Doğuma Hazırlık Bebek kiyafetlerini hangi deterjanla yikayacağiz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ben omo baby yi migrostan 3 kg yu 10.9 ytl ye aldım..sen 5 kiloyu pahalıya almışsın..ayrıca 2-3 ay dayanmaz söyliyim ..en fazla 1 ay :))

ben omo baby yi migrostan 3 kg yu 10.9 ytl ye aldım..sen 5 kiloyu pahalıya almışsın..ayrıca 2-3 ay dayanmaz söyliyim ..en fazla 1 ay :))

ayyy inanmıyorum eylülcüm yaaa 3 kg yu 10.9 mı aldın çok ii şaşırdım valla ben kazıklandım yani kampanya falanmı vardı ki bazen mizgrosta kampanyalar oluyor çünkü
bende tansaştan aldım neyse bi bakiim migrosa yada elimdeki bitince direk migrosa gideyim kaydirigubbakcemile5

anaaaam ben kazıklanmışımyaa:)) çatalcadan aldım ben salak gibi hani ilhan market varya ordan 2 kg ı 9 küsürdü 10 de işte bidaha almıyım bari ordan neyse daha çokkkkkk deterjanlar alcaz inşallah aklılmızda bulunsun migrosa bakarım bende .

evet kızlar bu hafta migrosta prima da indirimdeydi ..ayrıca yumoş baby de 2 kilosu 2,65 filandi ..ben her hafta sonu gidiyorum migrosa ..takip ediyorum fiyatları ..üstelik nivea pişik kremi de şampuan hediyeli 11,90 çok uygun ..tek fiyatı o zaten..bence çok avantajlı..pirayecim çatalcadaki bim de de prima yeni bebek 70 li 15 ytl ..bence al ben ordan aldım..

kızlar yumuşatıcı kullanmayın diyorlar.. durulama suyunda aldıgı için makine iyi durulanmıyormuş.. bi de bi arkadaşım biz evde hiç yumuşatıcı kullanmıyoruz büyükler için de çok zararlı dedi.. istediği kadar baby sensitive olsun çok zararlı dedi.. kafam karışıtı yaa. bunu bilerek mi kullandınız, abartmamak için yoksa bilmiyormuydunuz?

yumuşatıcının zararı olsa idi şimdiye kadar herkeste etkileri görülmezmiydi..yumuşatıcı kullanılmadığı zaman çamaşırlarınız odun gibi oluyor ..o zaman bebeğin cildine daha zararlı değilmi ..hatur hutur mu giydiricez giysileri..ayrıca makineye ilave su aldırırsan durulama suyundan sonra tekrar temiz su ile yıkıyor..sanırım bundan da sizin bilginiz yok..bence sizde böyle kullanın ...

arkadaşım leverde çalışıyor.. artan gögüs kanseri vakalarını örnek gösterdi.. ne biliyim işte insanın kafası karışıyo.. yumuşatıcı olmadan dediğin gibi çok sert oluyo.. ben de alayım bari yumuşatıcı.. omo baby almıştım, bizim cicilerimiz de koksun mis gibi..

bende pişik kremini şampuan hediyeli aldım 11.50 di ayrıca for you marketler var ya orda 400 ml niveanın şampuanını 6,5 ytl ye krem ve yağınıda 8 ytl ye aldım diğer yerlere baktığımda şampuanı 400 ml lik 11 ytl yağı 13 ytl vs ama for you ya bi bakın derim kızlar migros olayına gelince yengem çok takip eder ordaki indirimleri eylülcüm sen takip ederim deyince aklıma hemen yengem geldi :) ama aklımda olsun artık kat kat masraflar bizi bekliyoooooooo :)

bende hacışakir granül matik ile yıkadım ve ütüledim nerdeyse 15 - 20 gundur hazır dolabına yerlestirdim kıyafetlerini...

ayy iyi oldu söylediğin cnm h.sonu gelebilirim çatalcaya bi bakayım ben bime.senin fiyatları takip etmen bizede yarıyo cnm valla sağolasın:teytey: ben genelde kazıklanırım zaten hiç ucuz bişey bulamam.

ben de hacışakir toz sabunla yıkayacağım. yumuşatıcı kendi iç çamaşırlarımızı yıkarken dahi kullanmıyorum. çamaşırda kalıyor ve ciltle teması tehlikeli olabilir. hele bebek cildine çok zarar verebilir. çamaşır makinenizi boşken deterjan gözüne sirke koyarak çalıtırırsanız içi temizleniyormuş bilginize.

beyaz sabun tozu aldım ben ...
annem sabun tozuyla yıkanması gerektiğini söyledi...

dün yıkadım yarında ütüleyeceğim inşallah sonrada yerleştirme faslı ayrıca haftaya heran doğum olabilir bebişim bize süpriz yapabilir belli olmaz yani :) hastane çantamıda yarın hazırlarım artıkın

kendi elbiselerimizi yıkadığımız deterjanlarla yıkasak no olur ki...kendi çamaşırlarımızla karıştırıp yıkasak olmaz mı. bebeğinkiler ayrı mı yıkancak

ben de dalan roxy adında hem elde yıkama hem de matik deterjan aldım, üzerinde %100 bitkisel yağlardan üretilen saf sabun diye yazıyor, kokusu çok az ve hafif, beğendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…