Olur canım endişe etme stres yaptıkca olmuyor böyle şeyler ne zaman beklemezsin o zaman seni bulur genelde. Her nasip vaktini bekler unutmaHayatımda ki hersey düzene ve rayina girdiaylardir korunmuyoruz olmuyor biliyorum yillarca olmayan da var bunu herkrsin söylemesine gerek yok ya o duyguyu tadamazsam diye cok korkuyorum ic huzurum kaçıyor kendimi bildim bileli çocuk isterim ama canım sıkılıyor hemen oluyor sanmıştım öyle değilmis
Pregnacare for him and her kullanabilirsiniz. Zaten hamilelikten once 3 ay folik asit kullanmak gerekiyor. Biz 2 ay denedik sonra pregnacare kullandik o ay oldu. Kan degerleri, tiroid fln mutlaka baktirin.Hayatımda ki hersey düzene ve rayina girdiaylardir korunmuyoruz olmuyor biliyorum yillarca olmayan da var bunu herkrsin söylemesine gerek yok ya o duyguyu tadamazsam diye cok korkuyorum ic huzurum kaçıyor kendimi bildim bileli çocuk isterim ama canım sıkılıyor hemen oluyor sanmıştım öyle değilmis
Kan değerleri b12 demir eksikliği vs hamile kalmayi etkiler miPregnacare for him and her kullanabilirsiniz. Zaten hamilelikten once 3 ay folik asit kullanmak gerekiyor. Biz 2 ay denedik sonra pregnacare kullandik o ay oldu. Kan degerleri, tiroid fln mutlaka baktirin.
Teşekkürler ederimYani ben Kürlere hiç inanan biri değilim ama benim de aylarcı olmuyordu hem de hipotiroidim var doktor bile olmayabilir dedi çocuğum ama incir havuç kürü ile aynı ay hamile kaldım atta iki sene boyunca hamile kalamayan bir arkadaşım vardı o da onu denedi ay hamile kaldı İbrahim Saraçoğlu'ndan bir araştırın isterseniz
Elbette. Hatta bende tiroid cikmisti o bebegin zekasini etkiiyormus onu tedaviye ugrastim kac ay. Bu arada folik asiti hamile kalmadan 3 ay hamilelikte de 3 ay kullanmak cok onemli. Sakin bunu yabana atmayin. Deneyip olmamasi bence cok iyi - bu detayi kacirdiysaniz hamilelik cok riskli. Lutfen hemen bugun folik asite baslayin. Ic hastaliklarina VE kadin hastaliklarina gidip ben gebelik planliyorum kan degerlerime bakar misiniz deyin. Kadin hastaliklari cok detayli bakiyor, ic hastaliklari da tiroide fln bakiyor.Kan değerleri b12 demir eksikliği vs hamile kalmayi etkiler mi
maalesef canım öyle hemen olmuyor,benim 7 senede bir tane oldu oda vefat etti,7 aydır bak olmuyor,bu kadar stres yapma su akıyor ve yolunu buluyor.Hayatımda ki hersey düzene ve rayina girdiaylardir korunmuyoruz olmuyor biliyorum yillarca olmayan da var bunu herkrsin söylemesine gerek yok ya o duyguyu tadamazsam diye cok korkuyorum ic huzurum kaçıyor kendimi bildim bileli çocuk isterim ama canım sıkılıyor hemen oluyor sanmıştım öyle değilmis
incir kürünü çok duydum mesela benim hormonlarım normal ,ama değerlerde oynama yaparmı diye korkuyorumYani ben Kürlere hiç inanan biri değilim ama benim de aylarcı olmuyordu hem de hipotiroidim var doktor bile olmayabilir dedi çocuğum ama incir havuç kürü ile aynı ay hamile kaldım atta iki sene boyunca hamile kalamayan bir arkadaşım vardı o da onu denedi ay hamile kaldı İbrahim Saraçoğlu'ndan bir araştırın isterseniz
Bende eksiklik vardı ,etkilemediKan değerleri b12 demir eksikliği vs hamile kalmayi etkiler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?