Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebek kıyafetleri ne ile yıkanır?

makınayı cok uzun vadede bozuyor hemen etkı etmez
bıde bu hazır satılanlar deterjanla ortaya karısık :) ondan da ıyı erıyor
ben normaldede camasırlarımı bı kere uzun on yıkamalıda deterjanla yıkadıkdan sonra ekstra 15 dk daha uzatıp sırkelı suyla durulama yaptıgım ıcın gozume gelmıyor :) makınadan camasırı hıc cıkarmadan durdugu anda sırke koyup 15 dk durulama sadece 15 dk camasırın gecıkmesıne neden oluyor :)

babam sabuncu da sabun ve sabun tozu konusunda bu yuzden net konusuyorum
bı makınanın omru ortalama haftada 3 kullanım ıcın 10 yılsa sabun tozu kullandıgınızda 5 yıla duser :)
ıyıkı eskı zamanda yasamıyoruz vallahı bızım zamanımızda bebek bezı bıle yoktu amerıkan bezlerını kaynatarak yıkarlardı :)

Ayyy doğru diyosun, amerikan bezleri bile karneyle verilirmiş valla iyi zamanda anne oluyoruz :)
O zaman ne dersin? Sıvı deterjan mı kullanalım? Ya bi de bana bu bitkisel deterjan olayı tıraş geliyor. Aldatamaca külliyen..

Allahtan makine annemin emektar makinesi bozulsa kadın teşekkür eder herhalde

kesınlıkle deterjan bıtkısel olmaz bu teknık olarak mumkun degıl :) aynen aldatmaca
en basıtı ıclerınde kostık denen bı madde var bıtkısel ne koysan o kostık yer onu :)
sampuanlarla deterjanlar aynı mantıkdır .
sabun tozu dıye normal deterjan parası verılıyor ekstradan ,gercek sabun tozları ınanılmaz ucuz olur bıkere :)

Allahtan makine annemin emektar makinesi bozulsa kadın teşekkür eder herhalde
e oyleyse sıkıntı degıl ya koy sabun tozunu gıtsın
ben daha 1 bucuk yıllık evlı oldugum ıcın makınaya sabun tozu koymak ıstemıyorum son yılları olsa acımazdım valla :)

Merhaba cnm dalan Roxy deterjsn var onla yikayabilirsin hem hesapli cok guzel kokuyor yumusatici gibi

Oqlum 1 yasina kadar onu kulladim dha snra normal deterjan ve ymusatici kullanyrm bir zararni gormedim

Valla bilemedim, normal bildiğimiz deterjanla yıkasam çocuğu çok hırpalar mı acaba. Neyse en azından yenidoğanken bebek deterjanı kullanmış olaacak. Kimbilir belki bi faydasını görür.. :)

Valla bilemedim, normal bildiğimiz deterjanla yıkasam çocuğu çok hırpalar mı acaba. Neyse en azından yenidoğanken bebek deterjanı kullanmış olaacak. Kimbilir belki bi faydasını görür.. :)
işte oyuzden ekstra 15 dk durulamada sırkeyle yıkamak gerek :) hem yumusacık yapar hem camasır suyundan daha cok dezenfekte eder hemde detarjan kalıntısından temızler
ben bebısıme denıcem bakalım yoksa paşa paşa sabun tozuyla elde yıkıcam yapıcak bısey yok :)

Bebislerinize Allah uzun omur vrrsnn kizlar . dalininde var granul toz sabun oda guzel bal

Sen daha başlamadın mı kıyafetleri yıkamaya :))

Benim doğum Şubat sonunu bulur ama şimdiden kıyafetler yıkandı ütülendi Acele ettim inşallah oğluş etmez :))

Sen daha başlamadın mı kıyafetleri yıkamaya :))

Benim doğum Şubat sonunu bulur ama şimdiden kıyafetler yıkandı ütülendi Acele ettim inşallah oğluş etmez :))
ben hepsını sabun tozlu sıcak sulu legende bekletıp sonra makınaya atıp sırkeyle yıkayıp kuruyunca ıcını dısını utuledım astım bıle dolaplarına :) ustelık sadece kıyafet degıl baya yorgan carsaf besıgının tekstılı portbebesı cantası herseyı

fakat her yıkama ıcın hıjyen durumu var ben her altına kakiş çiş kusmuk yaptıgında temızlemek ıcın dıyorum

Oh oh maşallah, baya baya da eşyası olmuş :) Güle güle giysin küçük Ahsen :)

Harikasın

Oh oh maşallah, baya baya da eşyası olmuş :) Güle güle giysin küçük Ahsen :)

Harikasın
ayy cok tesekkur ederıızz
ınsallah...
bebıslerımızı saglıkla sıhhatle kucagımıza alalım bırbırımızın acısını gormeyelım guzel omurler versın allah
ısteyen herkesede nasıp etsın :)

Sabun tozu makine bozuyor denilince hemen bıraktım paketi olduğu gibi
Oysa ki kakaları bile tertemiz yapıyordu. Dalinin sıvı deterjanını aldım ama kaka lekesi kalmış beğenmedim. Reklamda bingonun hipoalerjenik deterjanları çıkmış gördüm ondan mı denesem bide acaba?

Ben hala işin"normal sıvı deterjanı iki kere durulasak da üzerinde bebek yazıyor diye minicik paketlere avuç dolusu para dökmesek çok mu çakal oluruz" kısmındayım :)

Ben hala işin"normal sıvı deterjanı iki kere durulasak da üzerinde bebek yazıyor diye minicik paketlere avuç dolusu para dökmesek çok mu çakal oluruz" kısmındayım :)
normal sıvı deterjan yerıne barı toz camasır deterjanı kullan kız :)
toz tanecıkler daha etkılı temızlıkte

normal sıvı deterjan yerıne barı toz camasır deterjanı kullan kız :)
toz tanecıkler daha etkılı temızlıkte

Kalıntı bırakacak gibi geliyor kendimde bile kullanmıyorum pek ne bileyim, ama denerim :)

Bu arada Arielin de baby si var da fiyatına hiç bakmadım bilr, pahalıdır her türlü yani

Kalıntı bırakacak gibi geliyor kendimde bile kullanmıyorum pek ne bileyim, ama denerim :)

Bu arada Arielin de baby si var da fiyatına hiç bakmadım bilr, pahalıdır her türlü yani
Bana da toz parçacıkları kalır gibi geliyor. Ama sıvı deterjanı iki kere durulamak mantıklı gibi. En azından hipoalerjenik deterjanı kullanıp iki kere durulanabilir

ben dalan roxy matik deterjan aldım.. bıngo parfümsüz hıpoalerjenık sıvı deterjanda hedıye geldı deneme boy..

ilk yıkamamda bunları bır deneyeceğim benım emektar makınede :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…