızlar,

Ben uzun zamandır bebek istiyorum yaşım 29 eşimle tam yapalım diye karar verdik fakat işten çıkarıldım. Şimdi 3 hafta önce yeni işe girdim. İşe yeni girmem dolayısıyla yine bebek düşünemiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum yardım edin bana (
Sizce Aralık gibi hamile olsam işten bir problem olur mu? İşde benim için önemli bebeğin geleceği için birikim yapmam lazım...

Cevaplarınıza çok ihtiyacım var kızlar.

slm size tavsiyem ertelemeyin bebeği zira sizin istediğinz vakitte değil canı ne zaman isterse o zaman geliyo:) bence siz çalışmalara başlayın yaş da malum bazı kimselerin sağlık açısından hiç bi sorunu olmamasına rağmen gelmiyo bebeği ve bi kaç ay hatta yıl uğraşıyorlar o yüzden rızk meselesini hiç düşünmeyin derim acizane çünki ağılda oğlak olsa ovada otu bitiyo inanın......

selam kızlar 11 aylık evliyim 6 aydır bebek istiyoruz ama tık yok henüz adetime 6 gün kaldı bu ayda umutla bekliyorum bakalım hayırlısı olur.6 aydır adet zamanıma yakın araştırdığım bütün belirtileri yaşadım hatta adetten 3 gün önce kahverengi akıntılarım bile oldu.denememizin 2.ayında kasıklarımda feci bi ağrıyla acile gittik kist varmış meğer adetle attım kistleri çok şükür.bundan 1,5 ay öncede kontrole gittim doktora. rahmimde yara, idrar yollarımda iltihap ve mantar olduğunu söyledi.1 hafta ilaç iğne fitil kullanıp tekrar kontrole gittiğimde yaram geçmişti çok şükür.kasıklarda ağrı, ilişkiden sonra açık renkte kan geliyorsa mutlaka dr a gitmenizi tavsiye ederim.şimdi bi problem yok gibi çalışmalara devam. inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin

bende anlamadım cnm testler pozitif çıktı kan testi şüpheli hamilelik çıktı 1 hafta sonra yaılacaktı tekrar ama ben dün hasta oldum inanamıyorum((

canım cok uzuldum..umutlanıyosun sonra negatf sonuc alıyosun biliyorum oduyguyu ama zamana bırak cok fazla dusunme bnde oyle yaptım artık nasip ne zmansa diyorum.. belirtilere fln bakarsan bndede tıpa tıp uyuyodu ama olmadı

arkadaşlar herkese mrb ben aranızda yeniyim kabul ederseniz, uzun zamandır sizi takip ediyorum kısmet bu zamanmış.
çocuk hasreti çok çok zor insan en yakınıyla bile bu konuları konuşamıyor dışarıya belli etmesede içten içe hep ağlamaklı hep üzgünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…