bebek istiyorum

arastırayım bakalım canım....inş bebişin olurda haberide burdan verirsin bize

inşşş canım inşşş

arastırayım bakalım canım....inş bebişin olurda haberide burdan verirsin bize

araştır canım.ben 250 gr.satılan ballar varya aktardan atım içine 7-9 tatlı kaşığı kadar aktardan taze öğüttürdüğüm çörek otunu ve 5-6 kaşık kadarda tarçını karıştırdım.sabah kalkınca akşamda yatarken içiyorum inş canım inş yeterki olsun da vermezmiyim hiç

olur canım inş olur bebişlerimiz.soğan kürü kistler için çok iyimiş denedinmi?

denemedim ama doktoruma sordum bi faydası olmuyor hastalar olduğunu zannediyor istersen yap dedi bende bi faydası yoksa hiç midemi bulandırmayım dedim ama bu aydan sonra yapıcam inşallah hayırlısıyla bizlerde bebişlerimize kavuşuruz.

bende anne olmak istiyorum.benimle birlikte evlenen arkadaşlarımın hepsi hamile.kıskanmıyorum ama neden bende hamile kalamıyorum diye düşünceler beynimi kemirmiyo değil

bende anne olmak istiyorum.benimle birlikte evlenen arkadaşlarımın hepsi hamile.kıskanmıyorum ama neden bende hamile kalamıyorum diye düşünceler beynimi kemirmiyo değil

üzülme canım inşallah hepberaber burda sevincimizi paylaşıcaz rabbim bu mübarek günlerde hepimize nasip eder.

Bugün adet olmama gerekiyordu olmadım umutlanmalımıyım acaba:)

mrb bende sizin topiğe katılmak istiyorum bned aybnı durumdan muzdaribim 10 aylık evliyiz eşim şehir dısında calısıyor arada bir geliyor biz mart ayından beri deniyoruz hamile kalamıyorum doktora gitmedim hiç adetlerim günü gününe tutuyor bi türlü su ovulasyonu tutturamadık denke gelmiyor bu ayda sat 2 temmuz eşimde15 temmuzdagünü gitti bakalım ne olacak bu ay bekliyorum ama şiçimde bi his yine olmadı

inşallah olur canım umudu kaybetmemek lazım

ben test yaptım negatif olan yer çok koyu belirgin pozitif olan yer çok çok silik çıktı nedir durum nolur çabuk cevap verin heyecandan mahvoldum.

merhaba
benimde herşeyim düzenliydi ama 3 aydır olmuyordu her adet olduğumda ağlıyordum.ama işte her 28 günde adet olunca ilk kez bu ay yumurtlama dönemime denk geldi.umarım sizinde olur .hiç üzülme tk sorn yumurtlama dönemine denk gelmememesi allah yardımcın olsun canım.

inşallah öledir bu arada seninde gözün aydın sanırım hamilesin darısı basına peşinden bende müjdeli haber veririm herkesin eşi yanında valla değerlerini bilsinler cok zor ayrı kalmak

inşallah canım benim öyle gibi yarın tahlil sonuçlarını alıcam.öğleden sonra daha net belli olur canım.sendende alırız müjdeli haberi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…