- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.080
- 248
- Konu Sahibi kuzeydoruk
-
aminn inş canım inş..bal çörek otu tarçın bunları karıştırıyorum adetin 2.günü başlanıp 12.gün bırakıyorsun yumurta kalitesi ni arttırıyormuş.sitede araştır mücize gibi anlatılanlar yıllarca olmamış tedavi görmüş insanlar bu karışımla bebiş sahibi olmuşlar rabbim banada kısmet eder inş dene istersen tatlım..
inşşş canım inşşşcok gecmiş olsun canım allah şifa versin canım.....2 günde bir beraber olmak daha iyi oluyomus canım....spermlerin kalitesi acısından.....benimde bat 30 temmuz inş güzel haberi bu ay mübarek ayda alıcaz inş....inanıyorum rabbim verecek
arastırayım bakalım canım....inş bebişin olurda haberide burdan verirsin bize
olur canım inş olur bebişlerimiz.soğan kürü kistler için çok iyimiş denedinmi?
denemedim ama doktoruma sordum bi faydası olmuyor hastalar olduğunu zannediyor istersen yap dedi bende bi faydası yoksa hiç midemi bulandırmayım dedim ama bu aydan sonra yapıcam inşallah hayırlısıyla bizlerde bebişlerimize kavuşuruz.[/QUO
bilmiyorum ki canım bi dene faydası yoksa zararı da yok..ama o kadar çok kişi yazmış ki memnuniyetini anlatmama gerek yoktur.sende okumuşundur zaten..:13: rabbim herkeze şifa versin sonrada bizlere bebişlerimizi versinnnn
denemedim ama doktoruma sordum bi faydası olmuyor hastalar olduğunu zannediyor istersen yap dedi bende bi faydası yoksa hiç midemi bulandırmayım dedim ama bu aydan sonra yapıcam inşallah hayırlısıyla bizlerde bebişlerimize kavuşuruz.[/QUO
bilmiyorum ki canım bi dene faydası yoksa zararı da yok..ama o kadar çok kişi yazmış ki memnuniyetini anlatmama gerek yoktur.sende okumuşundur zaten..:13: rabbim herkeze şifa versin sonrada bizlere bebişlerimizi versinnnn
amin canım evet okudum bu ay denicem inşallah faydasını görürüm.
bende anne olmak istiyorum.benimle birlikte evlenen arkadaşlarımın hepsi hamile.kıskanmıyorum ama neden bende hamile kalamıyorum diye düşünceler beynimi kemirmiyo değil
üzülme canım inşallah hepberaber burda sevincimizi paylaşıcaz rabbim bu mübarek günlerde hepimize nasip eder.
Bugün adet olmama gerekiyordu olmadım umutlanmalımıyım acaba:)
Bugün adet olmama gerekiyordu olmadım umutlanmalımıyım acaba:)
mrb bende sizin topiğe katılmak istiyorum bned aybnı durumdan muzdaribim 10 aylık evliyiz eşim şehir dısında calısıyor arada bir geliyor biz mart ayından beri deniyoruz hamile kalamıyorum doktora gitmedim hiç adetlerim günü gününe tutuyor bi türlü su ovulasyonu tutturamadık denke gelmiyor bu ayda sat 2 temmuz eşimde15 temmuzdagünü gitti bakalım ne olacak bu ay bekliyorum ama şiçimde bi his yine olmadı
teşekkür ederim canım hafta sonuna kadar bekleyip test yapıyım.geçen aylarda bende öyle oldum hayırlısı olsun hepimiz için.umutlanma derim cunku bnde umutlandm 2 gun gecti adet oldumbi süre bekle snra test yap ins hamilesndr canım
mrb bende sizin topiğe katılmak istiyorum bned aybnı durumdan muzdaribim 10 aylık evliyiz eşim şehir dısında calısıyor arada bir geliyor biz mart ayından beri deniyoruz hamile kalamıyorum doktora gitmedim hiç adetlerim günü gününe tutuyor bi türlü su ovulasyonu tutturamadık denke gelmiyor bu ayda sat 2 temmuz eşimde15 temmuzdagünü gitti bakalım ne olacak bu ay bekliyorum ama şiçimde bi his yine olmadı
ben test yaptım negatif olan yer çok koyu belirgin pozitif olan yer çok çok silik çıktı nedir durum nolur çabuk cevap verin heyecandan mahvoldum.
neden kimse cevap vermiyor bana
merhaba
benimde herşeyim düzenliydi ama 3 aydır olmuyordu her adet olduğumda ağlıyordum.ama işte her 28 günde adet olunca ilk kez bu ay yumurtlama dönemime denk geldi.umarım sizinde olur .hiç üzülme tk sorn yumurtlama dönemine denk gelmememesi allah yardımcın olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?