Bingoyu kullanınca yorum yazar mısın canım bende onu almayı düşünüyorum daben dalan roxy matik deterjan aldım.. bıngo parfümsüz hıpoalerjenık sıvı deterjanda hedıye geldı deneme boy..
ilk yıkamamda bunları bır deneyeceğim benım emektar makınede :)
Bingoyu kullanınca yorum yazar mısın canım bende onu almayı düşünüyorum da
Bingo hipoalerjenik deterjanı ben kullandım çok memnun kaldım.hem güzel yıkadı,lekeler çıktı hemde kokusu belli belirsiz. Kızım çok hassas . Ben memnun kaldım. Normalde de dalan roxy matik kullanıyorum sabun tozu. Kalıntı falan bırakmıyor ama bingoya oranla daha fazla kokusu var. Ama ikisinden de rahatsız olmadı.Bingoyu kullanınca yorum yazar mısın canım bende onu almayı düşünüyorum da
Bende alıyım o Zaman dalin bitince. Şimdi çok leke olmuyor ama yemeklere başlayınca leke çıkarmaması sıkıntı olucakBingo hipoalerjenik deterjanı ben kullandım çok memnun kaldım.hem güzel yıkadı,lekeler çıktı hemde kokusu belli belirsiz. Kızım çok hassas . Ben memnun kaldım. Normalde de dalan roxy matik kullanıyorum sabun tozu. Kalıntı falan bırakmıyor ama bingoya oranla daha fazla kokusu var. Ama ikisinden de rahatsız olmadı.
Dalan roxy sabun tozuyla yıkıyorum ben,1 yıldır bir problem olmadı makinede:) kıyafetlerde de kalıntı bırakmıyor en zor lekeleri bile çıkartıyor..kızlar sabun tozu makinede birikip makineyi bozuyormuş diye duydum nasıl yapıyorsunuz?
Dalan roxy sabun tozuyla yıkıyorum ben,1 yıldır bir problem olmadı makinede:) kıyafetlerde de kalıntı bırakmıyor en zor lekeleri bile çıkartıyor..
Evet dalinin yumuşatıcı. En kokusuzu onu buldum kızım atopik bir cilt yapısına sahip.kabarıyor,hapşuruyor.teşekkür ederim yumuşatıcı kullanıyor musun
Sabun tozu makineyi bozuyormuş o yüzden ben kullanmıyorum artıkarkadaşlar ben bizzat doktora sordum, doç.dr kendisi.
bingo vs sentetik maddeler içeriyor sabun tozu kullanın dedi.
bende dedim ki hacı şakirin lavanta kokulu olanları var. lavanta kokusu rahatsız etmez mi bebeği dedim.
(bende alerjik astım var. kokulara karşı hassasım, bebeğimde hassas olur diye.)
bulabilirsen sadesini al yoksa lavantalısını da alabilirsin, sentetik deterjanlardan daha iyidir dedi.
bizde bebeğimize sabun tozu kullanmıştık dedi. (hanımı da kadın doğum uzmanı )
benden söylemesi :)
Friendly miydi neydi organik deterjan aldım bitene kadar canım çıktı leke çıkmıyor diye
Sonra baby&me ye geçtim o zaman anladım ki (benim kız çok hassas) o begenmedigim deterjan gerçekten doğal formülmus
Yakası falan degdigi için sürekli oraları tahriş oldu biraz
Birisi de bana karbonatla yikamayi önerdi ama daha denemedim sanırım hassas bebeklerde tek care oymus
bak onu duymadık biz, bayağı araştırma yaptık, mutlaka söyleyeceğim ablama, ankarada var mıdır? ve bitkisel mi tamamen?
Karbonat asit degil canim:) bazik bir madde ph i yuksek yani:))).. deterjanlardan daha saglikli oldugu kesinsakın karbonatla falan yıkama o direk asit zaten, daha iyi bir çözüm bulmalısın çok narin ciltleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?